Animaux Troupeau Avis 21

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De goede keuze uit hoogwaardige aparte designer stoffen en een super quality van de zwembroeken gaan dit jaar mij er goed laten uitzien op de diverse stranden van Europa...ook bij Badlust in Rockanje.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit zwembroeken! Pasvorm Goed. En service ook top. Had een verkeerd leveringsadres ingevoerd, een mail gestuurd en binnen een paar minuten antwoord dat het adres gewijzigd kon worden. Top... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooi product, wel wat langere levertijd

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit zijn al jaren mijn absolute favoriete zwembroeken. Top kwaliteit en zitten als gegoten. Snel droog en plasvlekken tijdens zwemmen blijven niet zitten.. Aanrader.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de maillots de bain

Écrit par l'entreprise

Animaux Troupeau is een beach- en loungemerk met als specialiteit hoogwaardige zwembroeken. Sinds 2015 combineren we stijl, comfort en functionaliteit in elk ontwerp. Onze zwembroeken staan bekend om hun perfecte pasvorm, snelle droogtijd en eigentijdse uitstraling, ideaal voor zowel het strand als ontspannen momenten daarbuiten. Naast kwaliteit hechten we veel waarde aan persoonlijke service en zorgvuldige afhandeling van elke bestelling. Animaux Troupeau: sinds 2015 dé keuze voor stijlvolle beach- en loungekleding met karakter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit.
Goede communicatie qua levering.
Top

3 juin 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit als de communicatie naar wens waren. We doen er alles aan om het van bestelling tot levering zo prettig mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

De goede keuze uit hoogwaardige aparte…

27 mai 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Daar doen we het voor: bijzondere stoffen, hoogwaardige kwaliteit en zwemshorts die opvallen. Geniet ervan!

Goede kwaliteit zwembroeken

Goede kwaliteit zwembroeken! Pasvorm
Goed. En service ook top. Had een verkeerd leveringsadres ingevoerd, een mail gestuurd en binnen een paar minuten antwoord dat het adres gewijzigd kon worden. Top!

26 mai 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en onze service. Veel plezier met je zwembroek en graag tot ziens!

Heel mooi!👌 de juiste pasvorm

Heel mooi!👌 de juiste pasvorm

7 mai 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review Claudia! Fijn om te horen dat de pasvorm precies goed is. Veel plezier met de Prugna Salento zwemshort! 👌

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit zijn al jaren mijn absolute…

23 avril 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Wat een prachtige review, dankjewel!
Super om te horen dat onze zwembroeken al jaren jouw favoriet zijn en dat de kwaliteit en pasvorm zo goed bevallen. En ja.. snel droog en geen twijfelachtige vlekken na het zwemmen hoort er natuurlijk gewoon bij 😉 Veel zwemplezier gewenst!

Geweldig kwaliteits broekje

Geweldig kwaliteits broekje, lekkere stof … en een hele snelle bezorging 👍

6 mai 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de stof én de snelle bezorging. Daar doen we het voor! Veel plezier met de LeoLeo zwemshort en hopelijk tot snel weer.

Zwembroeken zijn gewoon top

Zwembroeken zijn gewoon top! Ben tevreden over de lengte en dat ze nu wat stretch hebben, ook de rits is top! Prima prijs voor een zeer goede kwaliteit zwembroek, ik koop geen ander merk meer!

5 mai 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm, de stretch en de kwaliteit van onze zwembroeken. Fijn dat ook de rits en de prijs je bevallen. We waarderen je vertrouwen enorm!

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooi product

Mooi product, wel wat langere levertijd

16 avril 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. We zien dat het om een pre-order van de nieuwe collectie ging. Daardoor was de levertijd inderdaad iets langer dan je van ons gewend bent. Inmiddels is alles weer op voorraad en geldt weer: vandaag besteld, morgen in huis.

We hopen je in de toekomst weer snel van dienst te mogen zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met de zwembroek

Zeer tevreden met de zwembroek. Zit erg comfortabel en is een mooie stof.

10 avril 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de zwembroek. Goed om te weten dat hij comfortabel zit en dat de stof in de smaak valt.

We wensen je er veel plezier van!

Supersnelle en foutloze levering

Supersnelle en foutloze levering. Dik in orde.

22 mars 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering supersnel en foutloos was. Daar doen we het voor. We hopen je snel weer terug te zien!

Aanrader

Lekker broekje. Goede kwaliteit, prettige service.

3 février 2026

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze zwemshorts en service. We wensen jou veel plezier met de aankoop.

Perfect

Good swim shorts

14 août 2025

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie kwaliteit broekjes,snel geleverd…

Mooie kwaliteit broekjes,snel geleverd en goed ingepakt

11 août 2025

Réponse de Animaux Troupeau

Hi Ruud, bedankt voor de mooie review. We zijn erg blij dat je tevreden bent over onze service en zwemshorts. Veel plezier met de aankoop!

Boven verwachting

Net voor mijn vakantie de zwembroek besteld en kwam de volgende dag al binnen! De Italiaanse zwembroek is het geworden en echt een fantastische pasvorm en zeer veel details in de afwerking. Zeer blij mee vandaar de review!

17 juillet 2025

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de zwembroek op tijd binnen was en zo goed bevalt. Veel plezier ermee deze zomer! ☀️🩳

Altijd tevreden

Altijd tevreden! Dit is zwembroek nummer 3 en heb er meteen van die zachte handdoeken bij gedaan 👌

10 juillet 2025

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor de positieve review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten! We zien je snel weer terug.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega tevreden over Animaux Troupeau!!

Heel blij met mijn bestelling bij Animaux Troupeau! Snelle verzending, mooie kwaliteit én supergoede service. Ze reageren ook snel via WhatsApp, wat echt handig is. Ik bestel hier zeker nog eens!

26 juin 2025

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, verzending en onze service via WhatsApp. We waarderen je feedback en zien je graag terug bij Animaux Troupeau.

Super zwembroek!

Ik heb voor het eerst iets besteld bij Animauxtroupeau en ben superblij met hoe alles is verlopen. Snelle levering, netjes verpakt en de spullen zijn echt mooi – nog mooier dan op de foto’s!

Je ziet dat er veel aandacht in zit, zowel in de producten als in de service. Alles voelde persoonlijk en met zorg gedaan. Echt een aanrader, ik ga hier zeker vaker bestellen!

10 juin 2025

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je enthousiaste review. Wat leuk om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen. We doen ons best om alles met zorg te verzorgen, dus het is fijn dat dat ook zo is overgekomen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Heerlijke zwembroeken!

Ontzettend lekkere zwembroeken van hoge kwaliteit. Zitten als gegoten en drogen zeer snel! Ik had er gelijk twee besteld, maar daar heb ik nog geen spijt van gehad. Zeker niet met de warme dagen in het vooruitzicht.

19 juin 2025

Réponse de Animaux Troupeau

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de zwembroeken naar wens zijn. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met je aankoop tijdens de warme dagen.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus