Anna Copenhagen

Virksomheden besvarer ingen spørgsmål. Pengene bliver straks trukket, ingen reservation hos banken. Sporing er ikke mulig, trods nummer. Hjemmesiden er lukket, når man senere tjekker den. Telefonn... Voir plus

Jeg bestilte en kjole til 299,- kr. pengene blev trukket dagen efter, kjolen kom 9 dage senere efter flere rykkere. Den var så i 100 % nylon (det stod ikke i annoncen) ubehagelig plastikagtigt stof.... Voir plus

Produktet er som sådan fint nok. Der er meget lang levering. De overholder ikke retningslinjer for nethandel i danmark. De har lavet deres egne retur regler som betyder du ikke kan return... Voir plus

Svindel/fraud

Virksomheden besvarer ingen spørgsmål.
Pengene bliver straks trukket, ingen reservation hos banken. Sporing er ikke mulig, trods nummer. Hjemmesiden er lukket, når man senere tjekker den. Telefonnummeret er ugyldigt.
Adressen i København findes ikke.
Ifølge banken har virksomheden hjemsted i Holland.
Jeg har fået mine penge tilbage via min bank.

6 janvier 2026

Modtog noget der skulle forestille en…

Modtog noget der skulle forestille en cashmere sweater mindst 14 dage efter bestillingen. Sweateren havde ikke set skyggen af cashmere, var behæftet med kinesiske varemærker, uden følgeseddel og farven kom ikke i nærheden af den jeg faldt for på billedet. Umuligt at returnere. Prisen uforholdsmæssig høj. Røg direkte i genbrugscontainer :-(

13 janvier 2026

Trækker penge hurtigt

Trækker penge hurtigt, 10 dags levering, varene kom først efter rykker og da jeg bad om annullering af ordren, de svarer ikke på ens henvendelser Lever langt fra op til forventningerne, ud fra det jeg bestilte, skod varer fra Kina. Butikken er nu midlertidigt lukket på grund af flytning, det er fup og fidus. Hold jer langt væk

30 décembre 2025

Min ordre seddel forsvandt efter…

Min ordre seddel forsvandt efter betaling og efterfølgende anmeldelse af firmaet til Trustpilot.
Jeg har forsøgt at anmelde svindelfirmaet på Instagram, men Instagram mener ikke, der er grund til bekymring...useriøs holdning.

14 octobre 2025

Køb aldrig på ved dette firma

Køb aldrig på ved dette firma. Bestilte en bikini som var alt for stor og som slet ikke levede op til beskrivelse og billeder. Skriver efter returlabel 5 gang. Har aldrig hørt fra dem.

1 septembre 2025

Virkelig dårlig oplevelse min far har…

Virkelig dårlig oplevelse min far har lige modtaget en pakke fra Anna copenhagen og er Virkelig forfalsket mega falsk med det billede man går ud fra man har købt og sp alligevel er det noget helt andet et katte hoved mangler bemaling og er plettet sådan ser den ikke ud på billederne Virkelig falsk og der er ikke respons på deres mail når man skriver til dem skrammel luk den skrammel shop vi vender ikke tilbage

3 septembre 2025

FUP OG SVINDEL

FUP OG SVINDEL
Købte en skjorte som slet ikke ligner den på billedet. Har mailet til dem mange gange uden noget svar overhovedet.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE SIDE.

1 septembre 2025

Scam!

Virkelig ringe! Det er helt sikkert et scam firma.
Da jeg endelig modtager min pakke, virker det allermest som noget der kommer fra Shein eller Temu!
Der er heller ingen respons når man skriver mails til dem.

30 août 2025

Har købt en kjole d

Har købt en kjole d. 16-08-25
Har ikke modtaget noget endnu d. 27-08-25.

Websiden ser falsk ud, og man kan ikke få fat på firmaet ..

Ikke køb herfra !!!

16 août 2025

BESTIL IKKE NOGET FRA DETTE FIRMA!

BESTIL IKKE NOGET FRA DETTE FIRMA!
Havde bestilt 6 kjoler i forskellige størrelser, da jeg var usikker på hvordan størrelserne var....
De er alle for små - en XL svarer til en M !
Kvalitet ikke helt som forventet - men kan godt bruges - hvis eller størrelserne var rigtige.
Har henvendt mig for at få returadresse - men intet svar.
Var naiv og troede det var et Dansk firma.
Og jeg er god til at advare alle andre !!!!!
ØV ØV ØV !!!!!

21 août 2025