Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået flere behandlinger hos Allure og man er altid i gode hænder. De sørger for at lytte til de ønsker man har, og er enormt dygtige til at fokusere på det naturlige, så man blot bliver en bed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Personalet var helt fantastisk jordnær og tog imod mig med åbne arme. Fra jeg kom til jeg gik følte jeg mig tryg og i gode hænder, hvilket mit resultat også afspejlede! Allure Clinic kan uden tvivl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er mere end tilfreds med min behandling hos Allure. Jeg fik lavet en skinbooster. Ikke nok med den fine service og dejlige stemning, var resultatet som ønsket. Jeg stoler på Allure og vil ikke la... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Clinique dermatologique
  2. Institut de beauté
  3. Institut de soins du visage

Écrit par l'entreprise

Kosmetisk speciallægeklinik i hjertet af Esbjerg med speciale i ikke-permanente fillers, botox behandlinger, kar på benene, IPL laser til behandling af pigmenteringer, hårfjerning, karsprængninger, diffus rødme, ansigtsbehandlinger og rosacea. Derudover er vi forhandlere af SkinCeuticals, Save My Face, Dermalogica og Jane Iredale.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde en dårlig oplevelse på…

Jeg havde en dårlig oplevelse på klinikken. Jeg havde sagt, at jeg ikke ønskede den anden behandling, men lægen insisterede på at registrere mig til den. Jeg modtog aldrig en bekræftelsesmail, men efter 3 måned fik jeg en påmindelse om en aftale, som jeg ikke havde bedt om. Jeg ringede samme morgen for at aflyse, men blev mødt med en ubehagelig behandling og blev krævet at betale 500 DKK, selvom jeg tydeligt havde sagt, at jeg ikke ville have behandlingen. Personalet var uprofessionelt og uvenligt. Jeg kan desværre ikke anbefale klinikken.

25 novembre 2024
Logo de Allure Clinic Esbjerg

Réponse de Allure Clinic Esbjerg

Hej Povilas.

Jeg er ked af din oplevelse, men vi har en afbudspolitik, som hedder at man skal melde afbud 24 timer før sin behandling, dette står også i alle vores mails og smser vi sender ud. Det har vi for at tiderne ikke ligger og blokerer for andre kunder unødigt. I et tilfælde som din, er der booket 45 minutter af sygeplejerskens tid, og du ringede og aflyste din tid 20 minutter inden din behandling.
Jeg kan se i systemet at du har fået en bookings bekræftelse på mail d. 30/9 (samme dag som tiden bliver booket), ydermere har du fået påmindelses mail 3 dage og 1 dag før din behandling. Ligeledes booker vores læge aldrig tider, og vores sygeplejersker booker ikke uden det er i samarbejde med kunden - jeg kan se din tid er booket samme dag og tidspunkt som du var i klinikken sidste gang.
Igen, jeg er ked af du synes vores afbudspolitik er træls og vores personale er uvenligt fordi vi opkræver det, men dette bliver ikke lavet om, da det tager tiderne fra andre kunder.

Vi håber på din forståelse og ønsker dig en god dag.

5+ stjerner ⭐️

Allure Clinic kan uden tvivl anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Havde den bedste oplevelse ved Allure

Havde den bedste oplevelse ved Allure. Meget kyndigt personale, som yder god vejledning og guider dig igennem hele processen. Jeg var ret nervøs, så der blev sat ekstra tid af, og virkelig taget hensyn til mig som person.
Kan kun anbefale dem!

1 février 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus