Koloskopi undersökning 2/4 på Drottningholmsvägen. Vilket fantastisk bemötande och utförande av läkare Qayium och sjuksköterskan Monica. Kom dit med ett sedan flera år tillbaka trauma upplevelse av de... Voir plus
NEJ sök er inte hit! Dessutom så om du som vi råkade komma 7min försent av dina betalade 20 min a 1500kr (för tyvärr trafikomläggning) så tar de inte emot dig. Utan de tar in andra patienter och sä... Voir plus
Gjorde koloskopi den 4/11-25. Läkaren såg mej inte, var tyst under hela undersökningen. Sköterskan var fantastisk. Hon fick mej att stå ut trots dålig smärtlindring. Skulle finnas förfriskning efteråt... Voir plus
Läkaren använde fel lins vilket gjorde att jag såg sämre. Fick betala avgift för återbesöket men varken läkaren eller klinikchefen ville ta ansvar och använde sig av härskar teknik för att tysta ner m... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Aleris är ett privat vårdföretag som erbjuder tjänster inom diagnostik och sjukvård. Våra specialister tar emot från Ystad i söder till Umeå i norr. Välkommen till oss!
Katrinebergsbacken 35A, 117 61, Stockholm, Suède
- aleris.se
ALERIS I ÄNGELHOLM, VÄRLDENS BÄSTA!!! ❤️❤️❤️
Ett stort tack till Aleris i Ängelholm ❤️❤️❤️
Ett stort tack, speciellt till Jenny Adnervik (överläkare), Mattias Skölderbrand (assistent) och till alla läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut och undersköterskor som jag träffade under min vistelse.
Alla var proffsiga, lugna och trevliga! Jag känner mig trygg dag ett till slut!
Jag hade smärtor i många många år och försvann direkt efter operation. Min diagnos var, Central Spinal Stenos i Ländryggen. Sex veckor har nu gått och känner mig som en helt ny människa.
Är nu smärtfri😍 känsla😍 tacksam❤️
Ni är BÄST!!! TUSEN TACK!!! ❤️❤️❤️
Bästa vårdupplevelsen hittills
Bästa vårdupplevelsen hittills! Opererade i Ängelholm om omskött av en professionell och vänlig personal från början till slut!
Stort tack till alla,från min kirurg till alla på vårdavdelningen!
Aleris endoskopi city, drottninghlmsvägen
Änglar finns verkligen hos Aleris Endoskopi, Drottningholmsvägen, Sthlm
Man bemöts med sån värme, vänlighet och trygghet.
Undersökningen proffsig och trygg genomförd.
Ja, änglar är vad ni är allihopa.
TACK!❤️❤️
Världens bästa vård
Var på operation här om dagen och kan säga att jag aldrig känt mig så trygg och säker och omhändertagen.
Jag som även är själv och inte tycker något med nål och sjukhus är kul över huvudtaget men dom gjorde det verkligen med bravur. Dom var verkligen så sjukt bra
Tack till P.A
Tack till P.A. Läk…
Tack till läkaren jag fick träffa igår på Aleris Täby, gjorde att jag kände mig otroligt trygg, otroligt proffsiga och fina mot mig!
Krävs två besök för att få rätt vård
Som vanligt (det är mer regel än undantag) krävdes det två besök på Aleris närakut i Uppsala för att bli ordentligt undersökt. Första gången mätte de 37,3 genom att dutta med termometern i mitt öra och bad mig återkomma om febern jag hade när jag åkte hemifrån skulle komma tillbaka. Tempade själv så fort jag kom innanför dörren och hade då 38,1. (Feber var naturligtvis inte det enda jag sökte för, men jag utelämnar resten av min sjukdomshistorik och symptom)
Aleris Psykriatri Täby.
Aleris Psykriatri Täby.
Här finns inget intresse för patienten, varken från läkare eller ledning.
Der är så ledsamt att se att människor som mår mycket dåligt inte får korrekt vård.
Företaget har ändrat verksamhet till utbildning. Går man inte kurserna blir man utskriven för att istället kontakta sin husläkare!?
Fick tipset att samtal finns att få i kyrkan!
Patienten är bara ett ärende för omsättningen
* Patienten/kunden är bara en siffra/ärende som ska hanteras snabbt. Inget annat.
* Aleris kontaktvägar går via deras app eller via 1177 med skriven text. Du ställer 3st frågor och får svar på 1-2st och sedan avslutas ärendet. Deras mottagnings sköterskor klarar bara av att svara på en fråga i taget. * Aleris har ingen förståelse för att man känner sig orolig eller att man har frågor inför en undersökning eller behandling.
* Vid bokningen så var det klart att Dr A, som enligt internet har lång erfarenhet och verkar trovärdig, skulle göra behandlingen men dagen för behandlingen då var det en helt annan person som stod där. Aleris är helt oförstående till att jag som patient vill att Dr A, som avtalat, skall genomföra behandlingen. Deras motivering löd: Vi var tvungna att prioritera.
Det går INTE att rekommendera Aleris för vård/undersökningar.
Min erfarenhet som undersköterska på…
Min erfarenhet som undersköterska på Aleris hemsjukvård i Bromma/Ekerö har varit en av de mest absurda och fruktansvärda jag någonsin haft.
I Bromma blev jag bemött på ett oacceptabelt sätt av personal som inte visade någon respekt. Ledningen och cheferna var inte bättre, de visade ingen vilja att ta ansvar eller hantera situationen när jag rapporterade missförhållanden. Trots att jag lyfte allvarliga problem som rörde både arbetsmiljön och patientvården, möttes jag av total tystnad. Ingen uppföljning, inga åtgärder – bara ignorans. Det är ett rent svek mot både personal och patienter.
På Ekerö är situationen inte bättre. Ledningen där visar noll engagemang för sina anställda. Kommunikation är i princip obefintlig, och cheferna verkar inte bry sig om att höra av sig när det verkligen behövs. Detta skapar en arbetsmiljö där man känner sig totalt osynlig och oviktig.
Personalens attityd är ofta nonchalant, otrevlig och i vissa fall rent obehaglig främst i Bromma. Arbetsslingorna är så dåligt planerade att det känns som att man arbetar på ett löpande band. Patienterna behandlas som siffror snarare än som människor. Långa väntetider och bristande omsorg gör att många patienter far illa, och det skapar både stress och ångest, för dem och för oss som faktiskt vill ge en värdig vård.
Att arbeta här var en konstant källa till ångest och hopplöshet. Med en ledning och chefer som vägrar ta ansvar för att förbättra arbetsförhållandena är det omöjligt att känna sig trygg, uppskattad eller motiverad.
Jag kan inte under några omständigheter rekommendera denna arbetsplats, vare sig som anställd eller som vårdgivare. SPRING FÖR LIVET!
Tack till de två kvinnliga behandlare…
Tack till de två kvinnliga behandlare jag fick träffa idag på Aleris Skärholmen som gjorde att jag kände mig otroligt trygg, otroligt proffsiga och fina mot mig! 🙏🏼🙏🏼 / Diana Hamza
Fik fjernet hud på mine lår af Michael…
Fik fjernet hud på mine lår af Michael i Søborg.
Lyttende og mest behagelig person
Den bedste kirurg , som var med hele vejen igennem
Michael hentede mig selv på stuen og kørte mig til operations stuen-beroligede mig og var den første der var ved min side da jeg vågnede
Vellykkede operation ,så flot et resultat
Kan varmt anbefale Alaris
ALERIS, Ortopedi, Sabbatsberg i Stockholm
Privat sjukvård som kapar mellanhänder & effektiviserar vården. Ansvarige opererande läkare & operations sköterskor super duktiga. Men kring vården det som händer efteråt under all kritik. Jag förstår nu att vanlig sjukvård kostar mera pengar. Det handlar om att mötet sker med respekt för båda parter. Aleris har ett super effektivt bemötande som inte har tid för småprat. Du är bara en produkt som ska lösas inget annat. Aleris kontaktvägar går numera via deras app med skriven text funktion. Du ställer 4st frågor men får bara svar på 1-2st & sedan avslutas ärendet. Deras system eller deras mottagnings sköterskor klarar bara av att svara på en fråga i taget. Tålamod & mycket tid måste läggas ner på deras meddelande funktion. Jag rekommenderar INTE denna part för vård kontakt. Välj en vård inrättning som har mera fokus på patienten.
