Vi har med meget stor tilfredshed brugt All Round til etablering af nyt badeværelse. Sjældent har vi mødt så engageret et firma med øje for alle detaljer - herunder input til design forslag. Vi er så... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi er meget tilfredse med vores nye badeværelse. All Round Byg & Entreprenør har været grundige og professionelle i hele processen. Der er altid hurtigt svar på telefonen, mail og sms og møder altid... Voir plus
Vi har fået etableret et gæstetoilet og renoveret vores bryggersgulv. Efterfølgende fik vi også gennemrenoveret vores eksisterende badeværelse af All Round Byg & Entreprenør ApS, og vi er så glade fo... Voir plus
Total renovering af 12 kvm stort badeværelse. En virkelig kedelig oplevelse med generel sjusket udført arbejde og ringe kommunikation med entreprenør. Valgte at sige farvel, da vi som kunde ikke var t... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi tilbyder følgende på hele Sjælland: # Murer # Tømrer # Aut. Elektriker # Aut. VVS # Maler # Microcement # Epoxy # Brolægger # Nedriver # Anlæg & støbning # Nybyggeri # Tilbygning
Coordonnées de contact
Danemark
- allroundbyggeri.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Totalrenoveret badeværelse. Fantastisk service!
Jeg indhentede mit tilbud via. 3byggetilbud.dk
Jeg havde et gammelt og skrækkeligt badeværelse med massere af udfordringer - Lige fra kraftig kloaklugt, diverse skævheder til asbest og meget mere.
Ismail og hele holdet bag All Round Byg & Entreprenør kom ind og tog styringen efter ønske, og leverede et virkelig flot og moderne badeværelse. Ismail har været super nem at få kontakt til når der var spørgsmål, ligesom han selv har været initiativrig til at ringe og forsikre sig om diverse ting når han havde spørgsmål. Kommunikationen var i top!
Ismail er en god fyr, som tager tager sig tid til at lytte til kunden og engagerer sig, det er meget tydeligt at mærke på ham, at han brænder for sit fag og detaljerne.
Dette er første gang jeg har haft behov for håndværkere til at større projekt, og man hører jo mange ting og jeg frygtede lidt hvad jeg gik ind til. Men sjældent har jeg været mere positivt overrasket. God kommunikation, god transparens ift. kontrakt og arbejde, de yder altid en ekstra service, alt arbejdet fulgte den tidsplan som var lovet. Vigtigst af alt - Så blev slutresultatet fantastisk!
Jeg vil uden tøven vælge Ismail & All Round igen, når jeg skal have lavet mit køkken, som næste projekt.
Tak for jeres fantastiske arbejde! Vi ses igen.
Jeg fik lavet fliser i mit køkken
Jeg fik lavet fliser i mit køkken! Det blev super godt! Vi så glade for det!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mange tak til Ismail all round byg
Vi var igang med nyt køkken, og blev brandt af, af den første murer.
Vi skulle ha rettet/pudset væggene op.
Vi kontaktede All Round Byg, som havde stor forståelse for at vi nu var under stort tidspres.
Vores situation blev ikke udnyttet, alle aftaler blev overholdt, arbejdet blev færdig til tiden og udført i top klasse.
Det er løsninger frem for problemer, kan helt klart anbefalde All Round Byg.
Nyt badeværelse og gæstetoilet
Vi fik renoveret badeværelse og etableret nyt gæstetoilet samt skiftet hoveddør i vores rækkehus. Ismail var god til at komme med idéer og tog imod vores udfordring med et særligt badekar, som blev løst helt som ønsket. Flisearbejdet er også i top. Der var nogle uforudsete udfordringer og nogle lidt upålidelige underleverandører (VVS’er og elektriker forsinkede, fugemand der var sløset) som skabte lidt problemer undervejs, men det hele blev løst i sidste ende. Ismail var også fair på prisen og lå under de andre tilbud vi fik. Erfaring har lært os, at alle byggeprojekter og håndværkersamarbejder indeholder udfordringer og som regel går lidt over tid og budget, men Ismail er helt klart i den rigtig gode ende ift. vores andre byggeoplevelser. Vi kan bestemt anbefale All Round Byg.
professionel og dygtig håndværker med…
professionel og dygtig håndværker med sans for detaljen og ydede en super service. Resultatet af vores køkkengulv og køkkenvæg var helt i top, og der var ikke en finger at sætte på det færdige resultat.
Vil til hver en tid anbefale Allroundbyggeri.
Lækkert badeværelse og entré
Altid imødekommende Ismael og hans håndværkere har renoveret et gammelt badeværelse til at være et flot og luksuriøst rum med gulvvarme, skjulte rør og skjult afløb.
Der var udfordringer, som fik tidsplanen til at skride, men alt blev løst til sidst, og slutresultatet er super lækkert!
Super badeværelse
Blev henvist til allround byggeri fra 3 byggetilbud.dk, og jeg kunne ikke få et bedre firma. Afgav reelt tilbud, kom med gode ideer, og udførslen er helt perfekt. Kan i den grad anbefales.
Min tidligere anmeldelse er ifølge superhåndværkeren blevet slettet, så her er den igen
Totalrenovering af badeværelser med flot resultat
Vi har fået udført en større entreprise på bl.a. totalrenovering af badeværelse og støbning af gulv i tilstødende rum. Vi er godt tilfredse med resultatet og den gode og konstruktive dialog undervejs. Kan anbefales.

Réponse de Allroundbyggeri
Har fået totalt renoveret et badeværelse...
Har fået totalt renoveret et badeværelse samt et gæstetoilet, og selv om det bød på en masse udfordringer undervejs blev det bare super flot.
Rigtig godt arbejde og utrolig flinke håndværkere.
Kan varmt anbefales.
En meget tilfreds kunde
En meget tilfreds kunde! Stort fokus på og forståelse for kundens behov. Vi har fået et 8kvm badeværelse fuldt renoveret i præcis den stil og form som vi ønskede os. Hele tiden med plads til at justere og udvikle projektet over tid. Det er blevet et fremragende resultat! Helt klart en stor anbefaling herfra!
Jeg kan på det varmeste anbefale All…
Jeg kan på det varmeste anbefale All Round Byg & Entreprenør. En total renvovering af et lille badeværelse 5 kvm er nu næsten blevet hjemmets bedste rum :-) Jeg har oplevet en meget stor dedikering på kundens ønsker - muligheder - begræsninger og ikke mindst rigtig mange god brugbare råd fra Ismail både før og imens projektet blev udført. Han står med et hold bag sig som levere kun til 100%. Samtidig også et yderste behageligt hold af håndværker som forstår at kunden kommer i første række. All Round Byg & Entreprenør er som firma meget proffesionelt, og ikke mindst et behageligt og trygt samarbejde - Ismail er åben i dialog form og god til at informere og følge op på evt udestående. Der er ingen tvivl om at Ismail sætter en stor ære i at levere kun det bedste.
Jeg fik lavet mit badeværelse toilet
Jeg fik lavet mit badeværelse toilet. Smuk arbejde under en time og rent arbejde. Jeg ville gerne anbefale dem
Super arbejde af All Round Byg
Super arbejde af All Round Byg. Kan varmt anbefale dem. Fra inspiration til udførelse har det været en god oplevelse og resultatet er bedre end vi kunne have forestillet os.
Jeg har haft en virkelig ubeskrivelige…
Jeg har haft en virkelig ubeskrivelige oplevelse med allroundbyggeri. Jeg havde aftalt med en anden murer til at starte med som skulle lave mit badeværelse. Da jeg selv er vvs og lavede jeg vvs'en selv så mureren kunne komme til. Så da jeg prøvede min mure dukkede han ikke op. Så da jeg kontaktede allroundbyggeri kom jeg i kontakt med ismail. Han gav mig et fantastisk tilbud og startede med det samme. Han indrettede mit badeværelse stod for materialer og anbefalede hvor jeg skulle købe mine klinker som jeg er virkelig glad for. Han virkelig kundeminded og har service på sin plads. Ham har virkelig styr på badeværelser og det siger jeg som selv er vvs. Han klarede det hele på 6 dage, jeg var virkelig overrasket at det gik så stærkt. Der er ikke en finger at komme efter. Kan kun give 5 stjerner herfra.
Jeg har brugt All Round byg &…
Jeg har brugt All Round byg & Entreprenør i forbindelse med at renovere badeværelse og bryggers.
Vi er super tilfredse.
Vores Drømmebadeværelse!
Vi fik ombygget et fuldt badeværelse, inkl. flyttet en væg, lagt nyt gulv med gulvvarme og understøttelse i krybekælderen. Trods et par uforudsete hændelser undervejs blev det færdigt inden for den aftalte tidsramme og vi er super glade for resultatet. Over det nye badekar har vi fået opsat en "stjernehimmel", som prikken over i'et.
Ismail er en dygtig håndværker der også har mange gode ideer til hvordan tingene kan laves og fremfor alt er både grundig og stolt af sine resultater. Bl.a. har han omhyggeligt udvalgt de marmorerede fliser så mønsteret passer pænt sammen. Under arbejet var han også meget imødekommende ift. spørgsmål og ideer til vores gør-det-selv projekter andre steder i huset.
Vores eneste anmærkning er at den sidste uge af projektet virkede forhastet med mange småting der var brug for hurtige svar på og i nogle tilfælde også endte med at skulle laves om efterfølgende. Noget af malearbejdet omkring den nye dørkarm har vi også selv måtte færdiggøre, men vi fik den maling der skulle bruges.
Super cool fyr
Super cool fyr. Var i SOS situation og Ismail trådte til hurtigt. Super murerarbejde!
Ismail gav mig et godt tilbud på noget…
Ismail gav mig et godt tilbud på noget klinkearbejde i forbindelse med renovering af køkken og bryggers. Alle tiders fyr, nem at snakke med. Han ser gode muligheder i svære rum. Går op i udførelse og stopper ikke før resultatet er perfekt. Thumbs up herfra !
Fantastisk samarbejde med Ismail
Fantastisk samarbejde med Ismail - han kom ud og vurderede vores badeværelser og sammen drøftede vi hvad der skulle ske og hvordan. Herefter gik projektet i dag og vores badeværelser ligner i dag noget fra et boligmagasin! Mange tak !
L’expérience Trustpilot