L'entreprise a répondu
Snelle reacties (bijv. bij een alarm vanwege een bedieningsfout), altijd prettig contact.
L'entreprise a répondu
Ik werd snel gebeld nadat het alarm afging alleen zag ik dat later pas. Terugbellen naar het nummer en iemand aan de lijn krijgen lukte niet. Wel belden ze me zelf iets later weer terug. De medewerker... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gebeld door een voor mij onbekend nummer, die druk ik uit voorzorg altijd weg. Maar Feenstra probeerde daarna mijn dochter, die nam wel op en zij kon doorgeven dat er niets aan de hand was, de stroom... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alarm Control is dé toonaangevende particuliere alarmcentrale van Nederland. Persoonlijk en klantgericht. Wij bieden een breed scala aan meldkamer diensten voor bedrijven én particulieren. Daarvoor hebben wij alles in huis: ervaren specialisten, veel kennis en geavanceerde ICT en infrastructuur. En we zijn snel! Dat is cruciaal, want als het alarm bij één van onze tienduizenden klanten in Nederland afgaat, telt elke seconde. Wij zijn dé allround meldkamer. U kunt bij ons terecht met elk type alarmsysteem en camerasysteem. Heeft u nog geen beveiligingssysteem, dan helpen wij u ook daarmee. Bovendien bieden wij behalve alarmverwerking en live service ook tal van andere diensten, waaronder bouwplaatsbeveiliging, service & noodlijnen, personenalarming, track & trace, toegangscontrole en 24/7 telefonische bereikbaarheidsdiensten. Alarm Control staat altijd paraat: betrouwbaar en betrokken. Onze medewerkers worden doorlopend gescreend, we zijn volledig gecertificeerd en beschikken over een vergunning van het Ministerie van Justitie. Wij bieden u de snelste meldkamer met de meest persoonlijke dienstverlening met één aanspreekpunt.
Borchwerf 27 , 4704RG, Roosendaal, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Geheel per ongeluk heb ik zelf het alarm in werking gesteld. Met de app had ik het alarm al uitgeschakeld, maar niet gewacht op de melding. Te snel de deur geopend en omdat we bezoek hadden, bleef het deurcontact open staan. De meldkamer belde onmiddellijk en kon ik mijn excuses maken. We zijn er natuurlijk erg van geschrokken, maar zijn blij dat het systeem perfect werkt! Fijn dat de meldkamer 24/7 wordt bemand door vriendelijke medewerkers!

Réponse de Alarmcontrol
Systeem werkt prima, een individuele fout werd door de meldkamer adequaat afgehandeld. Dus tevredenheid!

Réponse de Alarmcontrol
Laatste keer was met monteur op afstand met perfecte kennis van mijn systeem en wat er kan. Samen even laatste vouwen gladgemaakt, in no-time en zonder dat er iemand in de auto hoefde.
Overall altijd wel zeer goede ervaring wat betreft kennis informatie en opvolging.
Flexibel in het maken van de afspraak; monteur keurig op tijd. Vakbekwaam; keurig het werk gedaan en snel klaar.
In een schaal van 1:10...12.Profesioleel hulp,met genoeg tijd, geduld en ervaring.

Réponse de Alarmcontrol
Ik wil de elektronische beveiliging zo snel mogelijk stopzetten maar dat kan volgens de medewerkers van Feenstra niet

Professionele en klantvriendelijke service

Réponse de Alarmcontrol
De alarmcentrale reageerde adequaat en snel - goede communicatie

Réponse de Alarmcontrol
Correcte en snelle telefonische reactie. Geeft een gerust gevoel.

Réponse de Alarmcontrol
Vind de laatste tijd de service slecht.werd gezegd dat al de batterijen vervangen zouden worden..moest.ze nu weer allemaal vervangen.dus maar zelf gedaan.alarm stond steeds.in storing en moest zones overbruggen.

Réponse de Alarmcontrol
Omdat de medewerker snel en adequaat reageerde.

Réponse de Alarmcontrol
Goed geluisterd naar mijn probleem en het "oplossing" advies.

Réponse de Alarmcontrol
Rustig aan de lijn en geduldig. Het enige wat ik jammer vind is dat er geen monteur wordt gestuurd. Vertrouwen in alarmsysteem is gedaald

Réponse de Alarmcontrol
Een vriendelijke man met veel kijk op stand van zaken. Prettig geholpen in een zeer korte tijd zodat ik weer veilig mijn huis op slot kan zetten. Bedankt daarvoor

Réponse de Alarmcontrol
Omdat wij Feenstra een zeer professioneel bedrijf vinden.
De service bij een mogelijke storing word adequaat opgelost.
Ook de meldkamer in Roosendaal is tel goed te bereiken.

Réponse de Alarmcontrol
Prima voorlichting over alarmsysteem en duidelijke offerte. Vlotte en prima installatie.

Réponse de Alarmcontrol
En savoir plus sur les différents types d'avis.