Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Topklasse service! En forretning med kunden i fokus =D Jeg havde bestilt en masse madkasser og nogle andre småting. Uheldigvis var der en af varerne der ikke var kommet med. Jeg kontaktede forret... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk produkt og hurtig service! Virker til at være gode mennesker bag virksomheden. Varen kom med en lille sød note. Kan klart anbefale!

Noté 5 sur 5 étoiles

Den skønneste og mest eventyrlige legetøjsbutik jeg længe har været inde i. En dejlig oplevelse for både børn og voksne, med et stort udvalg af kvalitets legetøj. Denne lille legetøjsbutik er så meget... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Min foretrukne “børne-butik” ☺️ All about kids er et skønt univers at træde ind i. Der er et væld af spændende legetøj og med fokus på god kvalitet. Virkeligt dejligt imødekommende og serviceminded p... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets
  2. Magasin pour enfants

Écrit par l'entreprise

All about Kids er en butik fyldt med skønt interiør og legetøj til børn 0-6 år. I butikken tilbydes leje af klapvogne samt mulighed for at benytte ammerum.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Topklasse & lynhurtig service!

Topklasse service! En forretning med kunden i fokus =D

Jeg havde bestilt en masse madkasser og nogle andre småting. Uheldigvis var der en af varerne der ikke var kommet med. Jeg kontaktede forretningen, og fik eftersendt det manglende produkt med det samme! Super service :D

Menneskelig fejl kan ske. Det hvordan det løses der er afgørende. Jeg handler her bestemt igen!

31 mars 2026

Nemt

Nemt, hurtigt og sikkert

2 mars 2026

Réponse : All About Kids

Hej Birte, tusind tak for din anmeldelse! Godt at høre, at alt var som det skulle være :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakken vi modtog var så fint pakket…

Pakken vi modtog var så fint pakket ind, at den kun kunne bringe glæde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 février 2026

Réponse : All About Kids

Hej Kristine, tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord :) Dejligt at høre, at den kunne bringe glæde!

Min foretrukne “børne-butik” ☺️

Min foretrukne “børne-butik” ☺️
All about kids er et skønt univers at træde ind i. Der er et væld af spændende legetøj og med fokus på god kvalitet. Virkeligt dejligt imødekommende og serviceminded personale.

7 février 2026

Réponse : All About Kids

Hej Stina, tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord :)

Det gør os glade at høre, at du synes om vores butik og vores udvalg af legetøj. Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk god service og hurtig…

Fantastisk god service og hurtig levering . Også meget hjælpsom , da jeg, gamle kone , havde skrevet forkert adresse . Da jeg ringede til firmaet, hjalp de mig straks med at rette fejlen. Det er ikke sidste gang jeg handler i det gode firma .

27 janvier 2026

Réponse : All About Kids

Hej Alice, tusind tak for den flotte anmeldelse og de søde ord :)

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe og finde en løsning sammen! Vi glæder os til at have dig som kunde igen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter, hurtig levering og gode medarbejdere

Jeg bestilte en bamse, der blev leveret lynhurtigt. Pakken indeholdt også en fysisk kvittering og en sød hilsen samt en lille pose smarties, hvilket gjorde min dag endnu bedre.

16 janvier 2026

Réponse : All About Kids

Hej Rasmus, tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Vi er rigtig glade for at høre, at hele den samlede oplevelse har været god! Og lidt smarties skader jo aldrig ;) Det betyder meget for os at vide, at vores små detaljer gør en forskel :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - fra bestilling til jeg kunne hente. Meget venligt personale i butikken

16 janvier 2026

Réponse : All About Kids

Hej Grete, tusind tak for din flotte anmeldelse!

En lejetøjsbutik med sjæl

Elsker at komme ind i denne skønne butik. Her er et stort udvalg af legetøj og kreative produkter til børn i alle aldersgrupper. Og man får altid en sød betjening.

2 janvier 2026

Réponse : All About Kids

Hej Dorthe, hvor er det fantastisk at høre! Tusind tak for din flotte anmeldelse og søde ord :)

Bedste service !!

Sødeste personale som altid giver den bedste service!!

26 novembre 2025

Réponse : All About Kids

Hej Anna, tusind tak for de søde ord!
Det betyder virkelig meget for os at høre :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus