Første gang vi handlede her. Fødselsdagsgave. Gaven var præcis hvad den lovede - måske lidt bedre😇 Levering og indpakning helt i top - figurer fra et krybbespil og en stald. Klart 5 stjerner herfra o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er meget tilfreds med mine nye stearinlys. Endelig har jeg fundet de helt rigtige til min Unika gulvlysestage.
L'entreprise a répondu
Jeg købte forleden nogle ekstra tykke stearinlys hos alttiljul.dk Så fine lys, godt pakket ind så de ikke fik skader under fragten. Pakken kom halvandendag efter jeg bestilte, en dejlig oplevelse s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg giver her 5 stjerner, med pil op🥳🥳Her får man den bedste service, man kan tænke sig. Jeg vil helt klar anbefaler andre, at handle her♥️♥️🎄🎄 Og jeg vender gerne tilbage 😉😉
L'entreprise a répondu
Øster Skovgård - Alttiljul.dk er en webshop med alt hvad hjertet begærer til jul og juletiden. Vi har også et kæmpe udvalg af påskepynt, studenter artikler, sommer servietter og meget mere til alle tider på året. Vi er IKKE KUN jul ! Derudover har vi et kæmpe udvalg af stearinlys i en pallette fuld af farver samt i størrelser til alle formål hele året rundt. Mangler du inspiration til borddækning, så besøg for webshop og se de mange inspirationsbilleder til alle slags fester som dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, påske, sommer, halloween og naturligvis jul. Vi har i mere end 30 år drevet vores gårdbutik Øster Skovgård Julehandel, men efter julesæsonen 2024 valgte vi at lukke den, og udelukkede køre on-line salg fra vores webshop, som også har været igang i mange år. På vores webshop vil du møde den samme gode service, som vi altid har været kendt for, og vi er altid parate til at hjælpe dig på bedste vis. Du kan vælge at få dine varer tilsendt, men du kan også vælge at afhente dem på vores adresse i Snejbjerg ved Herning. Afhentningen kan ske alle ugens 7 dage når det passer dig, da vi har et afhenter-rum, som varen bliver sat ud i efter betaling. På vores webshop finder du ca. 3500 forskellige varenumre som du kan vælge imellem - og finder du ikke det du søger, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så vil vi altid forsøge at hjælpe dig så godt vi kan. Vi glæder os til at "møde" dig på vores webshop Alttiljul.dk
Snerlundvej 4, 7400, Herning, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
😀 Hej jeg har lige modtaget mine varer fra jer, ved ikke hvordan i bærer jer ad bestilte varerne i går og har dem allerede idag. 👍 Så tak for super hurtig service og levering. Ønsker jer en rigtig god dag.♥️

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Jeg bestilte lidt forskelligt julepynt hos Alttiljul.dk
Jeg var lidt nervøs da jeg havde bestilt nogle stearinlys og juletræs glaspynt om det ville overleve fragten.
Fragten var super hurtigt om pakken kom indenfor få dage.
Jeg var dog meget imponeret da jeg åbnede pakken! Alle tingene var grundigt pakket ind i masser af bobleplast og med pap som støtte om stearinlysene så de ikke ville gå i stykker.
Det er noget af det mest omhyggelig indpakkede jeg har modtaget længe!
Vil helt bestemt anbefale Øster Skovgård Julehandel/ alttiljul.dk!

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Jeg har tidligere anmeldt jer, hvor jeg gjorde jer en smule uret. Der ændrede jeg min bedømmelse med et “undskyld”, MEN, jeres råd om at vægen ikke må mere end 1 cm. virkede DELVIST! Selvom jeg overholder jeres råd, til punkt og prikke er der desværre stadig lys der løber, og laver et forfærdeligt svineri. Det kan ikke være meningen at jeg skal rense stager, hver 3. gang jeg brænder et lys af. Derfor disse 3 stjerner.
Sidst vi skrev sammen, skrev du at lysene er af høj kvalitet. Hvad er de lavet af? Det er i hvertfald ikke ægte stearin.
Hej igen,
Jeg stiller lysende et sted, hvor de ikke udsættes for træk. Jeg klipper vægen til som i anbefalede.
Nu skal det siges, at det ikke er alle lys der laver det nummer, men nogle af dem gør. Jeg sender jer gerne billeder næste gang det sker.

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Har lige købt en del bloklys, og det må være den værste kvalitet jeg nogensinde har oplevet. Lysene løber, brænder skævt, og har ikke den brændetid de reklamerer med på hjemmesiden. Kvaliteten er så dårlig at jeg vil fraråde nogen at købe stearinlys hos dem

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Købte for et par måneder siden, 20 stk stearinlys bloklys (4 cm) da jeg har nogle specielle stager, der kræver den størrelse. Det er først nu at jeg har gjort brug af lysene, hvilket var en stor skuffelse. Lysene løber for et godt ord og brænder skævt, fuldstændig som om de har stået i kraftig træk, hvilket de IKKE har!
På trods af en meget fin indpakning, der sikker skal signalere kvalitet, kan jeg ikke anbefale alttiljul.dk.
Kvaliteten er ganske enkelt for dårlig.
SVAR D. 29/9-2022: DET HAR DU RET I!
Efter jeg havde læst dit svar styrtede jeg ud til vitrineskabet, fandt et lys frem og klippede vægen til, og se… den fineste flamme brændte stødt og roligt, uden dryp af nogen som helst art. Det kræver en undskyldning og en øjeblikkelig opgradering til 5 stjerner! Den sidste stjerne får i for indpakningen i rødt julepapir!😊
Faktura nummer: 112941

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Bestilte mine julevarer den ene dag og modtog dem næste dag som lovet inden julen ☺️ et sted hvor man bestemt kommer tilbage😃

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Virkelig god service - jeg havde bestilt røde roser, men ved en fejl modtog jeg hvide roser.
Samme dag, jeg fortæller dem det, afsender de straks røde roser
Super hurtig respons- god jul 🎄🎄🎄

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Bestilte 14 æsker med julekugler i glas, var super nervøs for hvordan de overlevede en fragttur, men ud af 224 kugler var kun 1 gået i stykker, kasserne var propper med skumgummi og bobleplast, så de havde virkelig gjort deres for, at alt skulle gå godt.

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Nu bestilte jeg godt nok en fredag, men pakken kom først onsdag. Lidt længe, men ikke længere end hvad de skriver på hjemmesiden.
Til gengæld har jeg skrevet til dem at en af de ting jeg har modtaget er gået i stykker, det har jeg bare ikke fået nogen respons på. Det er ret dårlig service.
Edit d. 01/10-2022
Efter at have snakket med butikken nu, er problemet løst, og jeg har fået fuld refundering. Det er virkelig pænt af dem. På trods af min første frustration over dem, vil jeg da stadig klart anbefale dem, for de har virkelig et lækkert sortiment til gode priser.

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Handler meget her og er altid tilfreds. Flotte vare og super hurtig forsendelse.

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Jeg har fået leveret en vare, der ikke svarede til mine forventninger.
Varen blev prompte krediteret.
Rigtig god service.

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Jeg bestilte 16 lys, men modtog kun 13 stk. Dog kom de sidste 3 lys hurtigt efter jeg havde kontaktet virksomheden omkring problemet. Dette er jeg meget tilfreds med.
Desværre var lysene så dårlig kvalitet at de efter at have været tændt i mindre end en time, flød over og der derfor var stearing over det hele.
Opdatering efter svar fra virksomheden:
Tak for jeres svar. Det er første gang jeg nogensinde har oplevet at skulle behandle mit lys inden jeg brænder det af😵💫 Det lyder godt i har lister med hvordan man behandler sit stearinglys, men dem tror jeg bestemt ikke var der da jeg bestilte for 1 1/2 år siden. Godt nytår 😊

Réponse de Øster Skovgård Julehandel
Har købt nisser til gode priser. Hurtig levering og god indpakning. Så alt i orden.
Jeg bestilte 6 stk blandet store kravlenisser, og de er så fine! Hurtig levering, 2 dage. Så jeg vender tilbage en anden gang :-)
Rigtig god service! Jeg modtog mine varer, hvoraf der desværre var 2 ting, som var leveret i forkerte farver. Jeg skrev til dem og allerede efter 2 timer ringede de retur og beklagede meget. De sendte straks de korrekte varer og de forkerte farver kan jeg bare beholde.
SÅ god og hurtig service skal man lede længe efter. Jeg kan varmt anbefale dem - både varer og service er i top!
Alt er pakket godt ind, og mine leverede varer lever op til forventning! Hurtig levering. Bestiller helt sikkert julesager her fra igen :-)
Har bestilt miniature ting til mit nisselandskab og det er modtaget i dag. Super indpakning med godt fyld i kassen så tingene ikke væltede rundt i kassen på sin vej til mig. Kan anbefale at handle her 🙂
Jeg købte rillede bloklys til en fest,
de brændte 9 timer og man kunne nærmest ikke se, de havde været tændt. De osede ikke og løb ikke. Super kvalitet til billig penge.
Uuu hold jer langt væk. De benægter og kender ikke købeloven og kundernes rettigheder. Kaster skylden fra sig ved en defekt levering og kunden skal selv søge erstatning hos GLS. HVAD SKER DER FOR DET???vil lige tilføje at hvis kuglerne havde været pakken ordenligt ville det hul ikke haft betydning. Har ALDERIG oplevet noget lignende. Sender deres kugler uden det er ordentligt pakket ind men i blødt pap( æsker fra madvare der havde været ost) og dårligt bobleplast til glas kugler. Brugte en Tom skotøjsæske som fyld. Virkeligt uprofessionelt OMG jeg er rystet over manglende kundepleje og manglende service.