Anker Bjerre A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid rigtigt god service fra lageret tingene kommer meget hurtigt Den sælger som vi har kontakt med (Kenneth) yder altid god kundeservice og kan svare på alle spørgsmål vedrørende maskiner og udst... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig lev/skarp pris😊👍 Men desværre ingen besked overhovedet fra fragt firma🙈om at Robot plæneklipper var aflev eller hvornår den ville blive aflev😔 Nabo/hundelufter ringede kl0630 0m jeg va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Husqvarna 214 blevet levere i trækassen som man skrue af og 10 minuter var man klar til køre med havetraktor , jeg måtte lige ring ANKER BJERRE for jeg skulle trykke pedal ned når jeg start havetrakto... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I en tid, hvor det sjældent ses, at en håndværker ikke tager 500-700 kr. for en "servicevogn" og minimum 1 times arbejdsløn, var det fantastisk at se, at jeg fra Anker Bjerre, Holstebro kun blev faktu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Vendeur de machines de construction
  2. Grossiste en produits agricoles
  3. Coopérative d'agriculture
  4. Magasin d'équipement et de machines de construction
  5. Fournisseur de matériel agricole
  6. Magasin d'articles pour l'aménagement paysager

Écrit par l'entreprise

Anker Bjerre A/S er en allround maskinforretning med forhandling af New Holland og en perlerække af andre stærke brands indenfor maskiner samt udstyr til landbrug, skov og landskab, entreprenører samt have, park og vej. Maskinforretningen er lagerførende på handelsvarer og reservedele af høj kvalitet til både erhvervs- og privatkunder. Fordelt på to lokationer - i Holstebro og Lemvig - beskæftiger Anker Bjerre A/S sammenlagt ca. 65 dygtige medarbejdere, som løbende bliver uddannet til at håndtere service og vedligeholdelse på de nyeste maskiner i branchen. Det gør det muligt for os at levere en professionel service på et bredt program af landbrugs-, entreprenør-, skov- og have/park-maskiner. Vores kundekreds består i dag af: professionelle landmænd, maskinstationer, entreprenører, kommuner, skoventreprenører, kirkegårde, boligselskaber, hestefolk, anlægsgartnere, fritidslandmænd og private fordelt over hele landet. Derudover har vi handel med kunder fra hele Europa.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Hurtigt levering

Hurtigt levering

16 décembre 2024

Réponse de Anker Bjerre A/S

Godt at høre - og endda op til julen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Varen var til en god pris.

11 décembre 2024

Réponse de Anker Bjerre A/S

Vi er glade for at høre at hele købsoplevelsen var en positiv oplevelse - tak :)

Hurtigt billigt nemt en god oplevelse

Hurtigt billigt nemt en god oplevelse

26 novembre 2024

Réponse de Anker Bjerre A/S

Det er vi glade for at høre - og vi gør netop vores ypperste for at skabe en god oplevelse! Så dejligt, når det bliver værdsat - tak :-)

God Service

God Service. Hurtig levering

1 novembre 2024

Réponse de Anker Bjerre A/S

Godt at høre - det giver vi videre til vores personale, som sørger for at pakke varerne og skippe afsted hurtigst muligt.

God webshop

Super service. Gode priser. Og hurtig levering.

19 novembre 2024
Avis spontané

Réponse de Anker Bjerre A/S

Dejligt svar - og tak for fuldt hus på stjernerne!

Hurtig og professionel betjening

Hurtig og professionel betjening. Hurtig levering og nedgravning af kabel til vores Husqvarna 310 automover.
Klart anbefalelsesværdig.

28 octobre 2024

Réponse de Anker Bjerre A/S

Tak for den fine feedback! Det glæder os at du sætter pris på vores "håndværk" - mange tak :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen fik jeg allerede dagen efter

Varen fik jeg allerede dagen efter, så fin service.

8 août 2024

Réponse de Anker Bjerre A/S

Lyder godt at ekspeditionen gik som forventet - tak for stjernerne. Vi håber, at du har lyst til at handle hos os igen, hvis behovet opstår :)

Fin pris på græsslåmaskinen

Fin pris på græsslåmaskinen. Købt i webshop og afhentet i Holstebro. Flinke med arbejder. Maskinen klargjort. Fik hjælp til at få maskinen ind i bilen. Fuld tilfredshed.

14 août 2024

Hej Max,
Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er så glade for, at du har haft en god og positiv oplevelse hele vejen igennem hos os, og jeg har sendt din anmeldelse og ros videre til vores medarbejdere.
God fornøjelse med græsslåmaskinen.
Med venlig hilsen Alex - Anker Bjerre A/S

Sådan skal det gøres

Det var en fornøjelse at handle med jer alt lige fra hjemmeside til bestilling og betaling var til uge.

1 août 2024

Réponse de Anker Bjerre A/S

Mange tak for de 5 stjerner. De betyder meget for os, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.
Med venlig hilsen Alex - Anker Bjerre A/S

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og fin betjening.

18 juillet 2024

Hej Carsten
Mange tak for alle stjernerne! Det betyder meget for os - og håber, at du vil besøge os online eller fysisk igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin service og levering

Super fin service og levering. Kan varmt anbefales

8 juillet 2024

Hej Michael
Det er bare rigtig godt at høre at du har haft en god oplevelse. Tak for anerkendelsen - det varmer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Leveret til lovede tid,ingen problemer…

Leveret til lovede tid,ingen problemer med betaling

25 juin 2024

Hej Steen
Mange tak for fuldt hus på alle stjernerne. Dejligt at dit køb gik som forventet. Vi takker for tilliden.

Perfekt!

Hurtig levering!

24 juin 2024

Hej Henrik
Det er bare dejligt at høre - og altid godt med en hurtig levering. Det betyder nemlig noget. Tak for stjernerne.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus