Man kan jo næsten ikke skrive dårlig kunde support. For der var ingen support. Købte en masse extra udstyr til min pro sec alarm, men panelet viste fejl så jeg kunne ikke rigtig komme videre.,... Voir plus

Man får vist hvad man betaler for desværre. Bestilte 2 stk dummy kameraer, men jeg ved ikke om de skruer tingene anderledes i ovre i kina hvor de er lavet, for sliskerne til skruehullere vender modsat... Voir plus

Rigtig god service, og kod kundekontakt. Var tilgængelig til rådgivning efter køb. Nem at komme i kontakt med, og varerne blev sendt hurtigt. Jeg er yderst tilfreds med oplevelsen, og vil helt sikke... Voir plus

Min pakke var i første omgang blevet væk og jeg mailede derfor til Alarmkompaniet og selvom chefen var 4000km væk på ferie tog hans sig af problemet og dagen efter fik jeg min pakke. Det kalder jeg s... Voir plus

1. Magasin d'équipement de sécurité
  2. Magasin de matériel de surveillance
  3. Fournisseur de systèmes de sécurité

Alarmkompagniet tilbyder alarmer og overvågning uden yderligere abonnement og andre tillæg. Personlig service hele vejen (før, under og efter en handel). Træk på vores erfaring fra sikkerhedsbranchen siden 1995. Godkendt af E-handelsfonden / E-mærket

3,6

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Find andet sted at købe.

Man kan jo næsten ikke skrive dårlig kunde support.
For der var ingen support.
Ringede til firmaet da det hele er købt der. Men det kunne han ikke lige hjælpe med. Og havde ikke forstand på det såååå det var hvad det var.
Bude virkelig ikke havde lov at sælge noget til andre.
Og importøren Sec Pro som leverer til Alarmkompaniet fortælle blot at det har de ikke noget med at gøre.
Så jeg råder alle til at finde andet alarmudstyr som ikke er fra Sec Pro eller købt her.,

2 mars 2026

Perfekt

hurtig måde at bestille på nettet. God og overskuelig
hjemmeside.

31 juillet 2023
Logo de Alarmkompagniet ApS

Réponse de Alarmkompagniet ApS

Hej Ernst.
Tak for at bruge tid på at skrive en anmeldelse, det sætter jeg pris på.
Med venlig hilsen
Alarmkompagniet, Thomas Rieck, indehaver.

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering, som jeg også har oplevet tidligere. Det er dog et minus, at pengene trækkes før varen er afsendt, fordi det ganske enkelt er ulovligt.

2 août 2023
Logo de Alarmkompagniet ApS

Réponse de Alarmkompagniet ApS

Hej Søren
Vedr. dit batteri til 285,- kr, så er ordren modtaget d. 3/8 og behandlet og gjort klar samme dag om aftenen d. 3/8 og afhentet af GLS d.4/8.
Med venlig hilsen
Thomas, indehaver Alarmkompagniet.dk

Købte alarm

Købte alarm, super service og top rådgivning.
Hurtig levering og så er det min anden alarm her hos
Alarm kompagniet.
Kan på det varmeste anbefales
Handler gerne her igen

Rene
2770 Kastrup

13 janvier 2023

Mega god service

Mega god service. Kom tilbage og fortalte st jeg havde bestilt forkert i forhold til mit system. Så jeg fik de rigtige vare uden at skulle til st bytte. 👍🏽👍🏽

7 octobre 2022