Vi købte en brugt trailer for et år siden, desværre på dagen hvor den var et år gammel, knækkede det en hjul ophæng! Trods der kun var 3måneders garanti, var Jørn (indehaveren) villig til blandt f... Voir plus

Helt tilfreds med handlen. Bestilte på webshoppen torsdag, modtog regning pr mail samme dag. Betalte via mobile pay straks og fredag lå varen i postkasse. I øvrigt fin kundeservice der hurtigt reager... Voir plus

1. Concessionnaire de remorques
  2. Magasin d'équitation

Écrit par l'entreprise

Hos Alulette har vi i mange år specialiseret os i kvalitetsprodukter til hestebranchen, trailere og ridebaneudstyr. Vi lægger stor vægt på personlig service, faglig rådgivning og produkter, der holder i mange år. Vores mål er at hjælpe både private og professionelle kunder med at finde den løsning, der passer bedst til deres behov. Hos os møder du mennesker med praktisk erfaring, høj produktviden og fokus på ærlig dialog. Vi arbejder hver dag for at skabe gode kundeoplevelser — både før, under og efter købet. Tak fordi du handler hos Alulette og deler din oplevelse på Trustpilot.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

24 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

3,9

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Der var ikke skrevet adresse på pakken…

Der var ikke skrevet adresse på pakken så vi fik ingen besked på at pakken kunne hentes. Ikke før vi gjorde Alulette opmærksom på at leveringen trak ud.

20 mai 2026

Hej Lisbet

Tak for din anmeldelse – og beklager forvirringen omkring leveringen.

Vi kan se, at der desværre var registreret en forkert mailadresse på ordren, og derfor blev afhentningsbeskeden ikke leveret. Det gjorde naturligvis situationen mere besværlig.

Forsinkelsen i selve leveringen skyldtes dog PostNord, hvilket vi selvfølgelig også beklager på vegne af. Så snart vi blev opmærksomme på problemet, gjorde vi vores bedste for at hjælpe med at få pakken frem hurtigst muligt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Venlig hilsen
Alulette

Let at bestille og hurtig levering

Let at bestille og hurtig levering. Varen fuldstændig i orden og som beskrevet på hjemmesiden

19 mai 2026

Hej Louise

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner

Det glæder os meget at høre, at du oplevede både bestillingen og leveringen som nem og hurtig, og at varen levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Venlig hilsen
Alulette

god service

bestilte via nettet og afhente selv det bestilte. Nemt og uden problemer. God betjening og hjælpsom ved afhentning.

14 mai 2026

Réponse de Alulette

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at bestilling og afhentning gik nemt og problemfrit. Vi sætter stor pris på de pæne ord om servicen og hjælpen ved afhentning. Tak fordi du handlede hos os – og god fornøjelse med projektet.

Venlig Hilsen Alulette

Aldrig mere Alulette

Kunne man give nul stjerner. Mange besøg over flere måneder for skift af tagluge. Utæt i fugning. Dyrehøj får traileren igen. Henter. Opdager at der er boret hul i lugen ved montering. Får lovning på en ny luge, hvorefter traileren står endnu en uge ved Dyrehøj. Henter traileren. Lugen er ikke skiftet. Kører den tilbage til Dyrehøj.Henter igen. Bliver forsikret om, at alt er fint og tæt. Tjekker for en sikkerheds skyld og finder at lugen igen ikke er skiftet. Kontakter Dyrehøj. Jørn Jepsen ringer mig op og kommer med diverse beskyldninger og løgnagtige forklaringer, som jeg kan feje fuldstændig af bordet, hvor efter han tilbyder diverse afhentning og låne trailer, men der er jeg helt færdig med nogen som helst handler med Jørn Jepsen og får i stedet udleveret en intakt tagluge, som monteres andet sted.

1 mai 2025

Vi købte en brugt trailer for et år…

Trods der kun var 3måneders garanti, var Jørn (indehaveren) villig til blandt flere gode løsninger, at lave en god byttehandel på en ny trailer, en aftale der var tilfredstillendende for alle parter.

Så kan varmt anbefale dem.

29 juillet 2025

Alulette.dk ny eller brugt trailer

Alulette.dk som ejers af Jørn og fruen er en god samarbejdspartner med os (Hestetrailer-rep.dk), vi får sendt mange kunder frem og tilbage så de får den bedste løsning med ny eller brugt trailer hos Alulette.dk og en garanti hos os i Hillerød.

Jette som styrer reservedelslageret er en utrolig dygtig og uundværlig person, Jette sidder med alt den viden du kunne ønsker dig om næsten hvilken som helst hestetrailer, Brenderup er hendes helt store øjesten….

Det er en dejlig fornemmelse når man kan med et smil sige, det er en forhandler og reservedels leverandør du kan stole på.

1 mai 2024

Topservice

Topservice. Bestilte gummihjul til mit stævneskab, og havde selv bestilt forkert. Talte med dem, og derefter kom en medarbejder fysisk ud og byttede de 2 af dem… Dagen efter. Det er service 👍

15 mars 2024

Vi købte en trailer i november

Vi købte en trailer i november, da vi hentede den sagde han at han havde partnere i Aalborg området. Da vi nu har flere fejl på traileren her 3 måender efter skal vi helt til fyn hvis han skal kigge på den.

Derudover så vil de ikke så gerne svare på henvendelser og vi har skullet rykke flere gange for svar.

21 février 2024

Kan kun anbefale du handler her

Havde en reklamation på en vare købt i marts til hingstekåring. Blev taget så godt og ordentligt imod og reklamationen blev behandlet hurtigt. Kan kun anbefale at man handler her. Gode vare og virkelig venlig og god betjening. Vil uden tvivl handle her igen.

22 août 2023

Godt sted at handle

Vi kom for at købe et stævneskab, og kigge på en billig brugt trailer.
Vi kom derfra med en fint stævneskab og en lækker ny trailer. Vi mødte en super god service og god vejledning til at købe det rigtige. Jørn var en dygtig sælger og et rart menneske.
Vi giver hermed vores bedste anbefalinger.

15 juillet 2023

Dårlig service

Bestilte en pakke og betalte 75 kr for at få den leveret, de levere den til et posthus i Nørre Åby.
Bor i Nordsjælland og så skulle hente på Fyn fordi ikke kunne sende den rigtigt afsted hen!
Havde sendt en mail ang leveringen men fik ikke svar!
Havde snakket i telefon med dem og fik afvide at min ordre var ved at blive pakket og der var styr på det!
Handel ikke med dem

20 avril 2022

bestilte en dims til under 100,- en…

bestilte en dims til under 100,- en søndag, moandag morgen ringe de tjekkede op på det var den jeg skulle bruge. faktura inden for 10 min og pakken var afsendt fra dem.
super service, super venlige, super hurtige..

1 février 2021