HOLD JER LANGT VÆK fra AMA byg.
HOLD JER LANGT VÆK fra AMA byg.
Opstart af renovering af badeværelse, gæstetoilet og opsætning af skillevæg på ca 240x160cm, samt omfugning af gavl, var den 7 april 2022. Det var forud for dette lovet at renoveringen ville vare i alt 4 uger. Mit badeværelse og gæstetoilet blev revet ned på et par dage. Herefter sket der intet, eller meget lidt.
Efter nedrivning bliver jeg anbefalet at få skiftet vandrør- en merudgift på ca 42.000,- jeg accepterer, men set i bakspejlet kunne AMA byg måske have forudset dette og givet et mere reelt tilbud på badeværelsesrenovering. Når dette er sagt gjorde vvs firmaet et godt arbejde og dette var overstået på 2 dage.
Herefter sket der intet. Gang på gang blev jeg lovet, at næste dag kom der håndværkere. Gang på gang skete der intet- og ingen besked fik jeg. Entreprenør Renald havde fået besked om, at jeg hver dag måtte bruge en time for at transportere min hund et andet sted hen, for at blive passet og jeg bad derfor om besked om, når der ikke kom håndværkere. Dette var han åbenbart ligeglad med, for i næsten 3 uger brugte jeg forgæves 1 time om dagen. Der var rigtig dårlig information og kommunikation fra AMA byg. Han lover og lover og taler en efter munden. Få endelig alt ned til den mindste detalje på skrift, ellers nægter han at det var aftalt.
Den 28 april kom Renald og lovede at badeværelse ville være færdigt om 14 dage -hvilket vil sige den 12/5.
I vores kontrakt var der indført, at toilet skulle rykkes 10 cm. Det blev det ikke. Der var jo ikke plads sagde han. Men det har du lovet i vores kontrakt at der er? Han glider af på alt.
Entreprenør Renald tilså byggeriet ca 3 gange. Hans mænd var udlændinge, som ikke kunne dansk, engelsk eller tysk. Dette var et kæmpe problem, især fordi de ikke blev instrueret korrekt. De arbejdede 10-12 timer dagligt 6 dage om ugen. En maler var to uger og tre dage om at male loft på badeværelse, tapetsere en væg på ca 230x150, tapetsere gæstetoilet og sætte væv på den 160cm væg. To og en halv uge. Det var meget grundigt, men jeg var ved at blive vanvittig- bliv dog færdig!!!
Entreprenør lovede igen og igen, at nu blev de færdige………. Nu kom vvs mand, nu kom elektriker…….
Det hele blev færdigt den 23/7-22. Næsten 4 mdr. efter opstart! Og det blev lovet færdigt på 4 uger.
Tapetarbejdet var pænt, men murer arbejdet var skrækkeligt, der er hakker og afslag i mange af mine dyrt indkøbte fliser.
Jeg betalte kr 180.000,- og betalte herudover armaturer, fliser, tapet, vaske og badeværelses møbler. Som kompensation for fejl og mangler fik jeg kr 10.000,-
Jeg ville dog hellere være foruden hele denne proces.
7 avril 2022
Avis spontané