Alliancetrafikskole Avis 37

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Ømer er en fantastisk kørelærer! Han fokuserer virkelig på at få sine elever til at bestå køreprøven. Hans tålmodighed og dedikation har gjort hele processen behagelig og effektiv. Jeg bestod min prøv... Voir plus

Mustafa Dogu Kara Jeg har taget kørekort hos alliance trafikskole som turbo og må sige at alt er "kørt" smurt. Rigtig god fleksibilitet både de teoretiske og praktiske timer. Jeg kan varmt anbefale... Voir plus

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

👉 Fantastisk forberedelse til køreprøven i Roskilde – stor ros til Baris

Jeg havde et virkelig godt forløb op til min køreprøve i Roskilde, og jeg vil især give stor ros til Baris, som forberedte mig til selve prøven.

Baris var meget rolig, professionel og god til at forklare, hvad man kunne forvente på prøvedagen. Han gav konkrete råd, pegede på de klassiske fejl mange laver, og sørgede for, at jeg følte mig tryg og mentalt klar, inden jeg skulle op til prøven.

Stemningen var afslappet, men stadig seriøs, og det gjorde en kæmpe forskel for min selvtillid. Det hjalp også, at Baris er meget menneskelig og nede på jorden – han fortalte bl.a. lidt om sig selv, blandt andet at han har tvillinger, hvilket gjorde situationen mindre stressende og mere afslappet.

På selve prøvedagen følte jeg mig godt forberedt, rolig og sikker, og meget af det, der skete under prøven, var præcis som Baris havde forklaret på forhånd.

Jeg kan klart anbefale Baris, hvis man vil møde en prøvesagkyndig, der er professionel, fair og god til at skabe tryghed. 5 stjerner herfra 👌🚗

15 janvier 2026

Jeg havde taget lyn-kursus hos Alliance…

Jeg havde taget lyn-kursus hos Alliance Køreskole og havde Muhammed Reza som var god til at bygge en op fra nul og var super tolerant når det blev svært eller når man blev nervøs.

Men samtidigt er han også super ærlig om ens kørsel og hvad som skal forbedres i den næste praktiske lektion.

Kan varmt anbefale både ham og køreskolen.

9 septembre 2024

Fantastisk køreskole med gode og sjove…

Fantastisk køreskole med gode og sjove lærere som holder en motiveret. Jeg havde Muhammed Reza som ikke blot lærte mig at køre godt, men også lærte mig at kontrollere min nervøsitet. Super fed skole!

29 août 2024

SHUAIB YASIN / MC KØRELÆREREN

SHUAIB YASIN / MC KØRELÆREREN
Den mest tålmodige, motiverende og støttende MC-instruktør.
En helt igennem fantastisk oplevelse – ord rækker ikke til at beskrive min taknemmelighed for at have haft den bedste underviser i motorcykelkørsel. I dag bestod jeg, og som kronen på værket bestod hele holdet også. Følg ham på TIKTOK ( mckorelaeren )

13 août 2024

Verdens bedste og sødeste køre lære

Mohammed Reza er verdens bedste og sødeste køre lære.
Jeg er ude fra Rødorve af, og kan stærkt rekommandere Mohammed Reza hvis du vil have dit kørekort sten sikkert og have en god oplevelse.

6 août 2024

Berzan verdens BEDSTE kørelærer.

Berzan verdens BEDSTE kørelærer.
Min datter har fredag d. 14/6 bestået køreprøve, og jeg er den stolte mor.
Kan kun anbefale Alliance trafikskole, de styrer for vildt.
Tusind tak Berzan, tak for dig.

14 juin 2024

Kanon god kørelære

Rigtig god køreskole og gode kørelære havde Rabia som kørelære gennem hele forløbet, hun er meget tålmodig især til køreprøven

6 juin 2024

My experience at Alliance was TERRIBLE!

My experience at Alliance was suboptimal.
The theory lessons were okay. The practical lessons were a complete failure. After taking all the mandatory lessons, I even took extra driving lessons to prepare for my practical test. I failed my practical test twice! (Even though I had over a decade of driving experience abroad).

My instructor insisted that I just needed more practice, and insisted on me booking more and more extra lessons. I was very annoyed as I knew that I was not getting anything from these lessons. I found my instructor very stressful to deal with, unclear in his instructions, and hard to understand his English.
It was an unpleasant experience.

Fortunately, I decided to change driving schools. At the new driving school, I got an amazing instructor. He clearly and quickly corrected my mistakes in just a couple of lessons.
I took the practical driving test again, and passed!

Please, try other driving schools. There are much better options out there. At Alliance Køreskole they just want your money.

26 avril 2024

Opstartsmøde / introduktion.

Opstartsmøde / introduktion.
Vi var til introduktion / holdstart på Amager d.14/3.
Dette møde var også første teorilektion. Der blev lidt på kryds og tværs både fortalt om krav og forløb til MC kørekort, Lyn kørekort og alm. bil kørekort - Det har ikke fremgået tydeligt på hjemmesiden at det ikke er muligt at tage sit kørekort et fast sted.
Det er ex. ikke muligt KUN at tage sin bil teori på Amager. Det ville i hvert fald blive meget komprimeret og det var usandsynligt at man kunne nå de praktiske prøver indimellem teorien.
- Grundet rotationen i lektionerne på de forskellige lokationer. Teorilektion 2 + 4 holdes på Amager hver fjerde uge. - imellem de 2 lektioner skal du have haft en praktisk lektion. Så, hvis du vil blive på Amager skal du ex. have teorilektion( nr.2) mandag, praktisk lektion (nr.3) tirsdag og så teorilektion (nr.4) onsdag. -Torsdag eller fredag skal du igen have praktisk lektion (nr.5) for at kunne nå at starte på teorilektion (nr.6) ugen efter - hvor du også skal have en praktisk lektion (nr.7) inden du kan tage teorilektion (nr.8), som skal tages i samme uge, for at blive på Amager vel om mærke. - Hvis du ikke når det, og gerne vil undgå at skulle til Rødovre, Hillerød, Søborg, osv. går der 4 uger igen før du kan tage det på Amager.
Det virker rodet og uoverskueligt at man ikke har et "fast" hold som man har en fast teoridag med, samme sted. - Man bliver forsikret om at det er meget mere overskueligt når man tilmelder sig, betaler og herefter får adgang til appen hvor det hele bookes i. - Så langt nåede jeg ikke.
Det er slet ikke muligt at tage MC teori på Amager - men kun Frederiksberg .. og muligvis Rødovre.
MC kørsel foregik kun fra Frederiksberg.

14 mars 2024

Lynkursus hos alliance køreskole

Lynkursus hos alliance køreskole, med Mumi som kørelærer.
Det var et fedt forløb, undervisningen og køretimerne spiller og man føler sig tryg når man sidder med Mumi.
Blev anbefalet alliance køreskole og er allerede igang med at anbefale den videre.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tusind tak for det fede forløb , Chanel

11 mars 2024

5 stjerner og tak til kørelærer Rehas

Fik anbefalet Køreskolen af en bekendt, som har haft min kørerlærer Rehas og jeg vil helt klart også anbefale ham til alle! Super køreskole, nemt og hurtigt forløb - alting spiller! Rehas lever virkelig op til sit ry!!
Jeg generhvervede mit kort hos Rehas og han var god og fleksibel. Han har fokus på både de tekniske ting og der personlige så man har en god relation.
Super fed oplevelse 👍😀☺️

7 mars 2024

Mumi som kørelærer og bestod første gang!

Jeg har været virkelig glad for Alliance Trafikskole. Jeg var på lynkursus i Frederiksberg afdelingen og havde Mumi som kørelærer. Det var sgu bare i orden! Supergod undervisning, og alt var virkelig godt planlagt, og jeg blev færdig indenfor 1 måned! Bestod teori og køreprøve første gang. Man skal selvfølgelig være klar til at gøre en indsats selv, og hvis man gør det, så får man på den anden side også meget fokuseret, målrettet og investeret undervisning. Tak!

7 décembre 2023

Bedste kørerskole i landet

Ja i den grad, jeg var i roskildeafdelingen og det var de sjoveste og fedest dele af dagen, det var sku da man var ude og kører eller til teori for den sags skyld, både qasim som desværre efter første kørertime måtte melde sig ud med skade, så fik jeg erstatningen “kongen af alliance trafikskole” Rehas ham selv, jeg har aldrig oplevet et sjovere menneske og man klikker sku bare med ham uanset hvem man er. Han fik hele til at føltes som en leg og fik kørerprøven til at være nem. Easy peasy. Bedste køreskole derude - det sku alliance trafikskole.
-Sebastian

23 novembre 2023

Mustafa Dogu Kara

Mustafa Dogu Kara
Det er et smart koncept - at man kan tage kørelektioner på tværs af alle deres afdelinger. Jeg havde en rigtig god kørelærer, der gjorde tingene nemt at forstå, og jeg følte mig altid tryg bag rattet.

17 novembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit