Anja har været god til at forklare alle skridtene hele vejen igennem for mig som førstegangskøber. Igennem hele forløbet har der været hurtige tilbagemeldinger, selv under skæve arbejdstider og korte... Voir plus
Anja hjalp mig i forbindelse med køb af byggegrund, hvilket skulle vise sig at være den helt rigtige beslutning. Sagen viste sig at være kompliceret, da sælgers ejerforhold og tilknyttede ejendo... Voir plus
Anja hjalp mig, da jeg skulle byde på et rækkehus. Hun gennemgik tilstandsrapporten og gjorde mig opmærksom på, hvad jeg burde få undersøgt af en fagperson, inden jeg skrev under. Hun klædte mig på ti... Voir plus
Vi blev varmt anbefalet Anja fra et vennepar som fik hjælp fra hende ifm. deres eget huskøb. Og vi har ikke fortrudt et eneste sekund! Igennem hele processen har vi følt os trygge. Anja har styr på al... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Boligrådgivning ved køb & salg, Køberrådgivning, sælgerrådgivning, deltagelse ved på fremvisninger, forhandling af pris, salærer m.m. samt skødeskrivning og refusionsopgørelse
Appenæs Bygade 113a, 4700, Næstved, Danemark
- 61204008
- mail@anjablom.dk
- anjablom.dk
Anja vendte skuden
Vores boligjagt var noget af en rutschebanetur og vi var til sidst næsten blinde og følelsesmæssigt kørt død. Men så tog vi kontakt til Anja! Det vendte skuden og kort tid efter kom det helt rette hus på krogen. Anja var en klippe i hele forløbet, og vi følte os trygge i kærlige og professionelle hænder. Vi kan kun anbefale andre at tage fat i Anja - uanset omgang på boligkøbet! 😊

Privat hushandel
Min kæreste og jeg skulle overtage vores nye hus i en privat handel.
Vi valgte dog at benytte os af Anja for at være på den sikre side, selvom det meste var aftalt. Det fortryder vi ikke.
Vi kan kun på det varmeste anbefale Anja til andre.
Hun er yderst professionel, altid til at komme i kontakt med og hun forklarer dig/jer det i måtte have problemer med at forstå. (Der er mere end man lige tror)
Selvom det er en privat handel er der fortsat vanvittig mange papirer at holde styr på og den opgave havde vi aldrig nået i mål med hvis ikke Anja havde hjulpet os.
Sælgers advokat havde glemt at skrive om købsforbehold fra bankens side i købsaftalen.
Så havde vi skrevet under kunne vi have hængt på et hus uden at kunne låne pengene.
Det opdagede Anja og det blev rettet til.
Nå du er opsat på at overtage et hus og komme i mål med handlen får du måske ikke læst alt igennem.
Der var Anja en kæmpe hjælp for os.
Står i og skal bruge hjælp kan i trygt henvende jer til Anja.
Hun har vores varmeste anbefaling og står vi i en lignende situation i fremtiden ved vi hvem vi skal kontakte.
Til sidst vil jeg lige indskyde at vi havde kontakt med to ejendomsmæglere som begge forlangte over den dobbelte pris for samme stykke arbejde.
Så ud over fantastisk service var der også lidt ekstra penge der fik lov at blive på kontoen.
Mvh Tina Løvbjerg & Jan Mortensen

Réponse de Anjablom.dk
IInternt familiesag om boligoverdragelse Anja Blom har været en stor hjælp til…
Anja Blom har været en stor hjælp til vores familie i forbindelse med en internt salg af et familisommerhus, som skulle gå i arv.
Sagen var lidt kompliceret pga. mange parter og meninger, men Anja fik til alles tilfredshed navigeret sagen i land til alles tilfredshed.
AB kan varmt anbefales.

Réponse de Anjablom.dk
Jeg har været så glad for at have Anja…
Jeg har været så glad for at have Anja på “min side” ved mit huskøb. Hun er super grundig og spotter selv de mindste ting. Derudover er hun rigtig god til ar forklare tingene, så selv en uerfaren kan følge med. Hendes huskeseddel har jeg også haft fremme mange gange og den har været guld værd.
Endelig har jeg sat meget stor pris på, at Anja svarer hurtigt både på mail og telefon om det har været weekend eller aften.
Vil til hver en tid anbefale Anja til andre der skal købe bolig.

Réponse de Anjablom.dk
Anja Blom og kontorchefen "HugoBoss" et…
Anja Blom og kontorchefen "HugoBoss" et super skarpt kompetent makker par som endnu engang har leveret til UG i forbindelse med mit ejendomskøb , hurtig og præcis kommunikation med øje for alle de små detaljer som gjorde jeg yderlige sparede en pose penge :) har nu haft fornøjelsen af hendes professional,kompetente og humoristiske tilgang fra start til slut nogen gange efterhånden :) kan varmt anbefale Anja Blom som jeres næste og fremtidige boligrådgiver også selvom man selv synes man er en erfaren køber/sælger :)

Réponse de Anjablom.dk
Fantastisk rådgivning og hjælp til førstegangskøbere
Vi blev anbefalet Anja af et vennepar da vi stod og skulle til at købe hus.
Da vi pludselig stod med det rigtige hus, uden en rådgiver, tog vi chancen og kontaktede Anja.
Og Anja var klar - selv midt i vinterferien. Anja fik 5 dage til at læse mere end 30 dokumenter igennem, og var klar på dag 4.
Hun har været fantastisk til at forklare vores dumme spørgsmål igennem hele forløbet, og holdt sælger op til det forbehold vi havde ved købet.
Vi kan KUN anbefale Anja, hvis I står og mangler en rådgiver!

Réponse de Anjablom.dk
Den bedste hjælp man kunne tænke sig!
Hvis du skal købe hus, så hyr for gudernes (og din egen) skyld en køberrådgiver!
Jeg var aldrig kommet gennem mit boligkøb uden Anja ved min side, idet jeg har købt hus alene. Anja er top professionel og har styr på alle detaljer.
Anja har hjulpet mig med at overskue papirer og deadlines, og da der da der opstod en konflikt med sælgeren af huset, ydede Anja et stort arbejde med at tale min sag, så vi fik en tilfredsstillende afslutning på konflikten.
Processen er blevet gjort mere overskuelig, og uanset hvilke spørgsmål jeg måtte have, har Anja altid været imødekommende og tålmodig i sine svar.
Så hvis du er det mindste i tvivl om, hvad der er vigtigt at lægge mærke til ved et huskøb, eller du er i tvivl om processen (og sikkert også en masse andre ting), så find dig en køberrådgiver - allerhelst Anja!

Fantastisk hjælp til boligkøb
Vi købte hus her i foråret og fik anbefalet Anja, hvilket var en super anbefaling. Hun støttet os fra start til slut.
Forklaret alt enkelt og forståligt og var altid til at komme i kontakt med.
Boligkøbet blev meget tryggere fordi vi brugte Anja.

Réponse de Anjablom.dk
Fremragende og hurtig service!
Fremragende og hurtig service!
Anja er god til at møde sine kunder i øjenhøjde, samt hun er rigtig god til at forklare forløbet enkelt, så man altid ved hvad der skal ske og gøres. Så jeg kan kun anbefale at man tager fat i Anja, hvis man gerne vil guides godt igennem markedet.

Fremragende service.
Fremragende service.
Valgte Anja ved salg af vores lejligheder. Helt igennem en god oplevelse. Anja fulgte op på problemstillinger, og kommunikerede hurtigt tilbage. Kan varmt anbefale Anja som rådgiver.

⭐️ Et godt valg ⭐️
Vi valgte at benytte Anja som køberrådgiver, dels så vi Anjas glade ansigt på bussen 🚌 (reklame) og havde samtidige hørt godt om Anjas arbejde. 📚
Anja er MEGET grundig, alt bliver gennemgået, vi modtog endda en huskeliste, der var simpelthen styr på alt i processen. Der er altid hurtig respons på alle spørgsmål.
Vi har følt os velkommen lige fra start. 😊
Tøv ikke med at vælge Anja. 🤩

God og seriøs vejledning
God og seriøs vejledning. Kan kun anbefale Anja.
Nu er mit salg snart på plads🥰

Réponse de Anjablom.dk
Jeg brugte Anja Blom som køberrådgiver…
Jeg brugte Anja Blom som køberrådgiver under mit huskøb. Anja var en uvurderlig hjælp til alle de ting der er at holde styr på. Det bliver jo aldrig rigtig hverdag at købe bolig så at få hjælp fra en der kender alle detaljer var guld værd. Anja har mine varmeste anbefalinger.

Réponse de Anjablom.dk
Når man selv er for blød, er det rart med sådan en som Anja
Vi valgte Anja som boligrådgiver fordi vi vidste, at vi skulle have hjælp til huskøb. Vi kendte lidt til Anja og vidste at hun kunne være den hårde forhandler og skarpe rådgiver. Når man selv er for blød, er det rart at have en som Anja. Vores udbytte har været, at vi er gået ind i handlen med åbne øjne og viden omkring de udfordringer der var. Det bedste har været, at vi har følt, at der var sikkerhedsnet under os - en der var med til at læse alt det med småt og sikre at vi huskede alle opgaver i forbindelse med handlen. Det var perfekt at Anja gav os en huskeliste, som vi bare kunne krydse af... og hun var god til at følge op på, om vi fik ordnet det hele!
Det kan simpelthen ikke betale sig at lade være med at benytte en boligrådgiver og Anja har været perfekt til vores behov og vi giver de varmeste anbefalinger...

5 stjerne er velfortjent
5 stjerne er velfortjent. Anja er super dygtig, meget grundigt og man føler sig virkelig i trygge hænder. Hun svarer altid efter kort tid og bliver ikke træt af at svare på spørgsmål. Hun guidede mig igennem købet og gjorde mig opmærksom på selv de mindste detaljer.
Jeg kan kun anbefale Anja Blom som køberrådgiver.

professionel rådgivning
Igennem hele vores huskøb har vi fået yderst kompentent og professionel rådgivning.
jeg vil klart anbefale at bruge anjablom.

En troværdig kundekonsulent 🤗
Anja har været en helt fantastisk stor hjælp til at få styr på diverse processer omkring hussalg og køb.
Der er en sød men kærlig pitbull over hende, hun hiver fast og lader ikke tingene være tilfældige. Hun følger op og melder tilbage til aftalt tid.
Jeg vil til hver en tid anbefale Anja Blom

Réponse de Anjablom.dk
Det har været en god og meget tryg…
Det har været en god og meget tryg oplevelse, at købe sommerhus, med rådgivning fra Anja. Vi kan kun anbefale at benytte Anja :-)

Super professionel vejledning
Super professionel vejledning. Man følte sig helt tryg i hele processen omkring boligkøbet

Réponse de Anjablom.dk
Vi havde et rigtig godt forløb hos…
Vi havde et rigtig godt forløb hos Anja, da vi købte hus i efteråret. Det føltes meget trygt som 1. Gangskøber, med Anjas hjælp til at gennemgå det hele.