Steen Unique Interiors & Antiques Avis 42

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Op zoek naar een antiek grenen kast kwamen we uit bij Steen Antiek in Almelo. Keuze uit een grote hoeveelheid aan prachtige kasten. Buitengewoon vriendelijk geholpen door mijnheer Steen. Afspraak gema... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We were searching for months for ideal book cabinet for our office and finally discovered Steen Unique Interiors & Antiques. From very first email to phone calls we were impressed with superb customer... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooi bedrijf, goede bezorging. Als feedback wil ik nog meegeven dat er wat emotioneel gereageerd werd, toen ik wat aanmerkingen had over het geleverde product. Dat vond ik onterecht en ook niet klantv... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de mobilier ancien
  2. Antiquaire
  3. Magasin d'équipement et de meubles pour bars et restaurants

Écrit par l'entreprise

Steen Antiek is een toonaangevende voorraadhouder van unieke industriële meubelen van vintage kwaliteit voor onder andere woningen, hotels, bars en restaurants. Als familiebedrijf begrijpen we het belang van service en gaan we tot het uiterste om de klant te voorzien van een passend meubelstuk. We hebben een breed assortiment op voorraad, wel meer dan 1000 unieke vintage industriële items. Daarnaast bieden we ook producten die geschikt zijn voor zowel thuis als in restaurants, bars, bistro’s en cafés. We zijn gevestigd in Almelo en als je zin hebt om een kijkje te nemen, onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze mensen hebben hart en ziel voor…

Deze mensen hebben hart en ziel voor hun mooie bedrijf. We zijn er zeer vriendelijk geholpen en vervolgens keurig op de hoogte gehouden over het verloop van onze aankoop. De bezorging gaat zorgvuldig en netjes. En in het echt ...keurig op zijn plek...is de kast nog mooier dan verwacht. Aanrader als je wat moois en speciaals zoekt.

23 février 2026

Prachtige kast - super service

Fijne, meedenkende en behulpzame verkoper. Mooie zaak met veel keuze! We zijn heel blij met onze nieuwe ‘oude’ kast. Bij het brengen van de kast bleek er een barst in een glazen zijwand te zitten. De verkoper heeft kast weer mee terug genomen naar de zaak en volgende dag opnieuw gebracht met nieuw glas erin! Super service!

4 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vorig jaar september 2024 hebben 4…

Vorig jaar september 2024 hebben 4 stoelen gekocht , breekt er vorige week een poot kapot . We hebben contact met hun opgenomen via de mail en binnen 2 uur al een telefonische reactie van Ingmar . Het was eigenlijk geen garantie maar ze hadden nog een stoel in de showroom staan en die mochten we gratis ophalen . Samen en kop koffie gedronken stoel ingeladen , Top geregeld . Dit zijn mens met verstand van zaken en al wel 40 jaar ervaring. Super bedrijf !!! Johnny & Gerda

10 décembre 2025

Mooi familiebedrijf!

Prettig geholpen, bij het maken van de juiste keuze voor een kledingkast . Ook zeer tevreden over de service voor het brengen van de kast.
Mooi te zien, zo'n familiebedrijf!

En ..onze dochter is super blij met haar mooie grenen kast met franse lelies !

29 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Sehr guter Verkäufer, absolut zu empfehlen!

Ich habe eine antike Kommode aus Weichholz erworben. Der Versand für das schöne Stück war kostenlos! Die Anloeferung erfolgte reibungslos. Die Kommode ist sehr schön und entspricht der ausführlichen Beschreibung. Ich bin rund um zufrieden!

8 septembre 2025

Antiker Brotschrank

Ich habe einen antiken Brotschrank online gekauft. Rückfragen wurden umgehend beantwortet. Lieferung schnell und gut inkl. Terminabstimmung. Schrank wie abgebildet. Alles Super. Gerne wieder.

12 septembre 2025

Perfect!

Ze luisteren erg goed naar de klant en proberen in samenspraak een oplossing te verzinnen.Heel blij met de kast en de service en thuisbrengen!

16 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer geslaagde koop ervaring.

Bij Steen Antiek hebben we eindelijk de werkbank gevonden waarnaar we al zo lang op zoek waren. Zij hebben deze werkbank op ons verzoek vakkundig op maat gemaakt voor het beoogd gebruik en na afspraak bij ons afgeleverd. Het resultaat is verbluffend mooi. Steen Antiek heeft niet alleen fantastisch mooie meubels maar ook de kennis en kunde om deze op de wens van de klant af te stemmen.

2 juin 2025

Zeer vriendelijke mensen

Zeer vriendelijke mensen, met ons meegedacht en tenslotte hebben wij een mooie kast voor in de woonkamer en voor inde overkapping een mooi dressoir gekocht. En aangezien wij van vintage houden hebben wij ook een mooie lamp en oude zinken prullenbak gekocht. Service is super en alles is netjes thuis gebracht

3 juillet 2025

Prachtige kast gekocht!

Prachtige kast gekocht!! Was iets te breed voor mijn wand maar dat was geen probleem, werd op maat gemaakt zodat het perfect paste. Uitstekend bedrijf echt aanrader.

20 juin 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus