Fikk se og oppleve masse! Et land virkelig verdt å besøke. Imponerende landskap og ruiner av gammel beundringsverdig sivilisasjon. Godt lagt program, godt organisert. God gruppe, god reiseleder Lena... Voir plus
Intensiv resa men väldisponerad! Fantastiska naturupplevelser! Professionella och kunniga guider som höjde upplevelsenivån! Bra o central inkvartering. De flesta måltiderna ingick i priset och... Voir plus
Dårlig innkvartering, særlig på Zebra hvor vi fikk et knøtt lite, shabby rom med lav takhøyde. Dette burde dere ikke være bekjent av, og egentlig burde vi vært kompensert for dette. Safarien var veld... Voir plus
Vi har vært på reise til Victoria Falls-Rovos Rail-Entabene. Albatros sendte en fantastisk reiseleder ved navn Per Torsslander. Han er et unikum til å ordne opp, ingen problemer overhode ! I tillegg e... Voir plus
- Agence d'excursions
- Agence de croisières
- Fournisseur d'excursions culturelles
- Voyagiste
- Agence de voyages
À propos de Albatros Travel
Écrit par l'entreprise
Albatros ble grunnlagt i 1986 og har formidlet kvalitetsreiser til samtlige verdensdeler i over 25 år. Hos Albatros vil vi være best på en ting – gruppereiser med reiseleder. Vi har over 100 unike rundreiser til hele verden, og vi arbeider alltid på å gjøre produktene våre enda bedre. På Albatros kjenner vi gjestene våre og deres sans for kvalitet.
Albatros Travel har egne kontorer i Kenya, Tanzania, Namibia, Sør-Afrika, Kina, Grønland og India. I de landene der vi ikke har eget kontor, har vi en stor stab av skandinaviske guider som samarbeider med lokale reisearrangører om utformingen og avviklingen av reisene våre. Albatros Travel finnes, i tillegg til det norske markedet, også i Danmark, Sverige og Finland, med hovedkontor i København.
Vi er vant til å ta ansvar. Derfor vil vi også være først når det handler om sosial, miljømessig og økonomisk bæredyktighet. Kort sagt: Vi reiser med hjerte, hjerne og holdning. Det har vi gjort siden dag 1, og det har vi tenkt å fortsette med.
Siden Albatros Travel er et dansk firma er vi naturligvis registrert i Reisegarantifonden (nr. 676) og er dessuten medlemmer av Danmarks Rejsebureau forening og en rekke internasjonale reiseorganisasjoner.
Tøndergade 16, 1752, KBH V, Danemark
- +4721984545
- info@albatros.no
- albatros.no
Færøyene - august 2025
Første gang jeg og reisefølget har vært på Færøyene, og hele turen fungerte kjempefint. Dyktig og hyggelig guide.
Til å stole på
God kommunikasjon i forkant, og en fantastisk tur med Albatros til Khmerenes rike! Mye for pengene.
En god opplevelse
En god opplevelse. Guiden var kunnskapsrik og hyggelig og hjelpsom.
Fikk sett mye forskjellig.
Svært innholdsrik tur
Svært innholdsrik tur. Skulle ønske dere ga mulighet for tilknytning til og fra Trondheim. Ganske slitsomt med utsjekk og innsjekk.
Dyktig og engasjert reiseleder
Dyktig og engasjert reiseleder. Hun sto på for oss hele tiden.
Bra og interessant program.
Fint med lite «dødtid» i og med at det var en «langhelg».
Været og reiselederen
Tragisk reiseleder som bare leste opp…
Tragisk reiseleder som bare leste opp informasjon fra mobilen sin. Visste ingenting om Færøyene selv. Første gang han besøkte øyriket.
Ikke fristet til å velge Albatros en gang til. Dessverre.
Bra med historiske opplysninger
Interessant å vite om bakgrunnen for de stedene vi var på. Kunne vært greit å få vite mere detaljert om dagsprogrammet, klokkeslett og hvor lang tid de forskjellige aktivitetene ville ta - skriftlig. Reiseleder gikk fort, mange ble hengende etter, ellers bra.
God sjåfør
God sjåfør , komfortabel buss.
Humørfylt og engasjert guide kombinert
med flott opplevelse gjorde turen til et minneverdig produkt
Jeg er meget fornøyd med turen til Öland og Gotland.
Jeg er meget fornøyd med turen til Öland og Gotland.
Flink sjåfør og duktig guide med masse informasjon og flotte opplevelser på begge øyer.
Innholdsrik ferie
Herlig ferie på et koselig velplassert hotell! Mulighet for å bli med på mange spennende utflukter, og god variasjon i programmet. Reiseleder er kunnskapsrik!
Husk å bestill rom med havutsikt, den utsikten er verdt prisen.
Bra hotell
Bra hotell, dyktig reiseleder og interessante turer.
Minus for bratte bakker fra hotell til Strand, og slitsom sen hjemreisedag med mye venting
Sommer i Skottland
Godt organisert tur med flink og serviceinnstilt guide. OK buss med god plass og flink sjåfør, Noe lav standard på enkelte hoteller og britiske frokoster er langt under norsk standard
Flink reiseleder
Sitroner og appelsiner
Vi fikk sett og opplevd masse, men skulle gjerne hatt mer tid noen steder.
Vitlycke og Fjellbacka var bra
Vitlycke og Fjellbacka var bra. Likeså turen i Gøteborgs skjærgård. Nedturen var at det ikke ble noe av turen på Gøta Kanal. Og at det ble lange bussturer. En annen ting er at fredag før 23 juni er Midsommarafton i Sverige og da er alt ting stengt. Det bør dere passe på en annen gang. Kom ikke inn på Vadstena Slott.
Generelt veldig fornøyd med turen.
Innholdsrik uke, fin rundreise, bra program og svært engasjert, entusiastisk og kunnskapsrik reiseleder (svenske Ann). Fint med bare 19 stk i gruppen. Alt det praktiske fungerte fint. Fantastisk sjåfør (Jane). Kort flytur, bra vær, hyggelige folk i gruppen. Hotellene var generelt bra. Vært i Skottland før, liker historie og kultur.