3,4

Moyen

nep produkten

na de bestelling te hebben gedaan, heb ik binnen een uur een email gestuurd om de bestelling te annuleren,omdat ik al door had dat het geen geverifiëerde website was, pas de volgende dag kreeg ik een antwoord dat het niet meer geannulleerd kon worden, na een hele lange levertijd een 5 tal weken, kwam het pakje aan, met het openen zag ik dat een produkt al niet meer verzegeld was en twee andere produkten al wat uit waren, waarop ik terug een email stuurde met het probleem, maar helaas zonder gehoor, dus koop niet op deze website

25 juin 2025

Verrast van de resultaten!

Ik had eerlijk gezegd in het begin geen hoge verwachtingen omdat ik het al eens heb geprobeerd bij de action voor een paar euros en jah geen resultaat natuurlijk. Ik heb dit een kans gegeven en wauw dit voetmasker heeft me écht verrast. Na een paar dagen begon de dode huid vanzelf los te laten (zo satisfying haha!) en nu voelen mijn hielen en voetzolen superzacht aan – alsof ik net een pedicure heb gehad.

Wat ook fijn was: het masker is makkelijk aan te brengen, pijnloos en ruikt lekker fris met een geurtje ik had de peach.

Perfect voor de zomer, zeker omdat ik sandalen draag of gewoon geen droge of gebarsten hielen meer wil. Ik ga dit sowieso elke paar maanden herhalen!

22 juin 2025

Doet wat het belooft

Voor mijn vriendin huidcrème gekocht, en ik moet zeggen: wat een succes. Ze is er echt ontzettend blij mee. Haar huid voelt zichtbaar zachter en ziet er frisser en meer gehydrateerd uit sinds ze het gebruikt. Je merkt gewoon dat het haar goed doet – ze straalt meer, en dat is mooi om te zien.

24 juin 2025

Huid verslechterd!

In april besteld en de producten 2 maanden gebruikt. Dacht eindelijk een eerlijk en goed product te hebben gevonden, maar helaas een zware teleurstelling. Het maakt mijn huid zoveel slechter, nog nooit mee gemaakt. Alles verergerd en het voegt onderhuidse ondstekingen toe, echt vreselijk! Huid is dof, meer last van acne, ik kan werkelijk geen voordeel noemen aan deze producten. Hun uiteraard een mail hierover gestuurd op 11 juni. Tot op heden (zoals verwacht) 0 reactie.

22 juin 2025

I got my order and it's quality

I got my order and it's quality! So happy. I truly thought I was a scammed. Order placed 23 febr. Because of a glitch in their system i didn't get a receipt or order confirmation. I got a: did you forget something in your shopping cart? Email. So i emailed them and they and Klarna confirmed i payed, it was a mistake, the order was placed and on it's way. 3 march they send me an email: due to high volume of orders, my order was delayed and would now be shipped from a different country. 13 march i emailed stil no order, they said the order was close by and would be delivered soon, check the track and trace, but i had lost faith because i didn't get a track and trace to begin with, i only got that 13 march 2 days ago. But!! today it finally arrived. I'm so happy to start this 5 step face care treatment.. Thank you! ..

15 mars 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit