Trengte medisin til saltvannsakvarium og de tilbød levering over natten for 800kr. Siden saltvann fisk er dyrt så valgte vi dette.... Vel pakken ligger fremdeles et sted i Sandnes og leveres ikke før... Voir plus

Jeg har handlet mye på nettsiden til Akvarieboden. De er uten tvil den aller beste akvariebutikken i hele Norge. De har et enormt utvalg av alt man skulle trenge til akvariet. Fine priser har de også... Voir plus

Har bestilt flere ganger herfra og er alltid fornøyd :D De sender ut fort, og jeg har alltid fått riktige produkter. Klarte å glemme å bestille heatpack til plantene så bestilte en til ordre med det o... Voir plus

1. Animalerie
  2. Magasin d'aquariophilie
  3. Magasin de poissons tropicaux

Informations provenant de diverses sources externes

Akvarieboden As,Akvarieboden Ålgård, Jason Aksnes,

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,9

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig kundebehandling

Pakker og sender raskt og gir gode og raske svar på messenger så lenge en kun har spørsmål som vil føre til salg. Jo dyrere vare, jo raskere svar.

Om det derimot er noe galt med en vare og en er godt innenfor garantitiden så er det en motvilje uten like for å opprettholde norsk lov. De er da korte og frekke og bruker dager på å svare. Tok måneder få erstattet et meget dyrt filter som sluttet å virke etter kort tids bruk. Garantisak.

Sender også planter med dårlig kvalitet og er kranglete når dette påpekes. Betaler du med bonuspoengene en kan tjene opp i nettbutikken mister man dem hvis det skulle vise seg det er noe galt med varen eller det var en feil i nettbutikken angående lagerbeholdning. Styr unna!

27 octobre 2023

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Ikke løsningsorientert da jeg påpeiket at di hadde gjort feil. Manglet ting i bestillingen og fekk kreditert denne men eg måtte fortsatt ha filteret men fekk bare beskjed om å bestille det på nytt. Og da med ny frakt på nesten 100kr.

5 octobre 2023

Problemer med Am-top utvendig filter.

Jeg hadde problemer med mitt utvendige filter av type Am-top. Fikk ikke tak i nye deler. Kjøpte en ny av type Oase Biomaster 600. Snakket med Herr. Jason Aksnes som anbefalte denne modellen til mitt 500 liters akvarium og jeg er super fornøyd. Forfilteret til denne pumpen er bare genial. Får også tak i alle delene du måtte trenge, til en billig penge. Sendingen ble raskt mottatt og jeg vil bestille nye produkter fra Akvarieboden p.g.a deres store utvalg. Aksnes sitter inne med mye kunnskap som han gjerne deler med andre. En hyggelig plass å handle på.

22 mars 2023

Styr unna nettbutikken!

Elendig kundeservice..
Kryss fingrene for at du får produktet du bestilte, for de er overhodet ikke interessert i å rydde opp etter seg når de har rotet det til.

14 octobre 2022

Fantastisk butikk

Alltid god kundeservice. Stort utvalg og dyktig personal. Ordrer blir somregel pakket og send samme dag eller dagen etter, aldri ventet lenger enn 3 dager på varene mine. Billige i forhold til mange andre og bonuspoeng ved kjøp 😊
Masse spennende fisk til en hver tid og det de ikke har bestiller de mer enn gjerne. De sender også ut fiskelise på forespørsel, og de svarer utrolig kjappt på chatten 🤩😊

12 septembre 2022

Eksepsjonelt bra kundeservice

Eksepsjonelt bra kundeservice. Jeg bestilte et akvariebord. Det kom to dager etter bestilling. Dessverre var topplaten sprukket, men de sendte nytt + returlapp samme dag. Det nye bordet kom to dager etter det igjen. I tillegg fikk jeg en prøvepose lakris i hver forsendelse, noe som var en meget hyggelig overraskelse. Tommel opp, og varmeste anbefalinger.

23 mai 2022

Raske og flinke!

Har bestilt 5 - 6 ganger fra denne siden. Opplever at de behandler leveringen svært kjapt, får varene før jeg nesten rekker å vente og alt kommer i god stand. Har bare masse positivt å si om akvarieboden. Kommer helt klart til å bestille igjen fra denne siden.

26 avril 2022

Kjempe dyktig ung mann som jobber der

Kjempe dyktig ung mann som jobber der . Dessverre er den kvinnelige sjefen der utrolig frekk og aggressiv . Aldri møtt noen som er så ufin i tonen noen gang . Stakkars han som har hun som sjef … flere som ikke handler her på grund av henne . Mest absurde opplevelsen jeg har hatt

21 février 2022

Håbløst!

Håbløst!
Man bestiller og betaler.
Herefter får man en mail vedrørende cancel af ordren??
Tekst “vi levere ikke til Danmark”

Hvorfor fa….. kommer den meddelelse ikke før man har betalt???
Spild af tid, og skuffet kunde! (Nåh nej ikke kunde)
grundet en skod hjemmeside :(

1 février 2022

Veldig bra service

Veldig bra service, gratis frakt, bra med utvalg, får til og med godteri med varene. Beste akvarie butikk!

9 septembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit