Utmärkta guider, både Albatros egna och de lokala (ett särskilt plus för lokalguiden i Kambodja). Välbalanserat program som innefattade många olika färdmedel. Bra hantering både av gränskonflikten Tha... Voir plus
Resan var i grunden väldigt bra. Guiden var toppen. Problemet började när hemresan blev inställd. Först skickar ni hem vår guide, 24 resenärer blir strandsatta på ett hotell. Ni påstår att det inte gå... Voir plus
Jag fick svar på varje fråga inför resan. Det var en mycket väl organiserad resa, fina hotell och guiden Ali var helt fantastisk, han förtjänar väldigt mycket beröm!! Vi fick se jättemycket och fick s... Voir plus
Varit i Egypten med er. Bra planering o otroliga upplevelser. Inget att klaga på utan mycket nöjd. Fantastisk guide som var positiv kunnig o med oss från början tills vi flög hem. Lite förseningar o n... Voir plus
- Agence d'excursions
- Agence de visites touristiques en bus
- Fournisseur d'excursions culturelles
- Voyagiste
- Agence de voyages
À propos de Albatros Travel
Albatros grundades i januari 1986 och har sedan starten förmedlat kvalitetsresor till samtliga världsdelar. Hos Albatros vill vi vara bäst på en sak – gruppresor med svenska reseledare. Vi har över 100 unika rundresor till hela världen som vi har förfinat genom åren. På Albatros känner vi våra gäster och deras känsla för kvalitet.
Albatros Travel har egna kontor i Kenya, Tanzania, Namibia, Sydafrika, Kina, Grönland och Indien. I de länder där vi inte själva har kontor använder vi oss av en stor stab av specialiserade svenska guider som samarbetar med lokala researrangörer kring utformningen och utförandet av våra gruppresor. Albatros Travel finns, förutom på den svenska marknaden, även i Danmark, Norge och Finland.
På Albatros Travel är vi vana vid att ta ansvar. Därför vill vi också gå i bräschen när det gäller social-, miljömässig- och ekonomisk hållbarhet.
Sammanfattningsvis så reser vi med Hjärta, Hjärna och Omtanke. Det har vi gjort sedan dag ett – och det tänker vi fortsätta med.
Eftersom Albatros Travel är ett danskt företag är vi naturligtvis registrerade hos Rejsegarantifonden (nr. 676) och dessutom medlemmar av Danmarks Rejsebureau Forening och en rad internationella reseorganisationer.
Tøndergade 16, 1652, København V, Danemark
- +46852503868
- info@albatros.se
- albatros.se
Välorganiserat
Fantastisk resa
Fantastisk resa, härliga upplevelser, trevliga deltagare, duktig reseledare - pontus
Havet var hela tiden närvarande
Havet var hela tiden närvarande. Vi bodde på stranden, vattnet höll 22 grader alla 14 dagarna.
Absolut ingen trafik.
Trevlig guide Andreis!
Trevlig guide, trevliga gemensamhetsupplevelser i början (tapaslunch, cava på stranden). Däremot blev vädret lite av en besvikelse, det var varmare för två år sedan då vi var i La Cala de Mijas ända till Lucia! Men det kan ju inte Albatros rå för.
Engagerade reseledare
Engagerade reseledare, gjorde mkt extra utflykter, fanns tillgängliga.
Bra hotell, lagom avstånd till mkt. Lätt att ta sig till fots, med buss & med tåg.
Det mesta fungerade bra när vi var på…
Det mesta fungerade bra när vi var på Sicilien. Men tyvärr var inte reseledaren Victoria på topp. Lite för nonchalant och gick med sin telefon hela tiden. Även när vi var på utflykt o hade lokal guide, hon stod en bit bort o höll på med telefon. Resan upp till Etna var en stor besvikelse, vi hade fått väldigt dålig info om upplägget och tilläggskostnader. I stort sett hela gruppen var missnöjda vilket påtalades för personalen.
Resa till Sydafrika
Resa till Sydafrika. Härligt boende på Zebra Lodge med bra service, trevlig reseledare med mycket kunskap. Allt mycket prisvärt med många olika arrangemang. De vi lade till frånsett programmet var mycket prisvärda.
Vi har redan bokat nästa resa med Albatros, Indien i mars-26
Alltid hög standard och bra planering
Alltid hög standard och bra planering. Väl valda resmål, bra boebde och mat.
Intressanta och prisvärda resor
Intressanta och prisvärda resor, mycket bra reseledare, pålitlig resebyrå
Bra balans mellan aktiviteter och egentid.
Bra balans mellan intressanta utflykter och dagar på egen hand.
Det som alltid är synd, just i Italien, är att man alltid, oavsett vilket hotell man än hamnar på, hamnar i en väldigt slamrig matsal.
Ljuddämpning är inget man tillämpar i Italien.
Det blev lite opersonligt eftersom…
Det blev lite opersonligt eftersom hotellet var så stort. Det var svårt att veta vilka som hörde till "gruppen". Om man reser ensam så är risken att man förblir ensam under vistelsen.
Dessutom var det många guider så svårt att få en personlig känsla.
Rummen var stora och ljusa. Det var rent och snyggt.
Maten var överlag väldigt god och det fanns mycket att välja på samt mycket grönsaker och frukt.
Så överlag var det bra.
Fint läge
Fint läge, bra rum, nära till stranden och promenaden. Trevlig personal.
Stora problem med wifi, delvis helt utan internet. För stor matsal med extremt hög ljudnivå.
Vi hade en underbar resa till Peru nu i…
Vi hade en underbar resa till Peru nu i november. Duktig reseledare Roberto
Maroco
Det bästa på hela resan var reseledaren, trevlig, kunnig och delade med sig mycket utöver det vanliga. Mest besviken blev jag av maten på de båda hotellen vi bodde. Dessutom hotellet i Marrakech var inte alls bra, smutsigt, trasig inredning, dålig service i matsalen.
BARA BRA inget att gnälla över
Hej
Min sista resa med Albatross var till Irland
Hela resan var bra, upplägget, hotell mm.
Reseledaren var kunnig och på läst, en fröjd att lyssna på
Så kort sammanfattning resan var till belåning, kommer att boka igen
Allt bra men inte reseledaren hon var…
Allt bra men inte reseledaren hon var ointresserad av människor svårt med kontakt höll på min sin telefon hela tiden . Bra utflykter . Mattider inte bra det blev jäktigt att byta tider efter halva tiden . Personalen på hotell mycket bra
Tveka inte, åk på storsafri i Kenya.
Vi kände oss väl omhändertagna från det att vi klev av flyget, när vi fick hjälp med bagaget som blev kvar i Paris, ända tills vi klev på flyget igen. Det var dessutom en lagom stor grupp (6 st). Bra boenden under hela safarin och en fantastiskt kunnig och kul reseledare, som fick bra hjälp av en lika duktig och kul ranger. Kan bara rekommendera den här resan, men ska vara redo på långa transporter mellan lodgerna, men det är värt det, med tanke på alla naturupplevelser.
Bra Hotell som låg bra till nära stranden
Bra Hotell som låg bra till nära stranden och busshållplatsen. Mycket god mat, trots buffé i tre veckor. Trevlig personal på hotellet. Professionella guider fanns på hotellet, hade öppet en tid för kontakt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.