Prijsgarantie niet werkzaam
Review: Schandalige klantenservice en valse beweringen bij ALL Accor
Score: ⭐ (1/5)
Mijn ervaring met de klantenservice van Accor is ronduit stuitend. Ik heb een claim ingediend voor hun "Best Price Guarantee", maar de afhandeling is een toonbeeld van onverschilligheid en incompetentie.
In hun officiële reactie beweren ze glashard dat mijn boeking via Booking.com is gemaakt en daarom niet in aanmerking komt. Dit is een pertinente leugen: mijn boeking is helemaal niet via Booking.com gegaan, maar via Voordeeluitjes. Het feit dat ze een extern platform noemen waar ik niet eens geboekt heb, bewijst dat ze mijn dossier niet eens hebben ingezien. Er worden simpelweg onjuiste, standaard templates gestuurd om onder hun beloftes uit te komen.
Waarom je hier weg moet blijven:
Valse informatie: Ze sturen mails met feitelijke onjuistheden over je boeking.
Geen controle: Ze kijken niet naar de bewijslast die je aanlevert, maar sturen een standaard afwijzing.
Onterechte afwijzing: Ondanks dat ik me aan alle termijnen en voorwaarden heb gehouden, wordt er met onzin-argumenten gestrooid.
Het is schandelijk dat een grote keten als Accor op deze manier met loyale klanten omgaat. Ze verschuilen zich achter onjuiste informatie om maar niet te hoeven uitbetalen. Ik verwacht nog steeds een inhoudelijke reactie die wél op mijn specifieke situatie is gebaseerd en een passende oplossing voor het prijsverschil.