2,9

Moyen

Irritant

Irritant. Blijven bellen als je eenmaal hebt gedoneerd. Daarnaast zijn de personen die donateurs werven echt zo dwingend dat heel veel mensen (vooral ouderen) zich zo laten overrompelen dat ze geen nee durven zeggen. Ik heb het zien gebeuren tijdens een wervingscampagne voor kerst bij de locale supermarkt. Ik vrees dat heel veel ouderen met hun AOW nu in de problemen zitten door die maandelijkse afschrijving.
Nee is kennelijk een ja in hun beleving. Hoe vaak moet je het woord nee herhalen voordat ze nee accepteren?

19 mars 2026

Ongelooflijk vervelend

Enorm vervelende mensen. Zij weten ècht hoe je goede doelen een slechte naam kan geven.

Ze hebben me al opgelicht door te zeggen dat ik een eenmalige gift kon doen via het formulier, maar toch onwetend een abonnement op mijn naam gezet.

Het stopzetten van het abonnement ging moeizaam en ze blijven me (jaren later) nog steeds regelmatig bellen, ondanks ik expliciet heb gezegd dat ik geen behoefte heb aan contact met het bedrijf. Nu zeg ik maar steeds dat ik bezig ben en blokkeer ik alle verschillende nummers waarmee ze bellen.

Aan de rest van de reviews te lezen, is het ook nog eens een commercieel bedrijf i.p.v. een goed doel. Schandalig

1 février 2026

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam. Een organisatie met een prachtig doel, die niet onnodig veel belt en ik heb makkelijk mijn donatie makkelijk kunnen aanpassen zonder marketingpraatjes.

3 décembre 2025

Kenia en Tanzania behoren tot de 10…

Kenia en Tanzania behoren tot de 10 rijkste landen van Afrika. Afgelopen week is er door een nederlandse delegatie (38 man) ruim 2,5 ton euro bij elkaar gehaald voor goede projecten. Wat ik echter totaal niet begrijp is dat ik helemaal niets hoor over projecten voor armste landen van Afrika
Daarbij vindt ik het werkelijk van god los dat deelnemers 2500 euro betalen minimaal 38x 2500 euro, exclusief kosten inentingen en visum( s) tel uit je winst)om een week te fietsen door Tanzania en Kenia exclusief alle donaties . Al dit geld kan beter gebruikt worden aan donaties
M.i een flink verdienmodel model
Daarbij verdient de directeur van Amref ruim 125.000 euro per jaar
Terwijl dit “ een goede doelen “ organisatie is
Kortom ik heb zo mijn ernstige vraagtekens over deze organisatie en een ieder die hier aan mee werkt
Richt je op de echte arme landen in Afrika

Ben erg benieuwd naar het jaar verslag van 2024😞

1 octobre 2025

Truffa?

Ho chiesto tramite PEC di non sostenere più Amref, non ho ricevuto nessuna risposta e continuano a prendermi soldi ogni mese dal conto.
Truffa?!

9 juillet 2025

Heb al geruime tijd contact met Amref…

Heb al geruime tijd contact met Amref flying doctors en ken ook iemand te Kenia die ze kent, het werk dat ze doen lijkt me ok. Ik word niet (zoals blijkbaar andere mensen wel) constant gecontacteerd, noch om geld gevraagd. Het spoort me wel aan om dit nader te onderzoeken. Een inzage in hun financiën zou al een goed begin zijn.

12 mars 2025

Je komt er nooit meer vanaf

Heb ooit een eenmalige donatie gedaan. Bleven ze me dagelijks bellen en post sturen over nog een donatie. Was vet irritant. Dus ik had mij via postfilter en belmenietregister afgemeld. Blijven ze gewoon doorgaan met mails sturen. Vervolgens heb ik ze gemaild of ze daarmee willen stoppen en hoe het kan dat ik alsnog post ontvang. Gaan ze me wederom elke dag bellen, terwijl ik hun nummer heb geblockt. Dus nu krijg ik iedere dag voicemails van ze.

Doe dus nooit een donatie, want je komt nooit meer van ze af! T zijn stalkers!!

6 décembre 2024

Dieven

Diep triest dat deze organisatie dementerende ouderen benaderd en machtigingen aftroggelen voor donaties. Deze organisatie is uw geld niet waard eerst maar eens leren hoe je fatsoenlijk met mensen leren omgaan.

5 août 2023

La campagna di firme supporto fatta da…

La campagna di firme supporto fatta da amref Italia con giobbe covata non è altro che un modo per prendere contatti.. Io non ho dato il mio consenso per essere chiamato da un call center.. Fate attenzione a questi..

9 juillet 2022

amref flying doctors drain money

amref flying doctors are a socalled charity. they claim they spent money for medical help in poor countries like africa which is very hard to check. They spent 2 mln on head quarters, 0.9 mln on admin, and 2.3 mln on obtaining funds out of 22.5 mln budget acc annual report. If you want to stop contributions they refuse and keep on drawing money from your account. Very hard to keep their fingers off your account.

3 juillet 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit