Ik heb 2 blouses besteld bijna 100 euro. Dit spul komt uit china (dus niet Italiaans) en de maten kloppen niet stiksels en stof van slechte kwaliteit. Ik heb al verschillende mailtjes gestuurd dat... Voir plus

Zit nog altijd te wachten op mijn bestelling , een gele regenjas voor de verjaardag van mijn echtgenoot, goed op tijd besteld, hij verjaart op 21 februari , maar nog altijd niets ontvangen triestige... Voir plus

Ik was eerst een beetje sceptisch maar heb uiteindelijk een super mooie jurk besteld. Hij kwam snel binnen en ben er helemaal blij mee. Ik ga zeker nog vaker bestellen bij Amazza Amsterdam!

1,8

Bas

Waardeloos product uit china

Duurde al eindeloos voordat de bestelling bezorgd werd .je krijgt de volgende dag al een track and trace met de mededeling dat je bestelling verzonden is, maar die werkt niet en uiteindelijk blijkt het uit China te komen.En als het dan eindelijk aankomt blijkt het geen hoody maar een dun shirt te zijn en ook nog een totaal verkeerde maat. Klantenservice bied als tegemoetkoming uiteindelijk 50% korting aan of terugsturen naar China op eigen kosten. Dus feitelijk heb je geen keus.
Eens maar nooit meer

1 février 2024

Slechte organisatie

In eerste geval is de jas niet wat het aangaf. Tekort en te dun.
Dan komt na de bestelling aan het licht dat het uit china komt. Ik heb 3× xl besteld en deze maat klopt niet met de werkelijkheid. Om het retourneren moet ik ook nog alle kosten voor me rekening nemen. De verpakking is kapot gegaan dus niet goed voor hergebruik en ook geen retouradres. Alles bij elkaar kl.... En helaas ook uw website is niet goed met info

4 octobre 2023

Ik heb 2 blouses besteld bijna 100 euro

Ik heb al verschillende mailtjes gestuurd dat ik de blouse wilde retourneren maar reageren niet.(zie eerdere reacties van mensen)
Ik denk dat we met z'n allen het tv/internet programma gaan inschakelen "Boos" met Tim Hofman en gaan uitzoeken wat hier van klopt!!!
Ik wil mijn geld terug... ik dreig niet maar ben wel duidelijk!!!

25 juillet 2023

Teleurgesteld

Verzending nooit toe gekomen! Veel moeite moeten doen tegen dat ik mijn terugbetaling heb terug gekregen

30 mars 2023

Zit nog altijd te wachten op mijn…

triestige groeten Maria Florus

4 février 2023