Øster Skovgård Julehandel Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang vi handlede her. Fødselsdagsgave. Gaven var præcis hvad den lovede - måske lidt bedre😇 Levering og indpakning helt i top - figurer fra et krybbespil og en stald. Klart 5 stjerner herfra o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med mine nye stearinlys. Endelig har jeg fundet de helt rigtige til min Unika gulvlysestage.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte forleden nogle ekstra tykke stearinlys hos alttiljul.dk Så fine lys, godt pakket ind så de ikke fik skader under fragten. Pakken kom halvandendag efter jeg bestilte, en dejlig oplevelse s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg giver her 5 stjerner, med pil op🥳🥳Her får man den bedste service, man kan tænke sig. Jeg vil helt klar anbefaler andre, at handle her♥️♥️🎄🎄 Og jeg vender gerne tilbage 😉😉

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Øster Skovgård - Alttiljul.dk er en webshop med alt hvad hjertet begærer til jul og juletiden. Vi har også et kæmpe udvalg af påskepynt, studenter artikler, sommer servietter og meget mere til alle tider på året. Vi er IKKE KUN jul ! Derudover har vi et kæmpe udvalg af stearinlys i en pallette fuld af farver samt i størrelser til alle formål hele året rundt. Mangler du inspiration til borddækning, så besøg for webshop og se de mange inspirationsbilleder til alle slags fester som dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, påske, sommer, halloween og naturligvis jul. Vi har i mere end 30 år drevet vores gårdbutik Øster Skovgård Julehandel, men efter julesæsonen 2024 valgte vi at lukke den, og udelukkede køre on-line salg fra vores webshop, som også har været igang i mange år. På vores webshop vil du møde den samme gode service, som vi altid har været kendt for, og vi er altid parate til at hjælpe dig på bedste vis. Du kan vælge at få dine varer tilsendt, men du kan også vælge at afhente dem på vores adresse i Snejbjerg ved Herning. Afhentningen kan ske alle ugens 7 dage når det passer dig, da vi har et afhenter-rum, som varen bliver sat ud i efter betaling. På vores webshop finder du ca. 3500 forskellige varenumre som du kan vælge imellem - og finder du ikke det du søger, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så vil vi altid forsøge at hjælpe dig så godt vi kan. Vi glæder os til at "møde" dig på vores webshop Alttiljul.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

106 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super hurtig service

Super hurtig service - flotte lys - god betjening- jeg kommer igen

2 juillet 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for stjernerne og de fine ord. Vi glæder til at sende varer til dig igen en anden gang ☺️

3 juillet 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for dine stjerner. Vi gør altid vort bedst for at yde god service og hurtig levering ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og super service som man gerne…

Hurtig og super service som man gerne gentager. 👍

22 juin 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Tak for dine stjerner og fine anmeldelse af os. Vi gør altid vort bedste for vore kunder

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og hurtig klar til…

Super service og hurtig klar til afhentning. Mega fedt man kan hente, når det passer én selv i “afhentningsskuret”

13 juin 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for dine stjerner og flotte ord om os. Og jo - det fungerer godt med at kunderne kan afhente deres Afhenter-ordre, når det passer ind i programmet. Tak for at du nævner det :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

hjemmesiden er meget overskuelig og nem…

hjemmesiden er meget overskuelig og nem at jonglere i. Bestillingsproces er meget nemt og allervigtigst en hurtig levering gør oplevelsen med virksomheden meget behagelig. Tak for det.

11 juin 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for dine stjerner og flotte ord om os. Vi gør altid vort bedste for, at vore kunder skal få en god oplevelse med at handle hos os. Selv tak for handlen :-)

Super oplevelse

Super oplevelse. Nem bestilling og lynhurtig levering. Alt var som det skulle være.

16 juin 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for dine stjerner og ord om os. Vi forsøger altid at yde den bedste service for vore kunder :-)

Lynhurtig levering

11 juin 2026

Meget fine lys

Meget fine lys - lykkekassen er et hit. Smukke farver. God kvalitet. Hurtig levering.

12 juin 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for dine stjerner. Dejligt at du er glad for lykkekassen. De er nemlig et hit, og vore kunder er vilde med dem. Tak for din tid til at anmelde os.

Flot pakket ind

Flot pakket ind, hurtig aflevering.. handler helt sikkert hos jer igen .

9 juin 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for dine stjerner og flotte ord. Dejligt at du vender tilbage igen en anden gang :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Det gik fint

Det gik fint. De havde gjort alt hvad de kunne for at beskytte de lys jeg havde købt. Men nogen af dem var alligevel knækkede. Det er ok, det var en økonomipakke med en masse blandende, så det går nok.

10 juin 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Hej Rikke. Mange tak for dine stjerner. En anden gang skal du altså bare kontakte os på mail eller telefon, så erstatter vi naturligvis hvad der skulle være gået itu under transporten :-) Vi er kun opsat på at en handel med os skal være en god oplevelse. Jeg har også sendt en mail til dig om det idag :-) Men tak for stjernerne.

Fantastisk

Fantastisk. Hurtig levering og super produkter

8 juin 2026

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Super hurtig respons på mail, super hurtig ordrebekræftelse og super hurtig ekspedition. Varerne var lige som forventet og blev leveret lynhurtigt efter køb. Her handler jeg meget gerne igen!

22 mai 2026

Noté 4 sur 5 étoiles

Har handlet her flere gange Altid fine…

Har handlet her flere gange Altid fine lys ( enkelte oplever jeg dog brænder skævt) i god kvalitet til prisen Hurtig levering

25 mai 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for stjernerne og din tid til at anmelde os

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering og gode produkter. Nemt at finde rundt på siden.

20 mai 2026

Réponse de Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for dine stjerner. Det betyder meget for os. Også tak fordi du nævner vores hjemmeside. Det er vigtig info for os :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine varer og hurtigt forsendelse.kom…

Fine varer og hurtigt forsendelse.kom dagen efter bestilling.

22 mai 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus