Bestilte for nyligt en figur hos dem, og regnede med at den ville komme efter en lille uges tid, siden der står på deres hjemmeside, at ordrer afsendes indenfor 2-3 hverdage. Over alt forventning... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har flere gange handlet der uden problem dog var der sket en fejl ved min bestilling denne gang, da en vare jeg hade bestilt var blevt udsolgt hen over weekenden hvor jeg hade bestilt den. De beklaged... Voir plus
I like this store and all the merch that’s available, its fun to look around. But i dont feel welcome whenever im in there. The worker is usually very silent and doesnt smile a lot which makes me no... Voir plus
Bestilte en vare på restordre, hvor der forventes 2-3 ugers levering. Efter tre uger modtog jeg dog ingen meddelelse om produktets status, så jeg ringede til Animerch.dk. Chefen tog telefonen og... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Animerch har Danmarks største udvalg af anime og manga merchandise direkte fra Japan.
Coordonnées de contact
Danemark
- animerch.dk
Prøvede at bestille fra hjemmesiden…
Prøvede at bestille fra hjemmesiden hvilket gik fint (troede jeg) efter 2 uger får jeg et opkald og bliver oplyst om at den vare jeg har købt ikke er en de har eller får igen hvilket får mig til at blive rimelig forbavset. Jeg blev en smule hidsig da jeg skulle bruge den til en gave men tænkte "ok det kan ske, det var bare uheldigt". En måned senere bestiller min forlovet så et helt andet produkt og sjovt nok får jeg så et opkald IGEN hvor der bliver sagt det sammr som sidst... Måske man skulle lade være med at "sælge" ting man ikke har eller kan skaffe. Så betaler jeg hellere end gerne ekstra for at få dem fra udlandet. Helt til grin. Derudover prøvede jeg så at give dem en sidste chance omkring j-popcon som jeg troede var i july sidste år, men der havde de så valgt at pakke HELE butikken ned til en konference i stedet for kun at tage nogle vare med. Så alt i alt har jeg aldrig haft en god oplevelsr med dem. Udover det virker det til at de kæmper meget mere for at fjerne mit dårlige review end de gjorde for at hjælpe mig med at finde en løsning på min ordre

Réponse de Animerch
Godt førstehåndsindtryk
Godt førstehåndsindtryk, ejeren er flink og nede på jorden. Er ikke meget for at bestille over nettet, da jeg ved mange af varerne bliver bestilt fra Asien, så man ved aldrig helt, hvornår varen kommer. Hvis jeg så beder ejeren om at bestille, ved jeg godt det nogen gange i disse tider kan være svært at forudsige, hvornår varen er ankommer.
Udvalget er også større hos nogle af de andre konkurrenter, men jeg syntes der lidt charme over en lille og mindre butik. Kommer snart igen.
Jeg har aldrig været så skuffet
Jeg har aldrig været så skuffet over en pakke i hele mit liv! Jeg havde bestilt nogle Genshin Impact nøgleringe som så ud til at være samme størrelse som emblemerne i spillet og god kvalitet. I stedet modtager jeg med stor skuffelse to bitte små plastik emblemer som er vildt dårligt lavet og nemt kan knække over. Jeg gav 50kr pr stk og 40kr i fragt!? De er Max 10kr værd. Det er direkte svindel. Det er første og sidste gang jeg bestiller noget fra Animerch.

Réponse de Animerch
Har personlig ingen brok om service
Har personlig ingen brok om service
Dog jeg gir kun en 4/5 og ikke en 5/5 fordi at jeg var en tidliger arbejdter af butikken
Kan ikke ehelt tale om service på deres hjemme side men jeg finder det meget nemt at bare tag til butikken og bestille der.
Super god service
Jeg har i dag bestilt nogle figurer på hjemmesiden, uden at skænke Black Friday en tanke. Efterfølgende bliver jeg ringet op og får oplyst, at det jeg har bestilt altså bliver nedsat om 2 dage, derfor vil de tilbyde at refundere en del af beløbet eller evt. medsende en vare mere for det beløb jeg ville have sparet, hvis jeg havde ventet med at bestille til på fredag... Det er da top service 😀
Rigtig dårlig service ingen svar havde…
Rigtig dårlig service ingen svar havde bestilt en gave til min niece den 2 oktober stadig pakken er stadig ik sendt af sted nu det den 11 oktober de lovet mig den 7 oktober at få styr på det til den 8 oktober men sjovt nok vender de slet ik tilbage aldrig jeg bestiller fra en side som dette igen få styr på jers ting
Fantastisk butik, kan kun anbefales!
Jeg har købt et par gange hos Animerch og altid fået en god service. Varene er af høj kvalitet og mine henvendelser er altid blevet besvaret hurtigt og venligt.
Butikken speciliserer sig i import fra Japan, så vær obs på at det kan tage uger/måneder at få din vare - og hvis du pre-order, endnu længere! Men alt dette er tydligt skrevet ved hvert produkt.
Gode kvalitet 10/10 og ejern har gode…
Gode kvalitet 10/10 og ejern har gode service👍👍👍
Total nederen service.
Very good service
Very good service, great quality products and fast response.
Great!
Everything went as expected! Staff was friendly when responding to my emails with questions. Delivery was done within a very reasonable time frame. This is definitively a viable option even for buyers outside of Denmark like myself.
Fik en super god service
Fik en super god service. Desværre var den gave som jeg oprindeligt havde tænkt på udsolgt. Forretning og ringede, tilbød at fremsende en mail med en liste over mulige alternativer i prisgruppen, varegruppe og størrelse. Varen kom hurtigt og som lovet inden jul.
Jeg fik ikke mine ting
Personalet er super venlige
Personalet er super venlige. Kan helt klart rekommandere at besøge deres fysiske butik i København.
jeg fik min pakke hurtigt
jeg fik min pakke hurtigt, og et par små gaver med som del af en kampange. jakken passer og alt var til at finde ud af. jeg har før handlet med animerch både til conventions som J-pop con og Genki con og det har altid været god kvalitet og god service
I can never get in contact with the…
I can never get in contact with the owner, and he doesn't even answer his email when I cancelled my order or asked about my order
Som en der sidder ugentligt i butikken
Som en der sidder ugentligt i butikken, synes jeg der er et fint sted, der går op i at se pænere ud. Ejeren er virkelig flink og utrolig venlig. Der er måske en smule larm nogle få gange, men ellers er det virkelig en fed butik at være nede i. Ejeren kender til de ting han sælger og det er i hvert fald noget jeg kan være glad for.
Stærkt anbefales !!
Animerch bestilling er usikker efter 1 og en halv måned om jeg får mine varer
Den. 4 Marts 2017 bestiller jeg nogle varer til mange penge næsten 1000kr . 2-3 ugers levering får jeg at vide. Fair nok. Kommunikationen er ikke for god efter bestillingen, når man skriver email eller ringer til dem. Den 21 Marts 2017 får jeg af vide den ene varer er kommet men den anden er forsinket og de lover jeg nok skal få min varer i løbet af slutningen af Marts. Så den 30. Marts får jeg at vide de først kan blive leveret den første halvdel af April måned inden J-Popcon 21 April 2017. Den 14 April 2017 har ikke hørt noget fra Animerch siden den. 30 Marts og er usikker på at jeg får mine varer efter 1 og en halv måned..
Fremragende service og kvalitet er helt i top
Dejligt at finde en butik som sælger et stort udvalg af anime/manga merchandise, hvor priserne er rimelige! Desuden kan man tryg handle hos Animerch, da de udelukkende sælger autentiske og officielle varer leveret fra Japan.
Jeg fik desuden fantastisk service og hurtig respons, da jeg kontakte dem via mail angående nogle specifikke figurer. Disse figurer var ikke på deres hjemmeside, men det lykkedes dem alligevel at skaffe de fleste hjem.
Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos dem! :)
Har kun modtaget én af mine varer.
Jeg bestilte to ting herfra i Januar i 2015 og jeg fik efter en måned kun én af dem. Jeg har ringet flere gange og blev hver gang lovet at min vare, en musemåtte, ville ankomme snart. Jeg har stadig ikke modtaget den. Jeg syntes ikke det er i orden.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.