Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Anja har været god til at forklare alle skridtene hele vejen igennem for mig som førstegangskøber. Igennem hele forløbet har der været hurtige tilbagemeldinger, selv under skæve arbejdstider og korte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anja hjalp mig i forbindelse med køb af byggegrund, hvilket skulle vise sig at være den helt rigtige beslutning. Sagen viste sig at være kompliceret, da sælgers ejerforhold og tilknyttede ejendo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anja hjalp mig, da jeg skulle byde på et rækkehus. Hun gennemgik tilstandsrapporten og gjorde mig opmærksom på, hvad jeg burde få undersøgt af en fagperson, inden jeg skrev under. Hun klædte mig på ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi blev varmt anbefalet Anja fra et vennepar som fik hjælp fra hende ifm. deres eget huskøb. Og vi har ikke fortrudt et eneste sekund! Igennem hele processen har vi følt os trygge. Anja har styr på al... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agents immobiliers
  2. Services juridiques
  3. Agence immobilière
  4. Évaluateur immobilier

Écrit par l'entreprise

Boligrådgivning ved køb & salg, Køberrådgivning, sælgerrådgivning, deltagelse ved på fremvisninger, forhandling af pris, salærer m.m. samt skødeskrivning og refusionsopgørelse

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Alle stjernerne værd

Jeg fik Anja anbefalet gennem en kollega og gennem min bank, da vi skulle købe hus.

Jeg var meget i tvivl om det var en god idé at have en boligrådgiver på, eller om vi "bare" skulle vælge en til at skrive skøde.
Men med Anja kom min tvivl til kort! Det var fantastisk at have hende med på sidelinjen. Det var rigtig rart altid at have en man kunne ringe til, når der var tvivl om noget - og rigtig rart at have en som tog dialogen med mægleren.

Jeg kan kun anbefale Anja til alle, da hun giver en tryg og sikker boligrådgivning og følger boligkøbet helt til dørs.

23 mai 2021

Kære Julie og Nicklas
1000 1000 tak for den fine anmeldelse - Jeg er så glad for, at jeg kunne være jeres rådgiver og føre jer sikkert igennem et trygt boligkøb. Jeg håber, at I bliver rigtig glade i jeres dejlige rækkehus 🏡
Anja🌸

KANON SERVICE!

Vi benyttede Anja i forbindelse med køb af ejerlejlighed inde i KBH. Anja har meget omhyggelig og yderst professionel i alt hvad der indebar rådgivning. Hun fulgte alt til dørs, selv de mindste detaljer blev ikke overladt til tilfældighederne. Vi var trygge i hele processen, og kan KUN ligge en bedste anbefaling herfra :)
- næste gang bliver det Anja Blom igen.

16 mai 2021

Kære Simon
Mange tak for den flotte anmeldelse - Jeg håber, at du har det fantastisk i din lejlighed 🤩 Det var godt at det hele faldt på plads 😉
Take care 👍🏻
Anja🌸

Tryg og god oplevelse med Anja Blom

I forbindelse med at vi skulle købe vores lejemål kontaktede vi Anja, for at få hjælp til at vurdere huset samt forhandle pris mv.
Anja kontaktede hurtigt sælger og forhandlede en god pris hjem som stemte overens med hendes vurdering af huset.
Anja er professionel og dygtig og holdt os i hånden gennem hele processen, fra vurdering af huset til skødet var underskrevet.
Hun var ærlig og svarede på store og små spørgsmål vi som førstegangskøbere havde.
Anja er den sødeste ejendomsmægler vi har mødt og vi kan varmt anbefale hende.

28 avril 2021

Kære Lisa og Christian
Mange mange tak for de flotte ord - det betyder rigtig meget for mig, at vi fik det hele på plads og at I nu kan kalde jer husejere istedet for lejere 😊 Dejligt at I bliver I området og så ses vi sikkert en dag 😎

anbefaling

Anja kan helt klart anbefales hvis nogen står og skal købe hus. Hun har virkelig været en hjælp for min mand og jeg som nu har købt en gård. God service, hjælpsom , ærlig, altid til rådighed for spørgsmål.
tusind tak for din hjælp Anja. Uden dig havde vi ikke kommet igennem som vi gjorde.

27 avril 2021

Kære Rikke
Det er mig der takker mange gange for den tiltro I havde til mig 🙏🏻Det var en fornøjelse at hjælpe jer igennem med at købe den gård hvor I allerede boede til leje, men alligevel var der brug for jeres egen rådgiver 😉i kom hele vejen rundt og fik det hele på plads. Jeg håber, at I bliver super glade som gårdejere😍

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor tryghed og ro i maven.

I forbindelse med mit huskøb, henvendte jeg mig til Anja Blom, som med ultra kort varsel fik overblik over situationen imellem bank, køber og sælger.

Det var en tryg oplevelse for mig som førstegangskøber.
Fra underskrift til egentlig overtagelse af huset, gik der kun få uger og der var ingen slinger i valsen.

Stor ros herfra, for fleksibilitet samt gode konkrete svar fra Anja.

22 avril 2021

Kære René
1000 tak for den fine anbefaling - Ja, den handel fik vi godt på plads på kort tid 😉💪🏻
Jeg håber, at du nyder dit nye hus 🏡

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig, grundig, nem at tale med og til rådighed.

Nu er det et år siden, at vi brugte Anja til huskøb og derfor på tide, at vi skriver om vores gode og trygge oplevelse med Anja. Vi fik alt den hjælp, som vi havde brug for. Hun er grundig og til rådighed. Hun er god til at forklare og nem at snakke med. Vi vil til hver en tid bruge Anja igen og anbefaler hende til alle, der går med tanker om huskøb/-salg. Det kan slet ikke betale sig at lade være. Tak for din store hjælp.

19 avril 2021

Kære Mia og Anders
Tænk hvor tiden flyver afsted, men endnu engang mange tak for den fine anmeldelse 🤩🙏🏻 Det var en fornøjelse både at hjælpe jer med jeres salg og derefter køb. I har fundet det dejligste hus 😍

Fantastisk boligrådgiver!

Fantastisk boligrådgiver!
Vi var førstegangskøbere og stod med et hav af spørgsmål. Anja var med os hele vejen fra første kig på huset til nøgleoverdragelsen. Hun hjalp os med at danne et overblik over projekterne i huset, gennemgang af tilstandsrapporter, vejledning i forsikringer, forhandling af prisen osv. Vi følte os 100% trygge, og Anja var altid ved vores side. Vores totale anbefaling skal lyde herfra! Tak for al den store hjælp!

16 avril 2021

Kære Line og Mads
1000 1000 1000 tak for både anmeldelse og gave som tak for min rådgivning til jer🙏🏻 Det var virkelig en fornøjelse at være med jer hele vejen - lige fra fremvisning, prisforhandling, køberrådgivning, skøde, refusionsopgørelse samt nøgleoverdragelse 🏡🌟 I var bare så seje under hele processen og jeg ønsker jer al det bedste i jeres nye dejlige hus 😍

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dygtig, god og sød boligrådgiver

Vi fik anbefalet Anja fra familie, der har benyttet Anja som boligrådgiver. Vi stod med en akut handel, som købere til en grund, og kontaktede Anja. Fra første telefonsamtale gav Anja os rigtig god rådgivning om næste step i processen og herefter indgik vi aftale med Anja om hendes mellempakke, der fremgår på hjemmesiden.

Anja var med under forhandlingsprocessen, hvor hun var med til at få vores grund budt 4% ned og har kigget oplysninger om grunden igennem for os. Efter køb har Anja varetaget skøde og refusionsopgørelse.

Gennem hele processen har Anja ydet god rådgivning, hvor vi har følt os i trygge hænder og Anja har været hurtig til at svare og været tilstede, når vi har haft brug for det.

Vi har været super tilfredse med Anja, som vores boligrådgiver, og vi kan klart anbefale andre købere, at have Anja ved deres side i deres boligkøb.

14 avril 2021

Kære Lena
Jeg takker også mange gange - Tænk at det hele lykkedes 🤩 Det holdt hårdt, men til sidst faldt det på plads 🙏🏻
Super godt samarbejde og jeg ønsker jer al det bedste med grund og projekt 😉

Noté 5 sur 5 étoiles

Anja Blom er det bedste valg!

Anja er den bedste hun fortjener uendelige af stjerner, som man desværre her inde ikke kan give.. Hun bestiger bjerge for en og er altid klar med svar, beroligende snakke og rigtig gode anbefalinger og råd. Den bedste rådgiver der findes 🥰.
Vi takker af hele vores hjerter for at hun har hjulpet os med vores 1. Huskøb, hvor nøgleoverdragelsen er lige om hjørnet nu 🤩🤩 TAK Anja 🤩

VÆLG ANJA BLOM HVIS I VIL HAVE EN TRYG OG GOD HJÆLP I BOLIGKØBET.

23 mars 2021

Kære Eva og Michael
1000 TAAAAAAAK - Hvor er I bare fantastiske 🤩🤩🤩 Man må sige at vi kom på arbejde med det materiale og de oplysninger der kom fra mægler🙈 Det var op af bakke, men til sidst kom vi i mål, og I har fået det dejligste hus der passer lige til jer og jeres skønne unger 😍
Pas rigtig godt på hinanden ❤️
Anja 🍀

Noté 5 sur 5 étoiles

Anja fortjener mange flere stjerner

Anja fortjener mange flere stjerner, end jeg kan give.
Hun har fra dag et i vores jagt på sommerhus været en fantastisk sparringspartner og rådgiver.
Hun svarer på alt med lynets hast uanset om det er aften/weekend.
Alt er klappet og klart og vi har været meget trygge i Anjas hænder.
Jeg vil klart anbefale Anja Blom til alle, der skal bruge en boligrådgiver.
Tak for hjælpen Anja.
Kit Weber

19 mars 2021

Kære Kit
Jeg takker mange gange for den meget flotte anbefaling🤩 Vi måtte et par sommerhuse igennem, men til sidst fandt I det helt rigtige og så gik det stærkt, men alt faldt på plads og I var super gode under hele processen😎💪🏻
Rigtig dejlig sommer til jer i jeres skønne sommerhus ☀️

Rådgiver med fantastisk helhedssyn

Rådgiver med fantastisk helhedssyn. Vi valgte Anja efter have læst hendes anmeldelser. Og efter en uforpligtende telefonisk samtale. Hvor alle andre købsrådgivere talte fagsprog, oplevede vi Anja meget nærværende, der aktiv lyttede til vores behov og gjorde os klogere på bolighandelsproces. Vi valgte pakke 2, hvor Anja gennemgår alle handlens dokumenter og giver personlig rådgivning. Samt udfærdiger hun skøde og refusionsopgørelsen. Men vi fik så meget udover denne pakkes indhold. Vi havde desværre en meget udfordrende forløb med sælger og mægler- og her var Anja top professionel og klarede de svær forhandlinger for os på en ordenligt måde. Anja var støttende på vores side mens hun holdt fast i de krav vi havde og fik dem gennemført med fantastik slagkraft.
Som førstegangskøber ved vi at Anja var helt klart det bedste valg. Anja var tilgænglig og fleksibel og vi holdt digitale møder så det passede i vores kalender. På alle måde en person der er grundig i sit arbejde.
Virkelig sød menneske og fremragende rådgiver. Vi vil gerne anbefale Anja 100%

18 mars 2021

Kære Maria
En super anbefaling - 1000 tak 🙏🏻🌟
Ja, man må sige at der var nogle bump på vejen, men vi fik styret os igennem både mægler og sælger 💪🏻😜 og har haft MANGE telefon snakke 😃
Jeg ønsker jer al det bedste og håber at I nyder det i jeres nye hus🏡

Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg stod midt i boligforhandling

Da jeg stod midt i boligforhandling, og skulle håndtere, bank, ejendomsmægler/sælger samt sørge for salg af egen bolig, manglede jeg bestemt en på min side.

Alle pile i mit netværk pegede på Anja Blom.

Jeg kontaktede Anja, og hun var super hurtig til at sætte sig ind i min situation.

Jeg fik Anja på mit hold og det var fantastisk, at have hende at spare med, samt gennemgå alle taktiker, regler og papirer, som man ikke altid som almindeligt menneske kan gennemskue.
Det er en stor beslutning at købe bolig, men med en boligrådgiver som Anja Blom, fik jeg præcis den rådgivning, jeg havde brug for.

Jeg vil give Anja Blom min allerbedste anbefaling. Hun har bare været der fra start og helt til efter indflytning !

15 mars 2021

Kære Anja
Endnu engang mange tak for den super flotte anbefaling 🤩🙏🏻
Vi har haft mange gode snakke og jeg er rigtig glad for at du valgte mig til at være med på dit hold i købsprocessen 🌟 Det er en fed lejlighed du har købt🤩
Tak for både flot anbefaling samt god vin 😊🍾

Proaktiv og dygtig

Det kørte bare. Anja er proaktiv og en rigtig god rådgiver.

11 mars 2021

Kære Frederik
Mange tak - Vi havde vores udfordringer, men det faldt heldigvis på plads til sidst 😅
Håber at alt er vel i jeres nye hus 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget kompetent og faglig hjælp

Meget kompetent og faglig hjælp. Alt klappede og gik hurtigt og let. God imødekommende dialog. Kan absolut anbefales.

3 mars 2021

Kære Helle
Mange tak 🤩 Det var en fornøjelse 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Anja er uundværlig i dit boligkøb!

Vi kontaktede Anja mens vi var i gang med at lede efter bolig. Vi så drømmehuset en lørdag eftermiddag, og alligevel var Anja klar på at se på salgsopstilling og om prisen var den rigtige – vi skulle nemlig byde om søndagen for at komme i betragtning.

Anja svarer lynhurtigt på mails, er sød, effektiv og skidegod til at forklare de svære ting, så de er til at forstå. Kæmpe anbefaling herfra!

At have den rygdækning en boligmægler udgør er fantastisk for førstegangskøbere (og sikkert for alle andre). Hun klarer så meget papirarbejde som vi aldrig havde gennemskuet selv, og har desuden husket os på alverdens ting, vi nok først havde opdaget i sidste øjeblik.

Vi flyttede til en anden by, godt nok vores barndoms by, men meget har ændret sig, og derfor er det virkelig hjælpsomt at have en fagperson på, som kender byen og kan rådgive i både stort og småt.

Kan ikke anbefales nok!

11 février 2021

Kære Malene
1000 tak for den super flotte anbefaling - Jeg er SÅ glad for, at jeg måtte hjælpe jer igennem jeres købsproces 😊 Det var en fornøjelse.
Der er, mange ting at holde styr på i et boligkøb og så er det bare fantastisk at I kunne bruge al min hjælp 🤩
Jeg ønsker jer al det bedste ❤️🏡

Boligkøberrådgivning i særklasse!

Min kæreste og jeg faldt for et hus på Falster, og igennem en kollega blev vi anbefalet at henvende os til Anja - og sikke en klog beslutning det var! Vi har fra dag 1 ikke fortrudt at have haft Anja med på holdet. Lige fra den første indledende snak, til forhandling med mægleren og til underskrivelse af papirerne på huset, har vi som førstegangskøbere følt os helt trygge vidende, at Anja var på vores side og vi kunne stole på det hun fortalte os.

Nu glæder vi os til nøgleoverdragelsen og kan kun anbefale andre, står du/i overfor et muligt huskøb og er du/i førstegangskøbere så tøv ikke et eneste sekund, men ring til Anja og få hende med på holdet fra start - så hjælper hun jer sikkert i mål!

Tak for alt hvad du har gjort for os indtil nu Anja! <3

Nicklas Thorsen og Nanna Ottosen

8 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Ville give 6 stjerner hvis jeg ku’!

Anja har hjulpet os ifm køb af byggegrund og vi har følt os så trygge og rolige igennem hele processen. Vi troede oprindeligt ikke en boligrådgiver var nødvendigt, men alt det arbejde Anja har lagt i os og vores proces har modbevist os! Hun har hjulpet og gjort opmærksomme på rigtig mange ting, som vi ikke selv var klar over. Anja svarer lynhurtigt, hun er super behageligt at snakke med og jeg kan anbefale hende til alle! Hun er retfærdig med prisen så alle kan være med der! Kunne jeg give 6 stjerner havde jeg gjort det!

8 février 2021

Rådgivning i forbindelse med huskøb

Rådgivning i forbindelse med huskøb
Jeg kan VARMT anbefale Anja Blom. Det var ikke "kun" rådgivning. Hun har holdt os i hånden hele vejen i gennem købet. Også efter regningen var betalt, har hun stået til rådighed. Smil i stemmen og godt humør. Professionel tilgang til det alt. Havde styr på det hele. De penge er virkelig givet godt ud.

4 janvier 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus