Jeg er utrolig glad for at træne i Anytime Gym. Deres nye løbebånd er seriøst fede, og det er en genial detalje, at man kan oplade sin mobil trådløst, mens man løber. Noget af det første, man bemæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kan helt klart anbefale Anytime Gym ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Folk er altid søde og hjælpsomme -derudover er maskinerne de bedste jeg har prøvet, også fremstår centeret altid pænt og rent!
L'entreprise a répondu
Rigtig godt Center, masser lækkert udstyr.. Synes det fedt med den størrelse de har så det ikke bliver “overcrowded” og folk er søde og rare og altid med smil 👌 Kundeservice = upåklageligt og hur... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg knuselsker Anytime Gym! Jeg træner der primært med min 4 årlige søn, da de åbnede dørene varmt for os, og gjorde os opmærksomme på, at der var plads til alle. Jeg har ingen skæve øjne fåe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Anytime Gym blev åbnet i 2013 og var hurtigt et populært sted i fitnessmiljøet. I 2014 blev centret kåret som Danmarks bedste træningscenter af Bodystore Magazine. Anytime Gym fokuserer på at drive et center, hvor der er plads til alle, og hvor der er fokus på et godt fællesskab. Der er fire timers gratis parkering for alle besøgende i Anytime Gym. Anytime Gym tilbyder mere end 60 specialiserede maskiner til din træning i Roskilde. Her får du adgang til professionelt udstyr i særklasse, som blandt andet inkluderer specialty bars, frie vægte, et stort udvalg af greb samt håndvægte op til 70 kg. Vi har automat med proteindrikke, proteinbars, pre-workout, isotoniske drikke samt vand.
Københavnsvej 69, 4000, Roskilde, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Mega lækkert center med god stemning & musik. Stor anbefaling herfra.

Réponse de Anytime Gym ApS
Jeg har endelig fundet mig et helt unikt Gym som adskiller sig fra andre. Det her er uden tvivl det bedste Gym jeg har været medlem af.
Først og fremmest er udstyret godt derhenne. Stemningen er god og folk er venlige.
Musikken er nice.
Derudover så formår Anytime Gym, altid at lave gode forbedringer/opdateringer i centeret, som holder det spændene at være medlem!
Alt i alt har jeg kun positive ting at sige om Anytime Gym! :-)

Réponse de Anytime Gym ApS
You can tell that a great amount of love and dedication was put into this gym.
I went there 3 times during my 4 day stay in Roskilde and really liked it every time.
A great selection of Machines, more different grips and handles than you could ever imagine and its also clean.
I contacted the owner via e-mail since I wasn‘t able to buy an entry via their Website because I‘m not an Danish citizen - she responded very quick, offered me an easy an uncomplicated way to enter the gym and was very nice in general.
If you are ever in Roskilde and want to work out in a very nice „oldschool“-Type of Gym I highly recommend to give this one a try, you certainly won’t regret it!

Réponse de Anytime Gym ApS
Uden tvivl et af de bedste centre jeg har været i! Mega god stemning, føler sig virkelig velkommen.
Pladsen er udnyttet rigtig godt.
Masser af fede maskiner og håndtag, til en seriøs træning.
Kan klart anbefales!

Réponse de Anytime Gym ApS
Anytime Gym har det største udvalg af træningsudstyr.
Det er simpelthen det fedeste center jeg nogensinde har trænet - og jeg har trænet i de fleste storbyer i Europa så har prøvet lidt af hvert, men naturligvis ikke alt.
Der er en super god imødekommende og hjælpsom stemning så man føler sig velkomme uanset om man er ung eller ældre, nybegynder eller konkurrerende bodybuilder.
Jeg skiftede fra et andet lokalt center efter ellers at have trænet i et homegym i mange år og Anytime Gym tilbyder præcist det jeg har brug for. Et meget stort udvalg af special maskiner som pendulum squat og pullover maskine, samt et utal af ekstraudstyr og kabel attachments. Der bliver jævnligt købt nyt udstyr og tilbehør. Det er tydeligt ud fra udvalget af udstyr, at det er et center for folk, der virkelig går op i bodybuilding og at optimere de forskellige øvelser.
Udstyret står temmelig tæt og sidst på eftermiddagen og om aftenen er musikken høj og der er godt med mennesker. Men hvis du vil have det største udvalg af special udstyr til seriøs træning, så er Anytime Gym et væsentligt bedre sted end andre mainstream centre hvor der er mere luft og udstyret mest er valgt ud fra æstetikken så det ser pænt og ensartet ud, i stedet for funktionaliteten. Her er det mere råt med fed graffiti på væggene og dog stadig rydeligt, men tonen er venlig og respektfuld for der hvor man er på sin træningsrejse uanset om man bare vil passe sig selv eller danne relationer når man træner.
Jeg træner hver morgen. Her er der masser af plads til at lave supersæt imellem to maskiner og et fast klientel som jeg passer godt ind i.

Réponse de Anytime Gym ApS
Super fed stemning hvis du tager din træning seriøst og meget godt maskiner og alle de fri vægte du har brug for
For me personally it was great. I'm a student and it offered by far the cheapest student rates and I'm an early bird so I could be there super early and always had the place to myself. If you're there to train, it has loads of machines and everything else. Super easy access with a code and you can get in, get it done, and then be about your day.
Josh
Jeg kan kun sige positive ting om Anytime Gym! Ejernes omsorg for gymmet er tydelig i hver eneste detalje. Stedet er altid rent og velholdt, hvilket skaber en seriøs men venlig atmosfære. Det har virkelig inspireret mig til at tage min træning endnu mere seriøst, når jeg er omgivet af så fantastiske mennesker.
At kunne komme ind i gymmet 24/7 er fantastisk. Det har givet mig mulighed for at træne før arbejde, hvilket har passet perfekt ind i min hverdag.
Dette er uden tvivl det bedste gym, jeg nogensinde har været medlem af – langt bedre end alle de store kæder. Jeg kan varmt anbefale Anytime Gym til alle, der leder efter et RIGTIGT GYM.
Tak til Anytime Gym

Réponse de Anytime Gym ApS
Anytime Gym kan varmt anbefales.
Personalet er venligt og hjælpsomt, udstyret er lige det man leder efter i et seriøst træningscenter, og atmosfæren er motiverende. Et fantastisk sted at arbejde på ens fitnessmål.

Réponse de Anytime Gym ApS
Anytime Gym i Roskilde er et fedt træningscenter med godt udstyr, rene faciliteter og venligt personale. Dets døgnåbne koncept tilbyder stor fleksibilitet for medlemmerne. Et fantastisk sted at træne! Kæmpe anbefalding herfra!

Réponse de Anytime Gym ApS
Jeg har nu været medlem af Anytime Gym i flere måneder, og min oplevelse har været intet mindre end fremragende. Fra det øjeblik jeg trådte ind i centret, blev jeg mødt af en atmosfære af professionalisme og velkomst, som har gjort hver træningssession til en ren fornøjelse.
Det, der virkelig skiller Anytime Gym ud fra mængden, er kvaliteten af deres udstyr. Hver maskine er topmoderne, velholdt og synes nøje udvalgt til at dække alle aspekter af fysisk træning – fra styrketræning til kondition. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren atlet, tilbyder Anytime Gym de perfekte værktøjer til at støtte din træningsrejse.
Ud over det fantastiske udstyr, er centret altid pænt og rent. Rengøringsstandarden her er virkelig imponerende; maskiner og udstyr rengøres regelmæssigt.
Personalet fortjener også en særlig omtale for deres venlighed og professionalisme. De er altid klar til at hjælpe med et smil, hvad enten det drejer sig om vejledning til brug af maskinerne eller generelle træningstips. Atmosfæren er indbydende, og man føler sig virkelig som en del af Anytime Gym-familien.
Jeg ser frem til mange flere træningssessioner her og vil uden tøven anbefale det til enhver, der søger et topkvalitets træningsmiljø.

Réponse de Anytime Gym ApS
Absolut intet positivt at sige om dette fitnesscenter og jeg vil råde alle til at holde sig langt væk! Der er klamt og beskidt, og maskinerne er i stykker flere uger før de bliver lavet, hvis ikke vi nærmer os en måned eller mere. Ejeren har mere travlt med at sidde og kigge overvågning flere timer dagligt omkring hvem der ikke hænger den 5 kg vægtskive tilbage fra hvor de tog den eller rende rundt og være politibetjent i centeret og give advarsler, end at sørge for at centeret er pænt og rent. Dette fitnesscenter tænker udelukkende på økonomi og på at få penge i kassen, end at de tænker på deres medlemmer.

Réponse de Anytime Gym ApS
Det bedste gym i verden man har sin helt egen familie i anytime gym

Réponse de Anytime Gym ApS
God betjening og super lækre maskiner og der kommer jævnt nye til, pænt ret inde i salen og god stemning sættes med frisk musik og andre skønne atleter
Det eneste minus er toiletterne, det hos herrerne er slemt

Jeg har hørt de har åbent 24/7 som er det eneste positive jeg har hørt
Trænings centeret er småt og man føler alt er presset så det næsten lige kan være der
Der er ikke noget personale og de ikke særlige professionel over tlf.
Bade værelserne og wc er ikke særlig rene
Når man skal opsige skal man møde op åbenbart man kan hverken over tlf eller mail opsige
Man skal møde op og fortælle man vil sige op selv om de ikke har åbningstider
Så du nød til at finde ud af hvornår de er der ☺️
Det er så besværligt og skulle har tager en prøve time istedet
Nu føler man sig nærmest fanget

Réponse de Anytime Gym ApS
Fantastisk sted hvor der plads til alle, jeg kan ikke se mig træne andre steder end i Anytime gym, charlotte som man ser til dagligt er altid imødekommende og lyttende

Réponse de Anytime Gym ApS
En savoir plus sur les différents types d'avis.