Jeg bestilte over nettet Aloe Propolis creme en lørdag, og den kunne hentes i min lokale kiosk mandag. Medfølgende var et venligt brev fra forhandleren i Holstebro om deres andre produkter. Jeg har i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget god orientering om produkter, flot hjemmeside, super god og let forståligt sprog. Kan varmt anbefale Aloe Vera Forever v/ Lili Fisker, Holstebro.👍 Handlet hos Lili Fisker i mange år, og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig levering og fantastisk produkt. Ikke første gang jeg køber deres deo. Får engangimeælem allergisk reaktion fra standard det som man kan købe i butikkerne, men når jeg bruger denne her, forsvind... Voir plus
L'entreprise a répondu
efter at jeg havde afsent min bestilling på nettet blev jeg kontaktet af Aloe Vera Forever for at få udredet det jeg havde stervet i besked boksen. for at være sikker på at varen kom til rette sted,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aloe Vera Forever DK v/Independent Forever Business Owner Lili Fisker er ældste, danske officielle webshop med salg af Forever Living produkter - hjemmehørende i Holstebro. Hurtig, sikker og pålidelig webshop siden 2002. Du kan betale med MobilePay, ApplePay, GooglePay, diverse betalingskort eller via bankoverførsel. Ved afhentning på Skovbakken 9 i Holstebro kan du også betale med kontanter. Du kan købe som almindelig kunde i min danske webshop eller du kan vælge at blive fordelskunde - så kan du købe alle produkter med fast rabat direkte fra Forever Livings lager. Kontakt mig på 23 30 71 99, hvis du har spørgsmål. I webshoppen finder du hele Forevers sortiment inden for helsedrikke, kosttilskud, hudpleje, hygiejne, skønhedspleje, træning og vægtkontrolpakker, der er tilgængeligt i Danmark. Blandt de bedst sælgende helseprodukter og kosttilskud er Aloe vera drikkene, Forever Marine Collagen, Forever Arctic Sea og ARGI+. For ikke at tale om livsstilsændrings pakkerne DX4, C9 og F15. Blandt de bedst sælgende hudplejeprodukter og personlig pleje produkter finder du Aloe Propolis Creme, Aloe Vera Gelly, Aloe Cooling Lotion, Aloe Ever-Shield Deo og den flourfri tandpasta Forever Bright Toothgel. Inden for skønhedspleje er infinite by Forever anti-aging serien, Sonya daily skincare system og targeted skincare.
Skovbakken 9, 7500, Holstebro, Danemark
Verdens bedste shampoo og kan varmt anbefale at handle ved denne webshop hurtig og tryk levering

Réponse : Aloe Vera Forever DK
Super glad for min bestilling hos Aloe Vera Forever. Min vare kom hurtigt og alt var lige som det skulle være.
Med en fin personlighed besked.
Kan anbefales

Réponse : Aloe Vera Forever DK
At jeg modtog et af mine yndlings produkter fra Aloe Vera Forever det er altid en god oplevelse.

Réponse : Aloe Vera Forever DK
Super god service og meget hjælpsom medarbejder, da jeg havde nogle problemer i forbindelse med afhentning af bestilt vare.

Réponse : Aloe Vera Forever DK
En savoir plus sur les différents types d'avis.