Apex Coaching Avis 10

1. Coach particulier
  2. Classe de fitness
  3. Coach de vie

Écrit par l'entreprise

Jeg er en passioneret personlig træner med en dyb forpligtelse til at hjælpe dig med at opnå de bedste resultater. Min tilgang fokuserer ikke kun på de fysiske mål, men lige så meget på den mentale udvikling, som er essentiel for at opnå en holdbar og sund livsstil. Jeg ønsker at udstyre mine klienter med den nødvendige viden og indsigt til at blive deres egne eksperter, og jeg stræber efter at skabe en indre motivation, der sikrer varige resultater. Med en solid uddannelsesbaggrund og mange års personlig erfaring har jeg den nødvendige ekspertise til at assistere en bred vifte af klienter med forskelligartede mål og behov. Uanset om du ønsker at tabe dig, opbygge muskelmasse, forbedre din smidighed og atletiske evner eller blot ønsker en sundere livsstil, kan jeg tilbyde den rette hjælp. Min træning er skræddersyet til at passe både nybegyndere og øvede i træningscentret, så alle kan føle sig velkomne og støttet på deres rejse mod et bedre helbred. Hos mig handler træning om mere end bare øvelser og kostplaner. Det handler om at opbygge selvtillid, forbedre mental styrke og finde glæden ved en aktiv livsstil. Jeg tror på, at ved at skabe en positiv og støttende træningsoplevelse, kan mine klienter opnå langt mere end blot fysiske forandringer. De kan opnå en livsstilsændring, der varer ved, og som de kan være stolte af. Jeg arbejder med hver enkelt klient for at forstå deres unikke behov og mål, og jeg udvikler personlige træningsplaner, der er tilpasset deres livsstil og præferencer. Uanset om du træner for at forbedre din generelle sundhed, forberede dig til en konkurrence eller for at opnå specifikke fitnessmål, vil jeg være der for at guide dig hver eneste skridt på vejen. Mit mål er at gøre træning til en fornøjelse og en integreret del af din hverdag. Jeg tilbyder en række forskellige træningsmetoder og teknikker for at holde træningen interessant og udfordrende. Fra styrketræning og konditionstræning til fleksibilitet og balanceøvelser, sørger jeg for, at du får en varieret og effektiv træning. Jeg er også tilgængelig for rådgivning om ernæring og livsstil, så du kan få en helhedsorienteret tilgang til din sundhed. Ved at kombinere den rette kost med effektiv træning kan du opnå optimale resultater og føle dig bedre tilpas både fysisk og mentalt. Er du klar til at tage det første skridt mod dine mål? Lad os arbejde sammen og gøre dine drømme til virkelighed. Sammen kan vi skabe en stærkere, sundere og mere selvsikker version af dig selv. Kontakt mig i dag for at starte din rejse mod en bedre livsstil.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Træningsglæde, teknik eller kost

Om du vil nørde teknik, lære om kost og makrofordeling eller bare finde glæden i træning, så kan Daniel hjælpe!
På trods af at jeg ville 100 ting på samme tid, formåede Daniel at få justeret træning og mad ind, så jeg hurtigt opnåede de resultater, jeg ønskede. Han møder dig i øjenhøjde, men sørger også for, at du ikke sætter urealistiske krav til dig selv.

Daniel er altid i godt humør og opmuntrer, når tingene ser grå ud. Lige så meget som du ønsker at opfylde bestemte resultater, lige så meget ønsker Daniel at se dig lykkes.

Varme anbefalinger her fra!

31 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Taknemmelig for en drevet og motiverende træner

Efter knap et år i forløb hos Daniel/Bodysqulpt har jeg utallige gode erfaringer og resultater at dele.

At komme i form er ikke altid en dans på røde roser, men Daniel sørger for, at du ikke rammer tornene.

Resultater:
Jeg havde trænet i mange år, da jeg indgik i forløbet. Der er dog kommet mere fokus på muskelmarkeringer og styrke - det kan i dén grad ses på kroppen fysisk samt kropsmålinger. Dalende fedtprocent og stigende muskelmasse.
PR træninger med Daniel har rykket nogle af mine rekorder mere end 100% på et enkelt år. Takket være en blanding af øget styrke, positivt pres og motivation af Daniel.
Jeg havde et mål om, at opnå en PR i dødløft på +100kg - dette nåede vi naturligvis.

Motivation:
Man kan ikke se fremskridt hver uge, men Daniel gør en brag indsats for at gribe ens dalende motivation disse uger.
En uge var jeg stærkt demotiveret på grund af dårlig udvikling på tallene og mangel på energi. Derfor sender Daniel før og efter billeder sammen med en 5-stjernet peptalk, omkring hvor store fremskridt der rent faktisk har været på kort tid.
Under personlige træninger analyserer Daniel hvordan netop jeg motiveres til at løbe tungere og mere korrekt. I mit tilfælde påvirkes det mentale af, hvor mange kg der skal løftes. Derfor sørgede Daniel for, at jeg ikke kunne se vægtene, men blot skulle løfte = kraftig stigning i personal record.

Praktisk forløb:
Forinden forløbet havde jeg allerede bredt kendskab til kost og styrketræning, men Daniel har i den grad udvidet mit know how indenfor begge områder. Personlige træninger og sparring har givet rig mulighed for, at nørde i detaljer omkring kroppens opbygning og påvirkning.
Han leverer en ny træningsplan hver 4 uge, som jeg træner efter 4 dage ugentligt.
Efter månedlige vejninger og opfølgningssamtaler, indarbejder Daniel altid ens ønsker og præferencer i de træningsplaner han skræddersyer.
Kosten har jeg efter eget ønske, valgt af styre selv, men dette tilbyder han også.

Jeg er utrolig glad for samarbejdet med Daniel og de resultater det har medført.
Hvis man har viljen, så viser Daniel vejen og følger dig til mållinjen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - herfra

19 juillet 2023

Réponse de Apex Coaching

Tusind tak for din udførlige og begejstrede anmeldelse! Det er virkelig fantastisk at høre om dine imponerende resultater og positive oplevelser i forløbet hos os.

Det glæder mig at høre, at du har opnået markante forbedringer i muskelmarkeringer og styrke, og at både din fedtprocent er faldet og din muskelmasse er steget. Det er inspirerende at høre om dine PR-træninger og de imponerende fremskridt, du har opnået, herunder din PR i dødløft på +100 kg.

Jeg forstår, at motivation kan svinge, og jeg er glad for, at jeg har kunnet hjælpe dig med at holde motivationen oppe, selv når fremskridtene ikke altid er synlige uge for uge. Det er skønt at høre, at mine peptalks og før-og-efter billeder har hjulpet dig med at se de reelle fremskridt, du har opnået.

Din dedikation og vilje til at lære og forbedre både din kost og træning har været en fornøjelse at følge. Det er fantastisk at høre, at de personlige træninger og den løbende sparring har udvidet din viden og hjulpet dig med at finjustere din træning.

Jeg er virkelig glad for at have været en del af din rejse og ser frem til at fortsætte samarbejdet. Din historie er en inspirerende påmindelse om, at med vilje og den rette vejledning, kan man opnå fantastiske resultater.

Tak for din tillid og dine venlige ord. Jeg ser frem til at fortsætte med at støtte dig på din vej mod endnu flere mål.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været i et 4 måneders forløb…

Jeg har været i et 4 måneders forløb med kostvejledning og personlig træning. Tabte mig 16kg og øgede min muskelmasse samtidigt med at mit energi niveau øgedes.
Jeg kom ud af blodtryks medicin og kiropraktor besøg har ikke været nødvendig siden pga opbygget styrke i ryg og lænd.
Daniel er en super motivator og har stor viden både hvad angår ernæring og træning.
Jeg kan varmt anbefale Body-Sculpt til enhver der ønsker at ændre livsstil men henblik på øget energi, at tabe sig, at øge styrke eller bare være god ved sin krop.

25 octobre 2021

Réponse de Apex Coaching

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig inspirerende at høre om dine imponerende resultater efter vores 4 måneders forløb. At tabe 16 kg, øge muskelmassen og opleve et højere energiniveau er en utrolig bedrift. Det glæder mig også at høre, at du er kommet ud af blodtryksmedicin og ikke længere har brug for kiropraktorbesøg takket være den opbyggede styrke i ryg og lænd.

Din dedikation og indsats har virkelig båret frugt, og det har været en fornøjelse at støtte dig på din rejse. Tak for de pæne ord om min viden og motivation – det betyder meget for mig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vægttab med en ny tilgang- og det…

Vægttab med en ny tilgang- og det virker!!💪🏻
Daniel har hjulpet mig virkelig godt på vej til at tænke anderledes ift. mad, motion og vægttab generelt.
Jeg har været på mange kurer i mit liv og lige så mange gange, taget det hele på igen..
Jeg trives rigtig godt med at spise kulhydratfattigt og benytte fasteperioder- dette støttede Daniel op om og arbejdede meget med mit mindset ift. motivation, fastholdelse, tankemønster, få etableret nye vaner osv.
Klar anbefaling herfra🌟🌟🌟🌟🌟

2 juin 2022

Réponse de Apex Coaching

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder mig utrolig meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores forløb. At hjælpe dig med at ændre din tilgang til mad, motion og vægttab har været en fornøjelse, og jeg er stolt af de fremskridt, du har opnået.

Det er helt naturligt at kæmpe med vægttab, især efter at have prøvet mange forskellige kurer. Jeg er glad for, at vi fandt en løsning, der passer til dig, især med fokus på kulhydratfattig kost og fasteperioder. Din vilje til at arbejde med dit mindset, motivation og nye vaner har været imponerende og inspirerende.

Tusind tak for din anbefaling! Jeg ser frem til at fortsætte rejsen sammen og støtte dig i at nå dine mål. 💪🏻🌟

Tabt mig 45 kg ved hjælp af Daniel

Tabt mig 45 kg ved hjælp af Daniel. Jeg har holdt det igennem 8 måneder. Han siger tingene som de er, han er ikke bange for at fortælle en de virkelig ting. Jeg var i knap 2 år ved Daniel. Mine vaner var klart det sværeste at ændre.

2 mars 2022

Réponse de Apex Coaching

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og din tillid. 🙏🏻 Du var også bare mega god til at bruge tiden på at sætte dig ind i tingene. Så lige så stor ros til dig.🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Personlig Træning når det er bedst!

Mit 1 måneds trænings -og kostforløb hos Body-Sculpt var et super valg! Lærte en masse til mit at bruge på egen hånd efterfølgende.
Proff. og personlig hjælp til din træning.
Kompetente mennesker der står bag, der bliver lyttet
og støttet op om ens mål på et menneskeligt og realistisk plan.
Kan varmt anbefales.

27 octobre 2021

Réponse de Apex Coaching

Super fedt at høre 🙌🏻 Tusinde tak for din flotte anmeldelse og din tillid. 🙏🏻🔥👊🏻🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har anvendt Daniel til det formål

Jeg har anvendt Daniel til det formål, at kunne klare de fysiske krav som ambulanceredder og på blot 3 måneder, har jeg gennemført prøven uden nogle problemer. Daniel er super dygtig og kompetent. Kan varmt anbefales.

23 septembre 2021

Réponse de Apex Coaching

Stort tillykke med du gik videre.🙌🏻 Tusinde tak for din flotte anmeldelse og din tillid. 🤩

Kæmpe anbefaling!

Daniel fra Body-Sculpt er med hans kompetencer og rolige sind, en kæmpe gave.
Jeg tog valget om at kontakte Body-sculpt efter at have gået med tankerne om at jeg ville tabe mig.
Daniel lærte mig lynhurtigt og simpelt hvad der skulle til. Jeg fik en masse lækre opskrifter, men vigtigst af alt så lærte han mig at jeg ikke skulle nøjedes men blot moderere de mængder jeg indtog af mad, slik og sodavand. Hos Body-sculpt er der intet der er forbudt og man skal derfor ikke bekymre sig om kommende fødselsdage, familie arrangementer osv.
Jeg havde bestemt også nedture undervejs, men et opkald til Daniel og han fik mig på rette køl igen! Jeg tabte mig 13 kg på 12 uger.
Invester i dig selv, invester i Body-Sculpt. Jeg lover at det er det hele værd.

16 septembre 2021

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været igennem 2 forløb af 3 måneder med personlig træning hos Body-Sculpt med Daniel som træner, og jeg har været rigtig glad for den meget professionelle tilgang til min træning! Det var første gang jeg rigtig gik i gang med at styrketræne og jeg fik hurtigt en følelse af jeg passede ind og at min træner gik op i mit fremskridt!

16 septembre 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus