Ipad systemet virker tydeligvis ikke. Vi ventede utrolig længe på bestillingerne og mange bestillinger gik ikke igennem. De søde men meget pressede tjenere sagde, at vi bare skulle blive ved med at... Voir plus
Kedelig sushi, og meget lille udvalg af fisk i all you can eat. Det meste var med friturestegt reje eller kylling. En af rullerne der skulle være med laks, smagte og lignende makrel. Da vi spurgte... Voir plus
Vi var et selskab på 6 personer. Den forreste del i restauranten var fyldt. Vi fik derfor plads i den bagerste del. Her sad der også gæster. Vi blev mødt af søde og smilende tjenere. Betjening v... Voir plus
Altid god og frisk mad og rigtig god…
Altid god og frisk mad og rigtig god service
Rigtig god mad og virkelig billigt
Har aldrig oplevet dårligere service
Har aldrig oplevet dårligere service. De fortjener ikke engang 1 stjerne.
Fin service og god mad
2 min brugte vi til at vente på personalet. Hvilket jeg vil betegne som “hurtig service” på en travl fredag aften.
Fantastisk mad og Sushi til en rimelig pris.
Spist der op til flere gange og har været tilfreds med maden hver gang
Der er alt for lang ventetid imellem…
Der er alt for lang ventetid imellem bestillinger oh så mangler maden smag. Prisen er for dyr i forhold til kvaliteten.
Fantastisk personale og lækker mad :D
Fantastisk personale og lækker mad :D
Total skuffet oplevelse.
Ikke en særlig god velkomst med forvirret personale.
Fik stillet sushi henslængt på bordkanten som andre skulle havde bestilt.
Sushi var slet ikke så god og frisklavet som tidligere oplevet.
Jeg havde et stempelkort med hvor den 10. gang var gratis og det passede lige med dagens besøg, men næææ nej. Den 10. gratis gang bliver ikke udløst samme aften man spiser der. Dette står der intet om på stempelkortet eller andre steder. Der skal man komme én gang mere og spise for at få den udløst. Magen til frækhed!!!
Bedste sushi sted i Slagelse og omegn
Bedste sushi sted i Slagelse og omegn.
Altid høfligt personale. God mad. Og fin pris. Intet at klage over der.
Deres fisk var grynet
Deres fisk var grynet, deres sushi ris var hårde, og tjener kunne ikke svare på hvorvidt det var laks eller tun, grundet farve på fisken.
Og da vi snakkede med dem om dette var svaret bare “det er der samme som vi plejer”
Så alt i alt en forfærdelig oplevelse, som ellers normalt plejer og være godt.
Vil fra råde alle og spise her da det er den dårligeste service jeg nogensinde har oplevet.
Bedste sushi
Min kone, jeg og vores tre børn kommer ofte på Altin Sushi, og vi elsker det!
Altin Sushi har klart den bedste sushi i Slagelse, og vi er især kæmpe fans af deres all you can eat sashimi.
Dårlig service
Betjeningen startede dårligt fra vi trådte ind i restauranten, da køkkenpersonalet hverken kunne smile eller samarbejde med tjenerne på ordentlig måde. Derfor fik vi bare besked på gå til siden og vente med en stresset toneleje, som om vi var til besvær.
Da vores mad og drikkelse blev serveret kastede tjeneren med det, så det gav en høj lyd. Selvom det er ‘ad libitum’ behøves oplevelsen ikke være så upersonlig og trist.
Ikke nok med det, lukkede de kl 22 og startede allerede deres rengøring en time før med støvsugeren osv., altså imens vi stadig spiste og hyggede.
Byens bedste sushi
Mig og mine drenge har været der mange gange og altid gået tilfreds derfra. Vi spiser kun sushi fra Alt In Sushi:)
Var den 13/6 inde og se om vi kunne få…
Var den 13/6 inde og se om vi kunne få noget godt mad og valgte Alinsushi, hvilke vi noget så eftertryklig fortrød.
Det var for os første gang der( og den sidste).
Vi fik os sat og der kom en pige og viste en tablet der åbenbart var vores bestilingsliste, vi var 4 men fik en tablet, så der gik ret langt tid med at bestille, som så var forkert, fik en stor sodavand for meget , så naturligvis vi vi fat i pigen igen, der tog listen og sagde at den have vi bestilt, og det var det, ethvert andet sted vi har være har man rette op på det og tage den extra vand tilbage, pigen forklade meget om tableten og robotten, men "glemte" at fortælle at det var "all you can eat" pris, så vi fik et stort chock da vi skulle betale, havde det så være super sushi, men kan i bedste fald kalde det middelmådigt.
Der er så mange steder i Slagelse der laver sushi, så vil da anbefale at man finder et andet sted, det vil vi gøre næste gang vi er i den by.
Bedste sushi jeg nogen sinde har fået!
Værste service!
I dag den 16/1 var vi på Alt In Sushi i Slagelse for at fejre en 10 års fødselsdag. Vi var to voksne og tre børn, der ankom til reserveret bord klokken 17. Restauranten var halvt fyldt.
Vi bestilte først en omgang, men modtog kun halvdelen. Dernæst bestilte vi en omgang mere og tænkte at det så ville komme med jævne mellemrum. Vi tog fejl.
Vi spurgte tjeneren hvor det resterende mad blev af og hver gang vi havde spurgt skulle han op og tjekke og blev så optaget af andre ting, som f.eks. at tage imod flere gæster, hvilket resulterede i vi sjældent fik svar. Hver gang ventetid på 20-30 min.
Efter tredje omgang hvor vi spurgte efter vores mad kom en ny tjener ned. Hun informerede først da om at man max kunne bestille 10 linjer, og at sushi bestillinger er for sig og starters osv for sig. Vi sendte derfor 3 bestillinger i streg med forskellige ting. Heller ikke her fik vi alt den mad vi havde bestilt. Derudover kom endnu en ny tjener ned og sagde hun ikke kunne se alt vi havde bestilt. Så der er også en fejl i systemet, og alle bestillinger går ikke igennem.
Det er under alt kritik at komme og fejre fødselsdag med børn, at man så ikke får de ting man bestiller og skal vente mellem 20-30 min på mad HVER GANG!
Vi kom tidligt, da vi har børn der skal i skole og i børnehave i morgen, men måtte simpelthen opgive at få hvad vi havde bedt om 2 timer senere. 1000 kr ud af vinduet.
Måske man skal overveje at sørge for der altid er en ejer/restaurantchef til stede, da de unge mennesker tydeligt ikke kan svare på de helt almindelige spørgsmål der følger med, når tingene ikke er som de skal være.
Vi gik skuffede hjem og to ud af tre børn må hjem og have et stykke brød at gå i seng på. Det er godt nok den værste oplevelse vi nogensinde har været ude for!