Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte over nettet Aloe Propolis creme en lørdag, og den kunne hentes i min lokale kiosk mandag. Medfølgende var et venligt brev fra forhandleren i Holstebro om deres andre produkter. Jeg har i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god orientering om produkter, flot hjemmeside, super god og let forståligt sprog. Kan varmt anbefale Aloe Vera Forever v/ Lili Fisker, Holstebro.👍 Handlet hos Lili Fisker i mange år, og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fantastisk produkt. Ikke første gang jeg køber deres deo. Får engangimeælem allergisk reaktion fra standard det som man kan købe i butikkerne, men når jeg bruger denne her, forsvind... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

efter at jeg havde afsent min bestilling på nettet blev jeg kontaktet af Aloe Vera Forever for at få udredet det jeg havde stervet i besked boksen. for at være sikker på at varen kom til rette sted,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté
  2. Magasin de cosmétiques
  3. Boutique de produits diététiques
  4. Services d'hygiène
  5. Boutique de produits de nutrition sportive
  6. Centre d'amincissement

Écrit par l'entreprise

Aloe Vera Forever DK v/Independent Forever Business Owner Lili Fisker er ældste, danske officielle webshop med salg af Forever Living produkter - hjemmehørende i Holstebro. Hurtig, sikker og pålidelig webshop siden 2002. Du kan betale med MobilePay, ApplePay, GooglePay, diverse betalingskort eller via bankoverførsel. Ved afhentning på Skovbakken 9 i Holstebro kan du også betale med kontanter. Du kan købe som almindelig kunde i min danske webshop eller du kan vælge at blive fordelskunde - så kan du købe alle produkter med fast rabat direkte fra Forever Livings lager. Kontakt mig på 23 30 71 99, hvis du har spørgsmål. I webshoppen finder du hele Forevers sortiment inden for helsedrikke, kosttilskud, hudpleje, hygiejne, skønhedspleje, træning og vægtkontrolpakker, der er tilgængeligt i Danmark. Blandt de bedst sælgende helseprodukter og kosttilskud er Aloe vera drikkene, Forever Marine Collagen, Forever Arctic Sea og ARGI+. For ikke at tale om livsstilsændrings pakkerne DX4, C9 og F15. Blandt de bedst sælgende hudplejeprodukter og personlig pleje produkter finder du Aloe Propolis Creme, Aloe Vera Gelly, Aloe Cooling Lotion, Aloe Ever-Shield Deo og den flourfri tandpasta Forever Bright Toothgel. Inden for skønhedspleje er infinite by Forever anti-aging serien, Sonya daily skincare system og targeted skincare.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Verdens bedste shampoo og kan varmt…

Verdens bedste shampoo og kan varmt anbefale at handle ved denne webshop hurtig og tryk levering

18 avril 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Annette. Tusinde tak for de fine ord. 🙏Jeg er helt enig - det er en fantastisk god shampoo - Aloe-Jojoba Shampoo. Har du mon prøvet Aloe-Jojoba Conditioner? Den er også rigtig god som hårbalsm - til både langt og kort hår. 🌼 Og så har vi jo også en virkelig lækker hårolie - Nourishing Hair Oil.
Velkommen i shoppen igen en anden gang - på aloeveraforever.dk 😃

Aloe Vera Forever Dk

11 avril 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Lone. 🌼 Mange tak for de fem stjerner og de pæne ord! Det glæder mig, at du er tilfreds med servicen. 😃

De bedste hilsner fra
aloeveraforever.dk

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Rikke. Dejligt at du er tilfreds med at handle hos mig på Aloeveraforever.dk og tusind tak for de fem stjerner. 🌟 Det gør mig glad hver eneste gang, jeg får topscore. 😃

De bedste hilsner fra

Igen en god oplevelse

Igen en god oplevelse. Bruger kun de lip balms.

27 mars 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Joan. Så dejligt at høre! Mange tak for de fem stjerner, og hjertelig velkommen igen i min shop på https://aloeveraforever.dk, når du får brug for nye forsyninger af hudpleje produkter og kosttilskud!

5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super glad for min bestilling hos Aloe Vera Forever. Min vare kom hurtigt og alt var lige som det skulle være.
Med en fin personlighed besked.
Kan anbefales

18 mars 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Anna. Det glæder mig, at du er tilfreds med at handle i min webshop. 😃 Jeg er osse superglad for, at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Og for de fem stjerner. Tusind tak! 🙏 Velkommen igen en anden gang.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Alt virker PERFEKT

3 mars 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Danute. 1000 tak for de pæne ord og de fem stjerner. Det glæder mig, at det hele lever 100 % op til dine forventninger.
Hjertelig velkommen i min shop igen en anden gang.

5 mars 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Anne Christa. Tusind tak for de 5 stjerner. Godt at høre at din ordre nåede frem hurtigt. 😃

Din online Forever forhandler

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Henriette. 1000 tak for de fem stjerner. 😃 Dejligt at du er glad for produkterne. Du er hjertelig velkommen tilbage, når du får brug for nye forsyninger.

Bløde læber

Hurtig levering pr.brev

24 février 2025

Hej Birgit.
Tusind tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Dejligt at du er tilfreds med leveringen.

ALOEVERAFOREVER.DK

Et rigtigt godt produkt 👏,god oplevelse

Et rigtigt godt produkt 👏,god oplevelse

17 février 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Birthe. Dejligt at høre, at du er glad for produktet, og at du synes, at det har været en god oplevelse at handle hos mig. Tusind tak for de fem stjerner! 🌟

Velkommen igen en anden god gang i min webshop på aloeveraforever.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

At jeg modtog et af mine yndlings…

At jeg modtog et af mine yndlings produkter fra Aloe Vera Forever det er altid en god oplevelse.

5 février 2025

Hej Anita. Mange tak for de fem stjerner. Dem er jeg glad for. 🤩
Velkommen igen i min shop på Aloeveraforever.dk en anden god gang.

Din Aloe vera forhandler

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Joan. 😃 Herligt at du er glad for Aloe First. Det kan også bruges til så mange ting. Tusind tak for de fem stjerner. 🌟

AloeVeraForever.dk

Flot service og produktet fungere fint

Flot service og produktet fungere fint

30 janvier 2025

Hej Rene. 😃
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med Aloe Cooling Lotion. Det er et meget populært produkt. Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner - dem er jeg meget taknemmelig for. 🙏
Jeg håber, at du vil vende tilbage til min webshop på https://aloeveraforever.dk, når du får brug for at bestille noget igen. 🤗 Fortsat god dag!

Super god service

Super god service og meget hjælpsom medarbejder, da jeg havde nogle problemer i forbindelse med afhentning af bestilt vare.

30 janvier 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Per. Tusind tak for de pæne ord og stjernerne. 🤩 Jeg er glad for, at din pakke blev lokaliseret i pakkeshoppen, og at den ikke var sendt retur.
Hjertelig velkommen tilbage i min shop en anden god gang, når du får brug for at få suppleret op. ☀️ Fortsat god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig afsendelse af det bestilte.

Hurtig afsendelse af det bestilte.

31 janvier 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Vibeke. Mange tak for de fem stjerner og for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. 😃 Velkommen igen en anden god gang i min webshop på https://aloeveraforever.dk

Hurtig levering!
God virkning!

29 janvier 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Ingerlise. Dejligt at du er glad for Aloe Cooling Lotion. Den er osse virkelig god til ømme muskler og træthed i kroppen. Tusind tak for de fem stjerner og velkommen tilbage, når du løber tør, i shoppen på https://aloeveraforever.dk

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering

29 janvier 2025

Réponse : Aloe Vera Forever DK

Hej Pia. Tusind tak for de fem stjerner og de pæne ord. 🤩 Dejligt at du er tilfreds med det hele. Velkommen igen en anden god gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og godt produkt ( aloe…

Hurtig levering og godt produkt ( aloe lips)

23 janvier 2025

Hej Susanne.
Tusind tak for de fem stjerner. De luner dejligt! 🤩 Og dejligt at du er glad for læbepomaderne. De er virkelig gode. Velkommen tilbage på https://aloeveraforever.dk, når du får brug for at supplere op igen.

Rigtig godt service tak

Rigtig godt service tak

21 janvier 2025

Hej Maria.
Mange tak for de fem stjerner og tilbagemelding.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus