Utrolige flotte og naturtro planter og blomster til gode priser. Derudover Hurtig levering og dejligt at man kan følge varen hele vejen. Det er ikke sidste gang at jeg bestiller herfra.
L'entreprise a répondu
Jeg købte et juletræ, det svarede desværre ikke til mine forventninger. Jeg skrev til dem for at få lov til at returnere, der kom prompte et returneringsformular. Træet blev returneret, pengene kom pr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Smukke planter der overrasker positivt i størrelse og kvalitet. Leveringen tog lidt tid, men de var værd at vente på. Ambiplants får mine varmest anbefalinger.
L'entreprise a répondu
Ambiplants is a prominent brand that has been a leading player in the Scandinavian market since 2009. We specialize in offering a wide range of high-quality artificial plants and flowers through our online platform. With a deep passion for creativity and aesthetics, we have established ourselves as the go-to destination for customers seeking lifelike and durable artificial botanicals to elevate their living spaces.
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Utrolige flotte og naturtro planter og blomster til gode priser. Derudover

Réponse : Ambiplants DK
Rigtig fine planter. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det... er meget tilfreds.

Réponse : Ambiplants DK
Modtog pakken som forventet. Men af de to gang jeg har fået bestilt derfra er der en fejl på varen begge gange. Sidste gang fik jeg lovet en rabatkode, men den fik jeg aldrig. Og denne gang har de bare ignoreret min besked. Dog bliver jeg ved at få mails om at anmelde, så kan jo kun komme med en negativ anmeldelse, da jeg intet hører til at jeg nu to gange har kontaktet dem om at der er ståltråd der stikker farligt ud af planten...

Réponse : Ambiplants DK
Jeg blev meget overrasket. Planten ser ud som om den er ægte 👍 Flot stor plante og flot pakket ind.
Den så ud som på deres billede.

Réponse : Ambiplants DK
Blomsterne er stadig smukke og naturtro...
Det tog dog lidt længere før jeg modtog dem, end første gang.

Réponse : Ambiplants DK
Flotte naturtro planter. Købte to store planter. De er virkelig flotte og meget naturtro.

Réponse : Ambiplants DK
Det bestilte kom som ønsket, efter få dage, og var som forventet.

Réponse : Ambiplants DK
Hurtig levering og hvor er det nogle fine blomster....flere har spurgt hvilken blomsterbutik jeg har købt dem i 👍👍👍