För två veckor sedan gjorde jag en gråstarroperation.
För två veckor sedan gjorde jag en gråstarroperation hos Aleris på Lilla Nygatan 11 i Malmö. Som så många andra jag talat med var jag orolig eftersom ingrepp i ögonen verkar skrämmande. Jag möttes av trevlig personal som förklarade vad som skulle ske. Min avsikt var att bara operera vänster öga eftersom det var sämst. Det visade sig att även höger öga hade försämrats så läkaren föreslog att jag skulle operera båda samma dag. Hon opererade först ett öga och sedan fick jag se hur bra jag kunde se. Då synen var bra direkt opererade jag även det andra ögat. Vad som jag blev förundrad över var att ögat var så totalt bedövat att jag kände inte när hon lade snittet i ögat och stoppade in sugen. Så om ni är oroliga för att det skall kännas något så kan ni släppa den oron nu när jag berättat hur det är. Ett stort TACK till läkare och all personal som medverkade vid min operation.
Aleris Nacka Ortopedi
Har hittills haft en mycket fin upplevelse av min knäoperation i Nacka 2024 11 06. Upplevde alla inblandade som mycket seriösa och duktiga, bra info i förväg om operationen, bra service på uppvaket och sedan vårdavdelningen.
Tackar verkligen dr Strömmer och hela hans team för en hittills lyckad operation!
Aleris Århus
Aleris Århus
Super professionel, glad for at få ordnet min højre hofte lige præcis der.
Thomas Prynø virkelig professionel og personalet et stort plus,tid til at være der for hver enkelt patient.
Tak herfra Helle
ointresserade
Att få hjälp via telefon var otroligt frustrerande, trycka in massa knappar etc. Jag fick vänta i flera timmar på ett återkopplingssamtal. När jag äntligen pratade med Ulrika i Täby verkade hon helt ointresserad av min situation. Hon upprepade samma sak om och om igen och gav intrycket av att bara vilja bli av med mig så snabbt som möjligt utan att ens försöka hjälpa.
Sömnkliniken Sabbatsberg
Jag har sömnapné och behandlades hos Aleris på Sabbatsberg. Jag använder en CPAP-maskin och köpte en ny maskmodell, Dream Wear, för 1000 kr. Masken passade inte och läckte. Vid reklamation och återbesök ordinerades jag en ny mask, F&P Eson2 (900 kr), som jag inte heller kan använda. Efter ytterligare reklamation justerade de maskens remmar. För alla tre besök debiterades jag en "patientavgift" på 275 kr per gång. Totalt har jag nu betalat drygt 2700 kr och har fortfarande ingen fungerande mask.
Ett problem är att man tvingas köpa masker utan möjlighet att prova dem, något som vore otänkbart vid köp av exempelvis skor. Ett annat problem är att jag vid varje reklamation måste betala en ny patientavgift, trots att produkten inte passar. Det skulle vara otänkbart i en skoaffär att kunden måste betala extra för att få en felaktig vara justerad.
För Aleris, som är ett privat vårdbolag med vinstintresse, är denna affärsmodell fördelaktig. Varje fysisk kontakt mellan kund och Aleris kostar pengar. Dessutom har bemötandet vid reklamationerna präglats av irritation och arrogans
Läkaren på ortopeden I Malmö
Sämsta vården som sagt, önskar absolut ingen denna plåga, som har satt djupa sår i mig, dom kan slå igen kliniken på aleris i Malmö. Dom har noll respekt mot patienter. Och förstår över huvud taget inte vad mänsklig hänsyn innebär.
Fantastiskt mottagande på Aleris Ögon i…
Fantastiskt mottagande på Aleris Ögon i Malmö, informativt, lugnande och professionellt.
Läkare som arbetar effektivt men som ändå tar sig tid att lyssna och att vara stödjande känns betryggande.
All heder till denna personal. Tack!
Lugnt och tryggt
Jag är utomordentligt nöjd med hur jag blev bemött innan och efter ljumskbråcksoperation.
Ingen stress utan lugnt och tryggt.
Utifrån min upplevelse rekommenderar jag varm denna klinik. //Magnus