2,8

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Prijsgarantie niet werkzaam

Review: Schandalige klantenservice en valse beweringen bij ALL Accor
​Score: ⭐ (1/5)
​Mijn ervaring met de klantenservice van Accor is ronduit stuitend. Ik heb een claim ingediend voor hun "Best Price Guarantee", maar de afhandeling is een toonbeeld van onverschilligheid en incompetentie.
​In hun officiële reactie beweren ze glashard dat mijn boeking via Booking.com is gemaakt en daarom niet in aanmerking komt. Dit is een pertinente leugen: mijn boeking is helemaal niet via Booking.com gegaan, maar via Voordeeluitjes. Het feit dat ze een extern platform noemen waar ik niet eens geboekt heb, bewijst dat ze mijn dossier niet eens hebben ingezien. Er worden simpelweg onjuiste, standaard templates gestuurd om onder hun beloftes uit te komen.
​Waarom je hier weg moet blijven:
​Valse informatie: Ze sturen mails met feitelijke onjuistheden over je boeking.
​Geen controle: Ze kijken niet naar de bewijslast die je aanlevert, maar sturen een standaard afwijzing.
​Onterechte afwijzing: Ondanks dat ik me aan alle termijnen en voorwaarden heb gehouden, wordt er met onzin-argumenten gestrooid.
​Het is schandelijk dat een grote keten als Accor op deze manier met loyale klanten omgaat. Ze verschuilen zich achter onjuiste informatie om maar niet te hoeven uitbetalen. Ik verwacht nog steeds een inhoudelijke reactie die wél op mijn specifieke situatie is gebaseerd en een passende oplossing voor het prijsverschil.

2 janvier 2026

unrel offers

They base their business on unreal offers with very restrictive conditions so you finally never get the real discount they promote. Customer care is fast, but with a lack con comprehension about their hidden terms and conditions. Not even the small print within the e-mails include all the information. I consider it SCAM.

17 novembre 2025

i am the first to review all.com will…

i am the first to review all.com will my first time trying all.com and i recieve 1,100 points the strange theres a time limit on the points which is strange because reward point are based on money spent so why point a time limit on reward point so all.com deleted my reward points so why do i need all.com after all.com deleted my reward point will i dont need all.com so i deleted all.com app its a great way to alienate customers all.com the rewards points are based on money spent so why delete in 12 months ok i get it you want to motivate customer spending so what do you think going to happen when all.com delete the reward points which earnt by spending with all.com the customer will delete all.com as it serve no purpose any longer this is why i give all.com 1 star rating because i had those reward point saver for my birthday but was sad to see they were deleted. so good bye all.com

7 mai 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit