Säkert helt ok, nu valde jag en annan leverantör eftersom priset låg minst 30% under med den leverantören.
AM VVS AB: Din Partner för VVS-tjänster Välkommen tillAM VVS AB! Vi är din pålitliga partner när det gäller alla dina VVS-behov. Med över tio års erfarenhet i branschen erbjuder vi skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet för både privata och kommersiella fastigheter. Våra Tjänster: Rörinstallation och Reparation: Vi erbjuder professionell rörinstallation och reparation för alla typer av VVS-system. Badrumsrenovering: Låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum! Vi tar hand om allt från design till installation. Värmesystem: Vi installerar och reparerar värmesystem för att hålla ditt hem varmt och bekvämt året runt. Vattenrening: Förbättra din vattenkvalitet med våra avancerade vattenreningssystem. Akut VVS-service: Vi erbjuder snabb och pålitlig akut service dygnet runt för att lösa alla dina VVS-problem. Varför Välja Oss? Erfarenhet och Expertis: Vårt team består av erfarna VVS-tekniker som är dedikerade till att leverera exceptionell service varje gång. Kvalitet och Tillförlitlighet: Vi använder bara högkvalitativa material och produkter för att säkerställa långvariga resultat och kundnöjdhet. Kundorienterad Service: Vi lyssnar på dina behov och strävar efter att överträffa dina förväntningar i varje projekt vi tar oss an. Kontakta Oss: Har du frågor eller vill du boka en tjänst? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation! Telefon: +46 72 852 9999 | E-post: info@amvvsbygg.se | Webbplats: https://amvvsbygg.se Låt AM VVS AB vara din partner för alla dina VVS-behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa ett säkert, bekvämt och funktionellt hem!
HORNSGATAN 79, 11849, Stockholm, Suède
- 072-852 99 99
- info@amvvsbygg.se
- amvvsbygg.se
Jag anlitade Ashot att installera en
Jag anlitade Ashot att installera en duschdörr och att ta bort den gamla. Jag kan högt rekommendra honom. Resultat var inget annat än perfekt. Han är väldigt professionell, kapabel och dessutom jätte trevlig. Hans priser är också mycket rimliga. Så om du behöver hjälp med någon form av renovering/intallering, tveka inte. Kontakta Ashot!
Dyrare
snabb respons, bra jobb
Snabb respons och offert. Väl utfört arbete, blev snyggt och ordentligt. Flexibel - de fixade andra grejer som vi behövde hjälp med under samma eftermiddag trots att vi inte hade bokat in det. Bra redovisning av utfört arbete och materialkostnader. Trevligt också!
Kommunikativ
Kommunikativ, serviceinriktad och proffsig! Aldrig varit lättare och trevligare att anlita vvs kunnig. Rekomenderas absolut!
Stockholms best plumber!
Ashot worked very professionally and quickly. He is honorable and sees any problem as something with a solution and he will fix it. We are very pleased with all the work he has done and would recommend him to everyone!

Mycket nöjda!
Bra kommunikation, trevligt bemötande och väl utfört arbete. Det kändes tryggt, trevligt och enkelt att vara i kontakt med Ashot och företaget.
De tog bort tidigare badrumskommod och satte in ny kommod, handfat och spegelskåp inkl. elektronik.
excellent plumber
Ashot fixed plumbing related work in my kitchen included dishwasher and water mixer.
He is so skillfull in his job and knows how to do things is most efficient way.
I highly recommend him for all kind of plumbing related work.
BR,
Azeem M
Ashot kom för att installera handfatet…
Ashot kom för att installera handfatet vi köpt på Hornbach. Han var mycket trevlig och service-minded och förklarade tydligt. Handfatet blev utmärkt monterat och han fixade också ett tillfälligt stopp i toan samtidigt utan extra kostnad och gav råd och tips. Nöjd.

Réponse : AM VVS & BYGG AB
Superproffsigt jobb och trevligt…
Superproffsigt jobb och trevligt bemötande. Rekommenderas starkt!

Réponse : AM VVS & BYGG AB
Toppennöjda med byte av badrumsstammar…
Toppennöjda med byte av badrumsstammar i förening

Réponse : AM VVS & BYGG AB
Dragning av avlopps- och vattenledningar vid köksrenovering
Vi fick hjälp av AM vvs&bygg AB för att dra rör och vattenledningar i vårt nya kök. Vi är supernöjda med det jobb som gjorts. Hantverkarna är superproffsiga och är verkligen måna om att göra ett bra arbete. Vi fick inte bara våra diskhoar, blandare, diskmaskin m.m på plats, utan även de där extra råden och rekommendationerna som man vill ha för att säkerställa att man har en säker installation över tid.
/Andreas

Stammbytte med badrums renovering
Tack för snabb återkoppling och ett fantastist gjord arbete, nu har vi vårt drömbadrum,vi blev jätte nöjda.
Proffsiga och vetiga från början till slut.
Varmt rekommenderar.

Réponse : AM VVS & BYGG AB
Vi anlitade AM vvs&bygg till att hjälp…
Vi anlitade AM vvs&bygg till att hjälp oss att bygga om en tvåa till en trea, vilket bland annat innefattade flytt av kök samt renovering av badrum. Vi är supernöjda -arbetsledaren som ledde arbetet hos oss, är lätt att kommunicera med, han är tillmötesgående och trevlig. De jobbade effektivt och proffsigt. Rekommenderas starkt.

Réponse : AM VVS & BYGG AB
Våra vänner rekommenderade oss att …
Våra vänner rekommenderade oss att anlita AM vvs&bygg för en totalrenovering av vår lägenhet som inkluderade nytt badrum, nytt kök, och målningsjobb. Dom är kunniga, pålitliga och att jobba med. Starkt rekomenderar

Réponse : AM VVS & BYGG AB
Hej vi anlitade Am vvs&bygg för att…
Hej vi anlitade Am vvs&bygg för att renovera näste våningen av huset , vi gjorde totalt köksbyte sen byte vi ut hela golvet och målade vi om första våningen. Vi är så nöjda med Ray och David som drev hela processen allting gick smidigt och snabbt.
Rekommenderar starkt.
Hej Vi anlitade Am vvs&bygg AB att…
Hej Vi anlitade Am vvs&bygg AB att renovera vår hus. Vi gjorde om hela badrummet och vår tvättstugan. Vi är så nöjda börja från offert besök till slutlig resultat , samarbetet med arbetsledaren och grabbarna var enkel och smidigt. Jobbet avslutades i tid trötts vi gjorde ändringar. Kort sagt vi är super nöjda och vi kommer definitivt rekommendera alla vår vänner och bekanta
Hälsningar
Hr Mart

Hej Vi anlitade AM
Hej Vi anlitade AM vvvs&bygg och har fått hjälp med badrumsrenovering , köksrenovering och målade om vardagsrummet och vi är supernöjda😃
Bemötandet har varit fantastisk bra både med Ray, Arbetsledaren Martin och byggkillarna. Vi gjorde lite ändringar under bygget och det var aldrig några problem. Byggkillarna var mycket noggranna i sitt jobb. jag rekommenderar AM vvs&bygg till vänner och bekanta.
Supernöjd med jobbet

Réponse : AM VVS & BYGG AB
Jag & min fru totalrenoverade kök
Jag & min fru totalrenoverade kök, badrum samt gäst wc i en lägenhet på 80 kvm . Projektledaren David har varit anträffbar både via telefon & mejl där han svarat på frågor samt hållit oss uppdaterade på arbetet i huset.
Hantverkarna som utförde renoveringen var lyhörda samt hade ett proffsigt och trevligt förhållningssätt. Vi är supernöjda med resultatet av renoveringen!

Réponse : AM VVS & BYGG AB
Vi är mycket nöjda att vi anlitade AM…
Vi är mycket nöjda att vi anlitade AM vvs&bygg inför vår badrumsrenovering på ca 3 kvm samt . Bra bemötande, flexibla, noggranna, lyhörda, snabba och trevliga. Om det var det något som vi ville åtgärda eller komplettera, ordnade dem det snabbt och effektivt. Trots att vi valde att bytta ut golvet och måla hela lägenheten blev projektet färdigt enligt tidigare plan vilket uppskattas enormt. Lägenheten blev superfint. Ray och David har varit riktiga stjärnor samt övriga involverade såsom plattsättare, målare, elektriker och rörmokare.

Réponse : AM VVS & BYGG AB
Hej Am vvs&bygg hjälpte mig att…
Hej Am vvs&bygg hjälpte mig att renovera vårt badrum och köket! Supernöjda med grabbarna. Vi Kommer definitivt använda deras tjänster i framtiden.
Rekommenderas starkt