Ambagtsheer.eu Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Komt afspraken na. Werkt netjes en ruimt na installatie alles op. Een probleem dat zich na de installatie manifesteerde werd goed en adequaat hersteld. Geeft goede uitleg en informatie over de bedie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Peter is een zeer vakbekwame electriciën, die verder kijkt, dan de afgesproken werkzaamheden. Denkt mee om dingen beter en veiliger te maken en heeft daarnaast zeer snel gehandeld, toen bleek dat iets... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat enkele jaren geleden Ambagtsheer.eu zonnepanelen bij ons heeft geïnstalleerd, hebben we recent thuis batterijen laten installeren. Elke keer zijn we weer onder de indruk van de expertise en vakk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Peter heeft bij mij onlangs elektrische bekabeling onder de vloer aangelegd met een veilige en degelijke aansluiting op de meterkast. Veiligheid, dus niet aan de onderkant van de veiligheidsnormen gaa... Voir plus

L'entreprise a répondu

5. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire
  6. Service technique
  7. Solutions et équipement énergétiques

Écrit par l'entreprise

Sinds 2015 vanuit Apeldoorn, leverancier zonne-energiesystemen. vanaf 2018 onder Ambagtsheer.EU en sinds 2024 zijn we Ambagtsheer Installaties B.V. Peter Ambagtsheer is InstallQ erkend elektrotechnisch installateur en erkend installateur grote en kleine zonnepanelen systemen. Ambagtsheer.EU is hèt aanspreekpunt voor energie advies in het algemeen, accu / batterij systemen, laadpalen, groepenkasten zonnepanelen installaties. Wij doen reparaties, verhelpen storingen, maken ontwerpen en realiseren stroomnetten in gebouwen. Wij zijn gecertificeerd SolarEdge (solar/accu) en Enphase (solar/accu) installateur.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

55 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prettig bedrijf.

Prettig - kundig - behulpzaam.

13 juin 2024

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel, en fijn dat je systeem weer werkt (ook al is het niet door ons aangelegd).

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, goed en eerlijk advies en fijne mensen die het deskundig installeren.

17 mai 2024

Dankjewel Mascha!

Best Service

I got solar panels. Before this company I had some other offers from other companies. Non of them explained and guided about anything. However, Peter explained all the options with all the details. After months later installation, they are still answering all my questions without delay. You can't find better company in Netherlands. I will quote my wife. "Ask Peter what other services they provide, and lets get all of them".

You will not regret!

10 janvier 2024

Réponse de Ambagtsheer.eu

Thank you Kivanç and it is worth mentioning that with your hospitality you made us feel at home the moment we arrived. I'll take the intentions of your wife seriously and invent quite a lot of interesting new products in the near future ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Helder en eerlijk advies vooraf

Helder en eerlijk advies vooraf. Komt afspraken goed na. Prima werk geleverd en vragen achteraf worden vlot en uitgebreid beantwoord.

10 mai 2024

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel! Zo werkt het ook bij ons. Als er wat is, gewoon even bellen.

Peter is zeer klantvriendelijk

Peter is zeer klantvriendelijk. Je kunt hem altijd bellen, als je vragen hebt, zelfs in het weekend of ‘s avonds. Verder was het hele proces van aanschaf en plaatsing zeer professioneel en Peter dacht over alles mee, geredeneerd vanuit de klant. Kortom, een heel prettige ervaring. Betaling hoefde pas, als alles tiptop in orde was.

22 avril 2024

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel! Fijn dat ons doel - een helemaal tevreden klant - ook blij jullie is bereikt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Peter heeft 100 zonnepanelen op mijn…

Peter heeft 100 zonnepanelen op mijn bedrijfspand geplaatst. Dat heeft hij prima gedaan. Prettig in de communicatie, constructief, harde werker.

12 juin 2024

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel, daar herken ik me in, we staan voor je klaar!

Snel, duidelijk en vakkundig

Goede en snelle voorlichting over de bij ons passende zonnepanelen, daarna snelle levering en plaatsing en werkend op de dag van plaatsing.
Goede voorlichting, zelfs voor een leken als wij zijn op dit gebied.

8 avril 2024

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel! Mochten er nog vragen komen, bel gerust!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zonnepanelen en nieuwe groepenkast…

Zonnepanelen en nieuwe groepenkast geplaatst volgens afspraak. Zeer behulpzaam en denkt goed mee. Geeft goed advies. Alles schoon opgeleverd. Zijn erg tevreden.

7 juin 2024

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dank jullie wel, fijn dat jullie zo tevreden zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Peter doet zijn achternaam eer aan!

Gelijk al meedenken bij de offerte
Afspraak is afspraak
Keurig werk
Eerlijke prijs

23 mai 2024

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel! We zien elkaar binnenkort nog als de hoofdaansluiting is opgewaardeerd naar driefasen.

Zonder twijfel aanbevelen

Vanaf het eerste contactmoment met Peter tot de uiteindelijke installatie, heeft Ambagtsheer.eu een indrukwekkende service geleverd. De planning was op tijd en ze waren uiterst flexibel, wat enorm werd gewaardeerd gezien mijn drukke schema.

De installateurs waren heel bekwaam in hun vak, en toonden aandacht voor detail (ook tijdens het regenbui hebben ze alles meerdere malen stil moeten leggen om mijn dak te beschermen) en zorgden ervoor dat alles perfect functioneerde voordat ze vertrokken. De kwaliteit en kw opbrengst van de geïnstalleerde panelen is hoog, en ik ben ervan overtuigd dat ik direct, maar ook jarenlang geld gaat besparen door deze goede presterende panelen.

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en zou Ambachtsheer.eu zonder aarzeling aanbevelen (heb ik al gedaan) aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatieve zonnepaneeloplossing.

15 avril 2024

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel Scott! Mocht ons verder nog nodig hebben bel gerust.

Personelijk, meedenkend, en betrokken

Peter kwam personelijk langs om alles af te spreken. Hij is vakkundig, denkt mee, en komt snel met de offerte en alternatieven.
Ook is hij personelijk betrokken tot alles echt goed werkt. Perfekte service en prima producten.

12 juin 2024

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel Alena! Fijn dat jullie het zo waarderen.

Zeer professioneel bedrijf

Zeer professioneel bedrijf, heeft de zaken goed voor elkaar en werkt netjes. Hij is pas tevreden als echt alles goed werkt. Vakman pur sang en een man een man zijn woord een woord. Aanbevelingswaardig
Marco Fasel

2 février 2024
Avis spontané

Beleefd, prettig, meedenkend bedrijf

Peter nam snel na een mailtje contact op, dacht mee en kwam met een snelle offerte. Op de dag van plaatsing werd er samen met zijn medewerkers doorgewerkt, ondanks enkele tegenvallers qua tijd. Twee dagen later nog langs gekomen om laatste dingen in te regelen in mijn apps. Beleefd en prettig persoon met verstand van zaken, zou dit bedrijf absoluut aanraden

15 janvier 2024
Avis spontané

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel! Erg fijn dat je het zo waardeert. Soms zit het inderdaad tegen, maar dat hoort er bij en betekent gewoon dat we tóch volhouden tot het is gelukt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze hebben erg goed gewerkt heel…

Ze hebben erg goed gewerkt heel zorgvuldig ben erg tevreden.

27 décembre 2023

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel, en heel veel plezier gewenst met de zonnepanelen. Mocht je vragen hebben, aarzel niet even te bellen!

Bereikbaarheid en informatie

Prima informatie gehad en zeer goede bereikbaarheid via bijv. Whatsapp. Zelfs ‘s avonds. Top.

27 décembre 2023

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel! En we zijn bijna altijd bereikbaar. We willen niet dat klanten het gevoel krijgen er alleen voor te staan, ook 's nachts niet.

Goede ervaringen met ambachtsheer

Goede ervaringen met ambachtsheer , uitgebreide mogelijkheden besproken, denkt goed met de klanten mee! Ze doen hun werk met passie en hun hart, weten wat het beste bij je past. Komt afspraken na, aanrader voor zonnepanelen zeker,

18 novembre 2023

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel, ook voor jullie uitstekende verzorging tijdens de werkzaamheden de jongens hebben het zeer gewaardeerd!

Noté 5 sur 5 étoiles

Supersnelle service en veel goede…

Supersnelle service en veel goede adviezen en aanpassingen bij het verplaatsen van onze panelen ivm dakrenovatie

16 décembre 2023

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel, was natuurlijk ook een beetje een vriendendienst maar bij urgente zaken is soms gewoon nodig om te doen wat helpt. We hebben het met plezier gedaan en als er nog wat is, we zijn niet ver weg!

Wij zien Peter Ambagtsheer als een aanrader

Wij hebben Peter Ambagtsheer als een hardwerkende, leergierige, betrokken perfectionist ervaren die op zijn gebied alles van alles wil weten, komt zijn afspraken na en werkt netjes en accuraat.Gaat problemen niet uit de weg maar gaat proactief op zoek naar oplossingen en regelt het dan ook binnen zijn mogelijkheden.

10 novembre 2023

Réponse de Ambagtsheer.eu

Dankjewel Bert. Ik ben zeer vereerd met je tevredenheid, en van jouw kijk op dakconstructies hebben wij ook weer wat opgestoken - om over perfectionisme te praten! Ook je voorbereiding van de installatieplek voor het accustation is bijna gemaakt voor reclamefoto's. Dus dank voor je bereidheid mee te denken en je voorbereidingen. We zullen elkaar vast nog vaak spreken!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus