Man kan jo næsten ikke skrive dårlig kunde support. For der var ingen support. Købte en masse extra udstyr til min pro sec alarm, men panelet viste fejl så jeg kunne ikke rigtig komme videre.,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Man får vist hvad man betaler for desværre. Bestilte 2 stk dummy kameraer, men jeg ved ikke om de skruer tingene anderledes i ovre i kina hvor de er lavet, for sliskerne til skruehullere vender modsat... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig god service, og kod kundekontakt. Var tilgængelig til rådgivning efter køb. Nem at komme i kontakt med, og varerne blev sendt hurtigt. Jeg er yderst tilfreds med oplevelsen, og vil helt sikke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min pakke var i første omgang blevet væk og jeg mailede derfor til Alarmkompaniet og selvom chefen var 4000km væk på ferie tog hans sig af problemet og dagen efter fik jeg min pakke. Det kalder jeg s... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin d'équipement de sécurité
- Magasin de matériel de surveillance
- Fournisseur de systèmes de sécurité
Écrit par l'entreprise
Alarmkompagniet tilbyder alarmer og overvågning uden yderligere abonnement og andre tillæg. Personlig service hele vejen (før, under og efter en handel). Træk på vores erfaring fra sikkerhedsbranchen siden 1995. Godkendt af E-handelsfonden / E-mærket
Coordonnées de contact
Kirstine Pedersnes Vej 15, 2610, Rødovre, Danemark
- 71990335
- info@alarmkompagniet.dk
- alarmkompagniet.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Find andet sted at købe.
Man kan jo næsten ikke skrive dårlig kunde support.
For der var ingen support.
Ringede til firmaet da det hele er købt der. Men det kunne han ikke lige hjælpe med. Og havde ikke forstand på det såååå det var hvad det var.
Bude virkelig ikke havde lov at sælge noget til andre.
Og importøren Sec Pro som leverer til Alarmkompaniet fortælle blot at det har de ikke noget med at gøre.
Så jeg råder alle til at finde andet alarmudstyr som ikke er fra Sec Pro eller købt her.,
Hjalp med at finde en gammel…
Hjalp med at finde en gammel erstatningsdel flere år efter købet.
Meget tilfreds med servicen.
Hurtig levering, personlig hilsen i pakken. Fantastisk service
Jeg fik en god faglig rådgivning til…
Jeg fik en god faglig rådgivning til udvidelse af mit gamle alarmsystem og har modtaget det bestilte udstyr.
God information og ok priser

Réponse de Alarmkompagniet ApS
Hurtig og korrekt levering
Hurtig og korrekt levering, som jeg også har oplevet tidligere. Det er dog et minus, at pengene trækkes før varen er afsendt, fordi det ganske enkelt er ulovligt.

Réponse de Alarmkompagniet ApS
Hurtig levering.
Nem opsætning og hurtigt hjælp til de…
Nem opsætning og hurtigt hjælp til de få spørgsmål der opstod.
Hurtig god service
Hurtig ekspedition og levering
God betjening og hurtig
Fremragende service
Fremragende service. Har handlet flere gange og super service hver gang.
Kim
Købte alarm
Købte alarm, super service og top rådgivning.
Hurtig levering og så er det min anden alarm her hos
Alarm kompagniet.
Kan på det varmeste anbefales
Handler gerne her igen
Rene
2770 Kastrup
Hurtig service
Super og særdeles god behandling.
Mega god service
Mega god service. Kom tilbage og fortalte st jeg havde bestilt forkert i forhold til mit system. Så jeg fik de rigtige vare uden at skulle til st bytte. 👍🏽👍🏽
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.