Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ongelooflijk goede service, bereikbaarheid en vriendelijkheid. Ondanks de enorm drukke periode heel snel een bezoek aan huis voor de inventarisatie. We hebben een zoon met een beperking die slecht teg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele serieuze mannen die rekening houden met de wensen van de klant. Daarnaast krijg je hele duidelijke uitleg omtrent het huurcontract. De mannen werken netjes en leveren echt kwaliteit. Airco's werk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorige week derde unit geplaatst Vakwerk zoals bij de vorige installatie Ben heel tevreden personeel heel professioneel en vakkundig Kan het bedrijf echt aanbevelen Ton Lemmers Tilburg

Noté 5 sur 5 étoiles

Alice airco heeft bij ons 2 airco’s en een buitenunit geplaatst op een lastige plek. Ze deden dit vakkundig, snel en lieten daarna alles hartstikke netjes achter. Super tevreden over de vriendelijk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de systèmes de climatisation
  2. Fournisseur de climatisation
  3. Location de matériel électronique

À propos de Alice Airco

Écrit par l'entreprise

Bij Alice Airco lease je een split-unit airco vanaf €50,- (2,5 kW) per maand, inclusief installatie en onderhoud. Voor particulieren en klein zakelijk.

Na 60 maanden is de apparatuur van jou.

Direct contact via Whatsapp

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Betrouwbaar

Vriendelijk behulpzaam , duidelijke uitleg .
Deal was snel gemaakt . Kwamen ook vrij snel de airco plaatsen , waardoor ik nu heerlijk kan genieten van aangenamen temperaturen!
Zoekt uw een airco kan ik dit bedrijf zeker aanraden ! 10 uit 10 👍

11 août 2023

Echt een aanrader!

Vandaag is er bij ons boven in mijn werkruimte en in de woonkamer airco geplaatst.

Bij de offerte aanvraag kreeg ik al super snel reactie, daarna is er een afspraak gepland en vandaag was het dan zover!

Erg blij met het resultaat, de ruimtes zijn heerlijk koel en super netjes afgewerkt.

Ze ruimen na het installeren alles netjes op en nemen zelfs al het afval mee.
Wij zijn erg tevreden, dus zeker een aanrader!

20 juillet 2023

Verhuizing airco

Twee jaar geleden heeft Bart bij mij een Mitsubishi airco geïnstalleerd. Dat was vakwerk. Heeft prima gedraaid die twee jaar. Ik ben onlangs verhuisd en Robin heeft afgelopen maandag de airco op mijn nieuwe adres weer geïnstalleerd. Allemaal snel en vakkundig. Hij draait weer als een zonnetje.

26 juin 2023

Heerlijk koel in huis.

Goede aardige professionele installateurs. Ze hebben 2 units opgehangen dus heerlijk koel in de woonkamer en master slaapkamer. Netjes gewerkt en laten alles weer schoon en netjes achter. Goede toelichting hoe het allemaal werkt. En als ik vragen heb kan ik ze altijd bellen of appen. Ik ben zeer tevreden.

16 juin 2023

Top en professioneel

Vandaag zijn mijn 2 airco's geïnstalleerd door Bart & Robin. Ik kan niet anders zeggen dan buiten het feit dat mijn huis nu heerlijk koel is dat de heren echt top werk geleverd hebben. De installatie verliep super vlot en professioneel, alles is netjes afgewerkt en de airco's zijn echt van super nette kwaliteit. Heren onwijs bedankt voor de vriendelijke snelle service! Groetjes Aimee en Mike.

15 juin 2023

Goeie service

Mijn ervaring met dit bedrijf is 2 hardwerkende mensen, die heel duidelijk zijn in hun uitleg over de mogelijkheden, vriendelijk en goeie service. Laat de warme zomer nu maar komen!

2 mai 2023

Zeker aanbevolen

Zeker aanbevolen! Zeer professioneel en betrouwbaar!

20 avril 2023

Réponse de Alice Airco

Bedankt voor de review en de gastvrijheid van vandaag Ali!

Noté 5 sur 5 étoiles

In een woord een geweldig team wat ook…

In een woord een geweldig team wat ook nog , schoon secuur en prima werk afleverd. Alice Airco is echt een aanrader .

14 avril 2023

Réponse de Alice Airco

Bedankt voor de gastvrijheid en de mooie woorden Lou

Super tevreden.

Aardige nette jongens, heel duidelijk. Goede uitleg, snel geleverd.

27 mars 2023

Bedankt!

Snel en fijne communicatie

Ik ben zeer tevreden! Jullie zijns snel en eerlijk. Communiceren niet alleen duidelijk met de klant maar ook met elkaar. Een fijne en duidelijke uitleg wat ze doen en hoe het allemaal werkt. Mij vragen werden goed beantwoord. Installatie was in een ochtendje gedaan. Jullie zijn toppers!!

16 mars 2023

Bedankt!

Noté 5 sur 5 étoiles

De mannen zijn snel, professioneel en flexibel.

De mannen zijn snel, professioneel en flexibel. Ze zoeken mee naar mogelijke oplossingen en zijn bereid een stapje extra te zetten.

Alle ingrediënten voor een goed verloop!
Wij zijn tevreden klant!

6 mars 2023

Réponse de Alice Airco

Bedankt Jeroen, jullie bedankt voor de gastvrijheid en de mooie opdracht.

Noté 5 sur 5 étoiles

Via de website een offerte aanvraag…

Via de website een offerte aanvraag gedaan en dezelfde dag nog telefonisch contact voor het maken van een afspraak. Paar dagen later kwamen ze kijken voor een vrijblijvend inventarisatie bezoek. En drie weken later is mijn airco geplaatst. Super blij met de snelle en goede service

3 mars 2023

Réponse de Alice Airco

Bedankt voor de complimenten Cherida!

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring, de werknemers van Alice Airco luisteren goed naar de wensen van de klant ,werken precies en doelgericht, laten de werkplek keurig netjes achter. Zijn prettig in de omgang. Toen later bleek dat wij de airco toch liever op een iets andere plek wilden, was de afspraak snel gemaakt en werd hier flexibel op ingespeeld. Het contact met dit bedrijf ervaren wij als laagdrempelig en prettig.

20 février 2023

Top service

We hebben in de salon 2 airco’s
Ze zijn echt perfect werkt altijd super goed.
Helemaal in de zomermaanden is het lekker maar ook in de wintermaanden want het kan op verwarming stand.
De service is echt top.
Je krijgt een bericht wanneer het weer tijd is om de airco na te kijken en dan plannen ze een datum met je in.
Als er iets is aan de airco komen ze ook gelijk langs.
Echt een top service
Wij zijn er in de salon heel blij mee!

20 février 2023

Réponse de Alice Airco

Bedankt voor de complimenten Sharon!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service voor een goede prijs.

Fijn dat ze eerst langskomen voor een inventarisatie. Bij ons was een rolsteiger nodig die zij ook hebben geregeld voor de dag van de installatie. De airco werkt naar verwachting en de communicatie is goed en professioneel. Erg tevreden met deze dienstverlening.

24 février 2022

Dank voor de complimenten

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus