Goede stickers maar dat mag ook wel…
Goede stickers maar dat mag ook wel voor die prijs !!
Maak ook een statement TEGEN het vuurwerkverbod, met onze Antivuurwerkverbod stickers.
mandelaplein 1 , 1314cg, Almere , Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Goede stickers maar dat mag ook wel voor die prijs !!
Wie is er nou niet tegen het vuurwerk verbod. Deze stickers zijn leuk om aan te duiden dat je er niet mee eens bent. Het zijn goeie stickers, gaan niet zo snel kapot en plakken overal goed op!!
Goede stickers, alleen de eerste keer duurde het verzenden wat langer. 2de keer wel gewoon goed. Als ze op zijn bestel ik nieuwe!!
Heb meer dan 1 maand geleden 20 stickers besteld en zijn nooit aangekomen. Ook een email gestuurd en geen reactie. (edit 03-12-2025): Een paar uur na de review kreeg ik ineens een email en was het gefixt dat ik binnen 2 dagen mijn stickers kon ophalen bij een afhaalpunt.
Eerste levering niet geluk maar lag aan het bezorg bedrijf is super netjes opgelost heb nieuwe stickers gekregen
Beste stickers met super goede kwaliteit en snelle levering me favoriete website ieder jaar 💯

Réponse de Antivuurwerkverbodstickers
Snelle levering 1/2 dagen dacht eerst dat het heel lang zou duren maar ben echt verbaasd

Réponse de Antivuurwerkverbodstickers