Antons Avis 1 034

4,9

Super lækker mad, alt smagte hjemmelavet, og jeg sætter stor pris på veltilberedt mad. Måske lidt af en madsnob😄😄 Vil meget gerne bestille igen når jeg skal have hjælp udefra, gæsterne var også til... Voir plus

Velsmagende frisklavet mad og god service I dette tilfælde påskebuffet der var pænt anrettet på kønne skåle og fade der så meget delikat ud,og smagte virkelig godt Meget nemt at kommunikere med Ant... Voir plus

Maden var virkelig lækker og portionerne passende 👍🏻 Der var dog nævnt ting i vejledningen, som ikke var med i kassen (små kartofler og aioli). Tilbehøret til Kongens tale var lagt samlet i e... Voir plus

1. Service de traiteur
  2. Service de commande de repas en ligne

Mad fra antOn's er en fest. En gastronomisk fejring af livets store og små dage. Catering til konfirmationen, brylluppet, til familiesammenkomsten,festen samt meget meget mere. Vi elsker at lave alt selv, og det er lige fra det hakkede kød som vi selv skærer ud fra hele stykker dyr, til saucen på de ægte fonder vi koger. Det giver mening for os, og er med til at give maden den ekstra gode smag som der kan mærkes, og som vores kunder husker os for.

4,9

1 k avis

Super lækker mad

Vil meget gerne bestille igen når jeg skal have hjælp udefra, gæsterne var også tilfredse 🤩

7 avril 2026

Mad var god og veltilberedt

Mad var god og veltilberedt, tilpas krydret og der var rigeligt.
Fin vejledning til at færdiggøre de lune retter.
God idé med lidt mindre på buffet men med mulighed for tilvalg, så kan alle være med prismæssigt.
Fint at man kun behøver at bestille 8 personer

1 avril 2026

Prisen og kvaliteten

Prisen var meget favorabel, betyder dog ikke at jeg ikke ville betale prisen næste gang. Der var masser af mad, som gæsterne roste - selv var jeg meget begejstret for sammensætningen af retterne, de fantastiske salater og desserterne - der var noget for enhver og masser af mad. Ligeledes dejligt at man kunne vælge børnemenuer; lasagnen dog for krydret som børneret, men den smagte utroligt godt. Vi kommer igen - faktisk allerede vores anden bestilling.

21 mars 2026

Stor ros.

Det er første gang vi bestilte fra Antons.
Forårs Signatur buffet.
Dejlig anretning stor tilfredshed his gæsterne.
Blev leveret ifgl aftale og var lige til at servere.
Stor ros.

21 mars 2026

Meget velsmagende mad

Meget velsmagende mad, flot anrettet på fade, man lige kan tage op af de leverede kasser og leveret til tiden. Sofistikerede forretter, lækre salater og brød, saftig hanebryst med lækker sauce, flotte velsmagende desserter. Venligt og imødekommende personale. Alt var godt. Jeg er meget tilfreds.

19 mars 2026

Lækker og nem gourmetmad

Lækker og nem gourmetmad anrettet på/i flotte fade lige til at sætte på bordet uden nogen som helst forberedelse. Elsker antOns. Har brugt det 2 gange nu. Søde folk og nem bestilling og levering.

7 mars 2026