Andersen VVS A/S Avis 111

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik sat en ny tagrende på facaden. De var virkelig imødekommende og hjælpsomme. Kan klart anbefales.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse med Andersens VVS Vi har fået skiftet radiatorer i ejendommen, men forløbet har været alt andet end tilfredsstillende. De har glemt os flere gange undervejs og tog ikke vores henve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Andersen VVS har lavet total enterprise på vores hus. Istandsat huset fra top til tå. Det inkluderede: 2 nye badeværelser, gulvvarme i hele underetagen, nedrivning af bærende væg med ny støttebjælke,... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Plombier
  6. Maintenance immobilière

À propos de Andersen VVS A/S

Écrit par l'entreprise

Andersen VVS A/S var oprindeligt en familieejet virksomhed, der udelukkende beskæftigede sig med VVS, og bestod af et ganske lille hold på 6 mand. Sidenhen er antallet af medarbejdere øget og forskellige opgavetyper kommet til, så vi i dag beskæftiger ca. 30 mand indenfor faggrupperne VVS, tømrer, murer og maler.

Vores partnerkreds blev i 2019 udvidet med to medarbejdere, der gennem en 10 årig dedikeret arbejdsindsats har bidraget til udvikling af firmaet. Partnerkredsen er alle aktive medarbejdere.

Vi løser alt fra større hovedentrepriser til små serviceopgaver indenfor faggrupperne: VVS, tømrer, murer og maler. Vores kunder er bredt repræsenteret indenfor privatkunder, erhvervskunder, forsikringsselskaber, ejendomme og det offentligt.

Vores kernekompetence er ombygninger og renoveringer, og vi har i særlig grad erfaring med badeværelser. Her sætter vi alle vores faggrupper i spil. Dertil er en stor del af forretningen baseret på vores taksatorarbejde for en lang række forsikringsselskaber.

Vores opgaver opstartes ofte som entrepriser, hvor vi har alle vores faggrupper involveret, og derfor primært benytter intern arbejdskraft. Den arbejdsgang kræver, at vi er dygtige til at samarbejde, kommunikere og koordinere – og udviser forståelse for de enkelte faggruppers arbejdsgange. Den arbejdsgang udvikler holdet og sætter dagligt fokus på fleksibilitet, omstillingsparathed og at vi samarbejder om at være løsningsorienterede.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig service

Hej Erdal,
Tak for anmeldelsen.
Det er beklageligt, at du ikke at været tilfreds med vores serviceniveau. Det vil vi tage til efterretning.

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service, hele tiden med info om status på sagen

Hej Søren,
Tak for anmeldelsen. Den er vi super glade for!
God weekend,

Noté 5 sur 5 étoiles

God blikkenslager som kom til tiden og…

God blikkenslager som kom til tiden og overholdte aftaler , lige efter bogen som man siger

Hej Susan og Thomas,
Mange tak for den super gode anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at vores montør har udført et tilfredsstillende stykke arbejde hos jer.
Det giver vi videre til ham.

Virkelig god service.

Hej Dan,

Tak for du tog dig tid til at give os en anmeldelse - og så endda en god en af slagsen! Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Håndværkere, der holder, hvad de lover :-)

Vi har brugt Andersen VVS i vores hjem i mange sammenhænge. Senest har de totalrenoveret vores gæstetoilet. Processen var godt styret fra a-z, håndværkerne kom til tiden hver morgen, og der var ingen ventetid mellem de forskellige typer håndværkere. Når mureren var færdig, kom blikkenslageren dagen efter, og når han var færdig kom maleren med det samme osv. Alt blev afleveret i nydelig stand, og alle ryddede op efter sig hver dag. Og gæstetoilettet fremstår nu nyt og smukt.
Vi har også brugt Andersen VVS til alle mulige småopgaver i huset samt anlæg af ny træterrasse. De kommer altid til tiden, holder prisen og leverer et stykke kvalitetsarbejde til aftalt tid. Kan varmt anbefales.

11 décembre 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Andersen VVS forestod udbedring af …

Andersen VVS forestod udbedring af skaderne i forbindelse med en vandskade i vores hus, i samarbejde med SSG. Hele processen var yderst tilfredsstillende, med god, venlig og informativ styring fra Theis, og alle håndværkere var punktlige, dygtige og behagelige. Mange kunne lære af denne faglige stolthed. Resultatet er også tip top. Kan varmt anbefales!

21 décembre 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Fusker firma

I forbindelse med overtagelse af min andelsbolig skulle sælger have udbedret noget vvs arbejde på badeværelset -der ikke var lavet lovligt. Til dette brugte han Andersen vvs som i forbindelse med arbejdet kom til at ødelægge gulvvarmen. De påtog sig egentlig ansvaret men den eneste kompensation jeg fik tilbudt var at skjule gulvvarme-kontakten -for så var der jo ikke nogen der tænkte over at der nogensinde havde været gulvvarme. Klamphuggeri!!!
Jeg spurgte pænt om de ikke havde en forsikring der dækkede den slags men det havde de åbenbart ikke. Totalt ikke i orden firma. Ville ALDRIG anbefale dem til nogen!

25 mars 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service og faglige kompetente

Brugte Andersen VVS som hovedentreprenør til vores tilbygning på 45 m2 i Kastrup. De havde to dygtige projektlederne i Theis og Peter, der styrede projektet, så tidsplanen holdte. Derudover havde de nogle fantastiske engagerede og fagligt dygtige håndværkere, hvor mange følte at man blev taget med I alle de vigtige beslutninger. Fremragende service, og kan varmt anbefales. Vi er blevet meget tilfredse med resultatet (-:

10 novembre 2016

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus