À propos de l'entreprise

1. Assistance et services informatiques
  2. Designer web
  3. Service d'hébergement de sites web

Écrit par l'entreprise

Aphelos & Find Your Way Digital. Samen sterk in IT én digitale groei. Bij Aphelos staan we klaar om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van IT, VoIP en netwerken. Met onze kennis en ervaring zorgen we voor betrouwbare oplossingen die jouw onderneming schaalbaar en toekomstbestendig maken. Zo kun jij je richten op je core business terwijl wij de techniek regelen. Met FYW.Digital helpen we ambitieuze bedrijven om sneller digitaal te groeien. Wij realiseren moderne websites, e-commerce oplossingen en automatiseringen met no-code/low-code technologie. Dit stelt organisaties in staat om flexibel in te spelen op de nieuwe kansen en slimmer te werken. Door de krachten van Aphelos en Find Your Way Digital te bundelen, bieden we één compleet onderdak voor bedrijven die zowel op IT gebied als op gebied van marketing (websites, seo, advertenties, automatiseringen) willen doorgroeien. Hiermee ondersteunen we bedrijven in elke stap van hun digitale ontwikkeling.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Tot in het detail een strakke website en snel geregeld!

Ik werk nu samen met Luuk voor mijn website en dat bevalt echt heel goed. Vanaf het begin lag er direct een concept dat eigenlijk meteen raak was, wat het proces enorm versnelde.

Wat voor mij vooral het verschil maakt, is hoe makkelijk de samenwerking loopt. We werken in een gedeeld document waarin ik aanpassingen zet, en die worden vervolgens snel en zonder gedoe opgepakt. Dat maakt het hele proces efficiënt en overzichtelijk.

Daarnaast is de kwaliteit van de website zelf echt sterk. Het design zit tot in de details goed in elkaar en straalt precies uit wat ik voor ogen had.

Luuk schakelt snel, denkt mee en levert gewoon wat je nodig hebt zonder onnodige complexiteit. Zeker aan te raden als je een strakke en professionele site wilt laten bouwen.

20 avril 2026

Blij met mijn website!

Ik heb fijn samengewerkt met Luuk. Ik vind dat hij goed geluisterd heeft naar wat ik voor ogen had. Werkt snel en effectief! Snel bereikbaar!
Heel fijn

9 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vakkundig, geduldig en behulpzaam: top!

Luuk heeft het ontwerp van mijn designer ontzettend goed omgebouwd tot een prachtige website in Webflow. Met zijn hulp kan ik die vervolgens zelf aanpassen en updaten; heel blij mee!
Hij reageert snel op mijn vragen en is ontzettend geduldig en behulpzaam: een aanrader!

13 août 2025

Beste Linda,

Dankjewel voor de positieve review!

Luuk

Noté 5 sur 5 étoiles

Efficiënte en gebruiksvriendelijke app voor hengelsportverenigingen

Aphelos heeft een geweldige app ontwikkeld waarmee hengelsportverenigingen hun dagvergunningen online kunnen verkopen.

De app werkt probleemloos en de kosten per vergunning zijn zeer acceptabel voor de verenigingen.

Dit maakt het voor hengelsportliefhebbers gemakkelijk om snel en efficiënt een vergunning aan te vragen via een QR-code.

Bovendien neemt deze app veel administratief werk uit handen van de verenigingen, waardoor ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Het feit dat wij als vereniging hebben mogen meedenken over het ‘wat’ en ‘hoe’ van de app, maakt hem daardoor voor ons nog waardevoller.

Wij maken dankbaar gebruik van deze app en is een aanrader voor andere verenigingen. Aarzel niet en neem contact op met Aphelos over de mogelijkheden.

Een fantastische oplossing!

19 avril 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Voor de visvereniging in Grubbenvorst dagvergunningen en weekvergunningen online ingericht. Dit via QR code of via onze site , werkt perfect. Mooi om alles digitaal ingericht te hebben in deze tijd. Dankjewel!

18 avril 2024

Zeer tevreden met Aphelos

Zeer tevreden met Aphelos. Een snellere of betere klantenservice ga je niet vinden. Ook is de kwaliteit van het afgeleverde werk erg goed!

5 février 2024

Prima hosting

Prima hosting, goede support die binnen maximaal 24 uur wel reageert. Redelijke prijs en de snelheid is ook goed.

7 avril 2023

Top website en service.

Ik heb een prachtige website laten ontwikkelen door Luuk van Aphelos.

13 février 2023

Beste Fred,

Dank voor het compliment, veel plezier met je website!

Super snelle host!

12 novembre 2022

Beste Marnix Bleker,

Bedankt voor de positieve review en fijn dat je website snel is dankzij onze hosting!

Goede communicatie

Goede communicatie, begripvol en ervaren

22 juillet 2022

Beste Francis,

Bedankt voor je positieve review! Succes met de verkoop op je webshop!

Top service

Snelle levering, en veel persoonlijker dan concurrenten. Aphelos helpt aandachtig tot je probleem is opgelost en beantwoord al je vragen. Heel erg bedankt!

7 avril 2022

Hoi Viral Tech,

Bedankt voor je positieve review, we zijn blij je goed te hebben geholpen.

Probleem met Wordpress

Ik had problemen met mijn Wordpress Website. Ik ben snel en goed geholpen en alles werkt weer volledig! Super tevreden!

29 mars 2022

Hoi Jacob,

Bedankt voor je review, we zijn blij je goed te hebben geholpen.

Luuk Aerdts

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus