Anotherclassic Avis 1 476

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

På trods af lang leveringstid, er vi meget tilfredse. Virkelig flot polstring på vores stole. God service med levering lige til døren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde tidligere fået leveret seks Syv`ere med og uden armlæn til vores Pit Hein spisebord - og drømmen var nu en Børge Mogensen sofa og to H.W.Klein lænestole til TV hjørnet. Det hele skulle til h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Denne møbelbutik er intet mindre end et tempel for dansk design! Her står ikoniske linjer, kompromisløst håndværk og gennemtænkt æstetik side om side i et sortiment, der kan få selv den mest garvede d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles

Informations provenant de diverses sources externes

Handel med brugte design møbler.

Coordonnées de contact

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Flotte stole

1 avril 2026

God vejledning

Fik en god snak om hvilke stole vi skulle vælge til nyt spisebord. Det var 10 meget flotte captain’s stole vi modtog.

30 mars 2026

Meget flot vare

Var meget tilfreds med den vare, jeg modtog

30 mars 2026

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit betræk til safaristol.

Ægget

Meget tilfreds med resultatet.

26 mars 2026

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med stolen.

29 mars 2026

Réponse : Anotherclassic

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du er tilfreds med leveringstiden på dine forhøjere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin service og information om…

Meget fin service og information om produktet. Klar med uddybende og forklarende detaljer om det købte.

28 mars 2026

Hej Jesper

Vi takker for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med dit køb hos os.

Sikker handel

Sikker handel, venlig korrespondance i det hele taget en rigtig god oplevelse. Charlotte, Aarhus

26 mars 2026

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os.

God kommunikation

God kommunikation, perfekt arbejde. Stolene var virkelig flotte

23 mars 2026

Hej Hanne

Vi takker for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler, du har haft en god kommunikation og at du er tilfreds med polstringen af dine stole.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og ærlig snak

Jeg sendte et par fotos af min slidte BM 2208, og fandt en tilsvarende på hjemmesiden som var restaureret. Vi aftalte en byttepris og ugen efter var det hele på plads. Jeg er imponeret over hvor flot min “nye” sofa er. Min største anbefaling.

13 mars 2026

Hej Helene

Mange tak for din anmeldelse samt anbefaling. Vi er glade for at høre, at du er glad for din byttehandel.

Hej Sisse

Vi takker for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af bord hos os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Er skuffet over ikke at have modtaget…

Er skuffet over ikke at have modtaget stolene inden påske, når fragten er betalt

3 avril 2026

Hej Ann Marie

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du er skuffet over levering af stolene. Du var dog ikke blevet lovet levering inden påske. Vi prøvede blot at hjælpe dig med en billig fragtløsning til Bornholm. Havde det været vigtigt for dig med levering inden påske, skulle vi have vidst det, så havde vi fundet en anden løsning på fragt. Vi håber du er glad for stolene.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering og…

God service og hurtig levering og produkt at levede op til mine forventninger

20 mars 2026

Hej Lisbeth

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af forhøjere til dine syver stole samt at de levede op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er en god personlig engageret…

Det er en god personlig engageret betjening og vejledning.🙌

19 mars 2026

Hej Finn

Vi takker for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god betjening samt vejledning i forbindelse med reparation af dine stole.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flotte klassiker og fantastisk service

Jeg besøgte butikken i Esbjerg og bordet jeg gerne ville se levede fuldt ud op til det der stod på hjemmesiden. Fik den bedste service i butikken og ligeledes ved bestilling og levering.

16 mars 2026

Hej

Vi takker mange gange for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler, du har fået en god service da du besøgte butikken.

Altid super service

Altid super service

16 mars 2026

Hej Carsten

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service. Dejligt vi igen kunne hjælpe dig med møbler.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus