Kan kun anbefale Maj! Hun har en fantastisk energi og humør, samtidig med at hun kommer en dejlig ro og tro på at ens ammeproblemer kan blive løst. Jeg har følt mig super tryg i Majs hænder pga. hen... Voir plus
Lisez les avis des autres
We cannot recommend Maj enough to all families. Besides her deep technical knowledge and those small little tricks that you would never know on your own, Maj accompanied us through sad and happy tea... Voir plus
Rigtig god vejledning! Maj er virkelig dygtig til at få en til at føle sig tryg og tilpas mens man får kyndig vejledning. Hun er meget professionel og dygtig, samtidig med at hun kommer med en varme o... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Horsensvej 19, 3000, Helsingør, Danemark
- Hej@ammebasen.dk
- ammebasen.dk
Min varmeste anbefaling til Ammebasen og tryghedspakken!
Tryghedspakken hos Maj er så meget mere end kompetent tryg ammevejledning! Under hele forløbet med Maj og tryghedspakken følte jeg mig set, mødt og respekteret på en måde, jeg slet ikke havde forventet. Maj er så ægte til stede som menneske, så varm og positiv - og samtidig helt enormt dygtig til at vejlede i korrekt sutteteknik og vejlede i hvilke retninger vi kunne gå undervejs i ammeopstarten. Jeg vil anbefale Ammebasen til alle der ønsker støtte til -og vejledning i at kunne amme.
Maj på finansloven!
Et af de bedste køb i forbindelse med vores første barn, var tryghedspakken hos Ammebasen.
Maj var på besøg hos os tre dage efter fødslen og alt jeg havde hørt på hospitalet var decideret forkert. Havde jeg ikke haft Maj at sparre med, havde jeg aldrig fået en amning til at lykkedes. Derudover opdagede Maj stramt tunge- og læbebånd. Vores lille dreng ville senere i livet have fået problemer med at tale og spise, hvis ikke det var blevet opdaget. Intet sundhedspersonale undersøgte det.
Det har været det bedste at have besøg af Maj, fordi man kan tale med hende om alt! Også det der ikke handler om amning. Maj har givet mit en selvsikkerhed i mit moderskab jeg ikke havde fundet noget andet sted og fik mig til at tro på jeg er en power mor! Der burde afsættes midler på finansloven til Maj, så alle kvinder og familier, kunne få noget ammestøv fra ammeenglen Maj.
Jeg kan kun give mine varmest anbefalinger
Hvis bare man kunne give 6 stjerner
Verdens bedste Maj hjalp mig til et vidunderligt, roligt og trygt ammeforløb med min nu 6 mdr gamle Ester. Det var ikke givet, da jeg havde en kokset og meget angstfyldt ammeforløb med i bagagen fra første gang jeg blev mor og ikke fik den rette hjælp til ammeopstart.
Maj er et af de mest omsorgsfulde mennesker der findes, og hun møder dig og din familie præcis hvor I er, hvilket er afgørende i noget så sårbart som amning og efterfødsel.
Hun er fagligt dygtig, og super dedikeret til det hun gør. Med mulighed for både fysiske møder hvor der er god tid og telefonkonsultationer når noget akut melder sig, er det virkelig en genial løsning for nye familier.
Jeg vil til hver en tid anbefale Maj til alle, der skal have en baby og ønsker at amme - om så det er barn nr 1, 2 eller 3, kan ingen i min bog undvære en Maj i deres liv til at skabe ro og tryghed omkring amningen.
Maj har reddet min amning og gjort at…
Maj har reddet min amning og gjort at jeg stadig i dag, efter 6 måneder, kan amme min lille dreng.
Maj var den første der opdager et stramt tungebånd, efter mange forskellige fagfolk har vurderet min drengs tungebånd.
Hun er skarp og dedikeret. Hun er løsningsorienteret og utrolig omsorgsfuld. Hun ser hele familien og imødekommer dig og jer med kærlighed og varme.
Hun er virkelig dygtig til at vejlede i amning og samtidig har hun øje for babys trivsel og familiens. Du er så tryg i hendes selskab.
Jeg er Maj så taknemlig for al hendes hjælp.
En tryghedspakke hos Maj er det hele værd. Med både besøg og mulighed for at ringe. Det gjorde alt for mig.
Tak af hjertet til verdens bedste Maj!
Ville ønske at alle kunne få Maj ud, hun er den Aller bedste inden for amning.
Kan ikke takke hende nok!
Vil anbefale hende til alle!!
Alle der ammer burde få Maj ud
Alle der ammer, burde få Maj ud
Bag mig har jeg en yderst kompliceret amning med min nr 2, hvor jeg malkede ud og gav på flaske grundet stramt tungebånd. Jeg er selv uddannet ammekonsulent, men på trods her af, var jeg meget udfordret på at tude tro på at det kunne lade sig gøre. Jeg tillod mig blot at være mor og valgte derfor "tryghedspakken" hos Maj, som nok er de bedste penge vi nogensinde har brugt. Baby havde stramt tungebånd, men denne gang hjalp Maj os igennem med sin ekspertise, særligt indenfor dette felt, til en vellykket amning. Hun støttede, gav omsorg og sagde altid lige præcis det jeg havde brug for at høre hver gang hun var i vores hjem.
Tak Maj, for at få min amning op ad køre- det var ikke muligt uden dig. Nu ammer vi på 3 måned og vi elsker det begge to.
<3 M
Professionel, empatisk ud over alle grænser :)
Jeg har haft besøg af Maj både til vores første barn med flere problematikker, sonde, kejsersnit og stramt tungebånd. Maj kom ind i hjemmet virkelig hjertevarm og spurgte som det første til hvordan jeg havde det og spurgte til fødslen. Det var et så fantastisk møde efter en trist start på hospitalet. Efter besøget ammede vi i næsten 2 år. Havde forud taget ammekurset online, hvilket også er anbefalelsesværdig!
Jeg har brugt Maj til vores andet barn også, sår, smerter, stramt tunge og læbebånd. Efter 2 besøg kørte det og ammer på 10. Måned nu. Har også haft brugt Maj til søvnvejledning, og ligeledes her er Maj sindssygt professionel, dygtig og empatisk. Maj er ikke kun dygtig til sit job, hele hendes personlighed når hun træder ind i hjemmet er så unik at alle burde få sådan et barselsbesøg. Hun vækker den dybeste tillid i en nybagt mor. Jeg anbefaler alle gravide at hvis de vil amme, så hav hende i tankerne, for der kan ske mirakler i Majs selskab. Tak for Ammebasen, 5 kæmpe stjerner herfra.
Maj reddede vores amning og mit mentale helbred…
Maj reddede vores amning og mit mentale helbred. Vi følte, at vi havde prøvet det hele, men mine smerter fortsatte igennem flere uger. Efter en uge med træning af bedre sutteteknik fra Maj, så blev amningen udholdelig, og nu nyder jeg ligefrem at amme. Tak!
Maj er den sejeste amme-Ninja
Maj er den sejeste amme-Ninja - hun træder ind i hjemmet med den største varme, forståelse, tid, viden og oprigtig interesse. En skøn personlighed der brænder for sit fag. Hun rummede vores historie til fulde, fik skabt en ro og en tro på projektet. Så alle frustrationer som SP havde skabt, fyldte mindre.
Har du udfordringer med amningen eller vil gerne være godt forberedt, så tag kontakt til Maj og lad hende sprede stjernestøv over også dig og din familie❤️
De bedste anbefalinger⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prof og hjertevarm
Maj møder en både professionelt, forstående og helt enormt hjertevarmt. Efter en voldsom omgang brystbetændelse, absces og indlæggelse kom Maj hjem til os for at korrigere og støtte amningen. Vi kom af med både tårer, frustration og suttebrikker. Det hele foregik super trygt og 100% tilpasset vores behov. Efterfølgende også meget trygt at kunne kontakte hende.
Maj får vores varmeste anbefaling og er alle pengene værd!
Vores varmeste anbefaling
Vores varmeste anbefaling!
Vi købte tryghedspakken hos Maj, og den beslutning har vi været så glade for. Maj gav os en stor ro og tryghed i den første tid hjemme fra hospitalet, hvor amningen var kommet smertefuldt fra start og brystpumpe hurtigt var blev introduceret. Med kyndig vejledning fra Maj kom amningen hurtigt op at køre smertefrit herhjemme, og brystpumpen var ikke længere nødvendig. Foruden at være utrolig kompetent og virkelig virkelig dygtig til sit fag, er Maj så skøn at have omkring sig - smilende og nærværende og med blik for både den lille og forældrene i en sårbar tid som nybagte forældre. Alle bekymringer blev håndteret og talt om. Vi har også brugt Maj senere hen, hvor der var behov for opfølgning og vejledning, og også her var Maj guld værd. Maj har gennem hele forløbet givet os uvurderlig vejledning og tryghed. Den største anbefaling fra os!
Maj får de bedste anbefalinger herfra
Maj får de bedste anbefalinger herfra! Efter at have mistet troen på mig selv og min mælkeproduktion, var besøgene fra Maj guld værd! Hun formåede at rette på teknikken og gav mig troen tilbage.
Jeg har kæmpet med sår i 9 uger, hvilket jeg fortsat gør, men med Maj’s hjælp er jeg kommet af med ammebrikker og MME.
Efter sidste vejning af sundhedsplejersken har min søn formået at tage 500g på, på en uge - udelukkende ved at jeg har ammet ham.
Foruden hendes hjælp, så er hun utroligt imødekommende og forstående og mødte mig/os lige der hvor jeg havde brug for hende. Tusinde tak for den uvurderlige hjælp!
De varmeste anbefalinger!
Efter at være blevet sendt hjem fra hospitalet med et “am hver 3.time +udpumpning”-skema, som var ved at knække mig, kontaktede jeg Maj for at få vejledning og input til amning. Fra hun træder ind ad døren føler man sig øjeblikkeligt set, rummet og behageligt tilpas i hendes positive, kompetente og varme selskab. Hun ser på dig og dit barn i jeres situation og ikke på et skema I skal passe ned i. Super værdifulde input til stillinger og teknik, der betyder en verden til forskel - amning skal ikke gøres til en videnskab, men det skal heller ikke negligeres at teknik tager tid at lære, og amning er et håndværk. Hun gav mig mit overskud tilbage, og jeg kan på det varmeste anbefale hende!
Maj reddede vores amning!
Maj reddede vores amning!
Efter en svær opstart kontaktede vi Maj. Med sin professionalisme, sprudlende og levende personlighed blev hun hurtig uundværlig. Hun hjalp os fysisk (sutteteknik, ammestilling etc.) men også mentalt (beroligede bekymringer).
Hvis jeg kunne ville jeg gerne have Maj på besøg hver/hveranden uge - så de varmeste anbefalinger herfra.
Maj fra ammebasen er et hjertevarmt og…
Maj fra ammebasen er et hjertevarmt og enormt professionelt væsen, som sætter sig ind i din ammeproblematik og som ikke forlader din side, før i sammen har lagt en plan. Hun kom os til undsætning, da alle andre fagpersoner havde sagt, at vi ikke kom til at fuld amme. En uge efter Majs besøg og med hendes teknikker, lykkedes det os. Kæmpe anbefaling herfra.
De varmeste anbefalinger
Efter nogle virkelig hårde dage, hvor amningen ikke fungerede, så kontaktede vi Maj. Maj fandt hurtig tid til os og 30 min efter hun var trådt ind af døren, så fungerede amningen.
Vi kunne ikke have bedt om en mere kompetent, sød og varm person at byde indenfor.
De varmeste anbefalinger fra vores familie.
Maj hjalp os af med flasken - i dag fuldammer vi
Vores datter blev født to måneder for tidligt, og vi havde derfor problemer med at få amningen op at køre. Vi startede derfor op på at give hende flaske, men med håbet om, at jeg kunne amme hende, når hun nærmede sig terminsdagen. Jeg kontaktede Maj, da jeg ikke vidste, om det var realistisk for os, at vores datter kunne komme til at blive fuldammet, og jeg havde heller ingen idé om, hvornår vi skulle lægge hende til brystet, og hvordan vi skulle lave overgangsplanen. Maj var helt fantastisk hele vejen igennem. Fra det sekund hun trådte ind af døren, følte vi os helt trygge ved den plan, som vi lavede sammen (vi købte tryghedspakken). Hvis det ikke have været for Maj, så tror jeg ikke, at vi havde fået amningen op at køre. Jeg kan på det varmeste anbefale Maj til alle.
Varmeste anbefaling
Maj hjalp os med teknikken efter vores lille pige fik klippet tungebånd, men stadig havde problemer med at holde ordentlig vakuum. Ikke nok med at Maj er enormt dygtigt fagligt og hjalp med at finjustere små detaljer så teknikken kom helt på plads, så er hun også helt enormt sød, nærværende og én man har lyst til at lukke ind i sit hjem på et tidspunkt hvor man er aller mest sårbar. Maj kiggede mig øjnene og lovede at vi nok skulle lykkes med amningen - og det gjorde vi! Hun tog sig også tid til at følge op og heppede på os så jeg troede på at vi kunne klare det.
Amning reddet
Da jeg desperat skrev til Maj, var hun hurtig til at lave en aftale. Allerede fra hendes beroligende beskeder, om at vi nok skulle finde en løsning, begyndte jeg at få ro i maven og mid på amningen igen. Maj tog sig tid til at svare sent om aftenen, og jeg følte mig endelig hørt. Og ENDELIG kunne jeg lægge min søn til, uden det sitrede i hele kroppen.
Den bedste investering nogensinde
Den bedste investering nogensinde. Maj reddede vores amning. Maj spottede med det samme at vores datter havde stramt tunge - og læbebånd og sendte os videre til en specialist. Dette på trods at sundhedsplejerske og jordemødre sagde at alt var fint. Vores datter var på vej til at udvikle kolik på grund af forkert sutteteknik på baggrund af stramt tunge og læbebånd. Maj er så hjertevarm og er en rigtig god menneskekender og støtte. Jeg vil anbefale hende til alle og enhver.
Uundværlig, kærlig og professionel hjælp
Vi benyttede os af Tryghedspakken hos Ammebasen i forbindelse med vores søns fødsel i november 2022.
Maj besøgte os inden fødslen, igen allerede to dage efter fødslen, og yderligere tre gange.
Vi kan uden forbehold sige, at hendes hjælp har været helt igennem uundværlig, varm, kærlig, tryg, og professionel til fingerspidserne ved hvert eneste besøg.
Amning, og det at blive forældre, er en sårbar proces, med mange følelser og usikkerheder. Det betyder, at dem, man lukker ind i den proces, skal kunne favne dette. Maj kom ind i vores hjem helt naturligt, som om hun var et medlem af familien, og gav brugbar, konstruktiv, og håndgribelig vejledning, som gjorde, at vi landede blødt i et ammerforløb, som stadig flere måneder senere forløber uden problemer.
Maj er fantastisk vidende, og samtidig både varm og sjov, og gør teknikken let forståelig - så selv to nybegyndere kunne følge med. Amning blev et spændende, fælles projekt for os, i stedet for en ensom kamp for mor.
Ud over de skønne besøg (hvor vi ikke kun fik råd om amning men også søvn, barnets trivsel, vikleteknik mm.) har Maj gennem hele vores forløb været tilgængelig på telefon og sms - ja, hun guidede os tilmed imens hun selv var på ferie i en anden tidszone.
Vi vil, og har allerede, på det varmeste anbefale alle at lukke Maj ind i deres ammeforløb - uanset om man er førstegangsfødende som os, eller har tidligere (svære) forløb bag sig. Maj blev en afgørende faktor i at vi landede godt i rollen som forældre, og vi glæder os til at hun fortsat skal følge vores familie fremover.
Vi har svært ved at sætte ord på hvor vigtig hendes hjælp var, men kan kun give vores STØRSTE anbefalinger til Maj og Ammebasen, som gør en kæmpe forskel for de familier, hun hjælper!
Kram fra Christian, Simone og Henry
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.