apcoaparking.apcoa.dk Avis 4

4 avis

Sæt P-hajer i fængsel

Af Jørgen Mejrup
Kritisk Presse Bureau

P-selskaberne har raget for meget magt til sig. OG nu slipper de oven i købet godt fra at bryde loven, der netop skal beskytte borgerne mod overgreb fra parkeringsmagten.
Men det er ikke nok at fratage P-selskaberne deres tilladelser til ar udøve P-kontrol.
Når almindelige mennesker bryder loven sætter fantasien næsten ingen grænser for, hvor langt man vil gå for at straffe lovovertræderne.
Det samme bør gøre sig gældende, når parkeringsfirmaerne bevidst lader hånt om loven og vælter ulovlige bøder ned over trafikanter, der først dage senere får tilsendt en P-afgift, selv om den - ifølge loven - skal gives til synderen på "gerningsstedet" - enten ved en afgiftsopkrævning sat i bilens vinduesvisker eller - hvis bilisten er tilstede - ved personlig overrækkelse.
Parkeringsselskabernes ansvarlige bør kunne idømmes skærpet straf - og i yderste konsekvens fængsel - fordi borgerne har en berettiget forventning om, at P-selskaberne overholder gældende love.
Parkeringskontrollørerne opfattes fejlagtig af nogle som en slags reservebetjente, fordi de udøver en form for færdselskontrol, men de har ingen politimæssig myndighed.

16 mai 2025

Urimelige gebyrer trods aktivt abonnement

📣 Jeg har for nylig oplevet, at jeg blev opkrævet et ekstra gebyr, selvom jeg har et aktivt abonnement. Det føles virkelig unfair og er ikke den behandling, jeg forventer som en loyal kunde.

Jeg har kontaktet kundeservice for at løse problemet, men [beskriv her, hvis svaret var utilfredsstillende, eller hvis du stadig venter på en løsning]. Denne oplevelse har efterladt mig skuffet og frustreret, da jeg mener, at kunder ikke bør blive opkrævet urimeligt, især når de allerede har forpligtet sig til et abonnement.

Jeg håber, at virksomheden tager denne feedback alvorligt og forbedrer sine faktureringspraksis for at undgå lignende situationer for andre kunder.

19 février 2025

14 dage efter får jeg en bøde på 875kr…

14 dage efter får jeg en bøde på 875kr i min eboks....! Det er ikke i orden. Man kan ikke ringe til dem og kan ikke finde ud af deres hjemmeside om fx om hvorvidt pensionister kan få rabat... jeg boykotter LIDL i Nexø på Bornholm der åbenbart synes at der er brug for at ingen vil parkere der selv om efteråret j
Hvor der kun er lokale og lad mig sige det sådan her... der er IKKE mange biler....!

17 octobre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit