Super god oplevelse at købe fra Anome. Jeg købte hårprodukter og fik hurtigt varerne. I pakken lå både prøver, en lille chokolade og et personligt skrevet kort med taknemmelighed for at jeg valgte at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget taknemmelig for, at Anome fører det hårprodukt, jeg bruger. Har ikke kunnet finde det andre steder. God information undervejs i afsendelses- og leveringsprocessen. Modtog mine varer hurtigt, fi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helt unik, fantastisk service og rådgivning, samt hurtig levering ♥️ Tusind tusind tak, de varmeste anbefalinger herfra
Nygade 10, 4800, Nykøbing F., Danemark
Jeg modtog hurtigt pakken med de bestilte produkter sammen med nogle varer prøver og et håndskrevet personligt postkort. Det var spændende at pakke min pakke op.

Réponse de Anome
En helt igennem fantastisk butik! Jeg har aldrig før modtaget sådan en god service! Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen.

Réponse de Anome
Super god service! I pakken var der kommet lidt ekstra i, og hvem elsker ikke det :-) !! Jeg siger i hvert fald mange tak, og støtter gerne denne butik igen!

Réponse de Anome
Rigtig god oplevelse samt service. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra Anome! :)

Altid fremragende service😊
Og fantastiske produkter 🥰
Jeg giver Anome.dk mine varmeste anbefalinger 🤗
Mvh. Stine Ebbe Bonde

Den sødeste betjening ❤️ Både ved køb af produkter på nettet i butik 😊

Réponse de Anome
Brugervenlighed hjemmeside, kompetent og hurtig service ved spørgsmål og også hurtig levering.
Kan helt klart anbefale👌🏼

Réponse de Anome
Fremragende service - varen var afsendt to timer efter bestilling - og med en personlig hilsen 👍🏼 Jeg køber altid min shampoo her - TAK

Réponse de Anome
Jeg har lige modtaget min pakke fra Anome efter noget bøvl med leveringen fra leverandøren. Da jeg kom i kontakt med Anome var de super effektive og hurtige til at rette op på det. Jeg er meget imponeret over deres service og derudover det meget fine "plaster på såret" i form af nogle flotte produkter som kom med min ordre.
Jeg vil i høj grad anbefale Anome.

Réponse de Anome
Som det eneste sted, havde Anome de to hårbørster, som jeg søgte. De kom hurtigt frem, og jeg modtog en lille gave sammen med hårbørsterne.
Der var desværre en fejl i pakkenummeret, så jeg fik ikke besked om, at de var på vej. Men en enkelt mail til kundeservice, og de hjalp mig med at finde min pakke - som lå og ventede på mig. Alle kan lave fejl, men Anome var 100% hjælpsomme med at rette op på det.

Réponse de Anome
Hurtig ekspedition og levering. Plus et sødt personligt kort fra ejer.
Ikke sidste gang jeg handler der.

Réponse de Anome
Virkelig forkælelse til mit hår.
Jeg fortryder bestemt ikke min første tur i Simona stol, og mit hår har elsket det.
Super service og rådgivning om produkterne.
Glæder mig til næste besøg.