sunday 7:14 p.m., porch light session: set $30 weekly limit; setting survived logout; less annoying than expected That little detail kept me from opening support again.
Half-distracted at Sunday 3:18 p.m.: ID photo failed for glare; error actually said glare; useful I checked twice because I am impatient, then stopped when the same status kept showing.
Tiny laundry timer beeping check at Monday 4:35 p.m.: asked about KYC; support requested one card photo; clear enough I expected a headache and got a readable account page instead.
From my tired tablet at Wednesday 3:06 p.m.: saved Live Roulette on phone; laptop favorites followed; not pretty, stable Not a miracle story, just one small feature doing the job.
100 % jusqu'à 500 € + 200 tours gratuits
Tiny rainy porch login check at Friday…
Tiny rainy porch login check at Friday 1:32 p.m.: ugly page, useful cashier; I will accept boring Not a miracle story, just one small feature doing the job. maybe too small to matter, still useful.
Random Thursday 4:11 p.m
Random Thursday 4:11 p.m. account poke: account messages stayed saved after logout; less annoying than expected 🫡
sunday 7:14 p.m.
Thursday 6:09 p.m
Thursday 6:09 p.m. while parking-lot refresh: cashback posted with the right date; reward wallet matched; small win.
From my small Chromebook at Thursday…
From my small Chromebook at Thursday 11:46 a.m.: ACH was not instant; status stayed readable; not pretty, stable.
Not a big review
Not a big review, Wednesday 1:08 p.m.: ID photo failed for glare; error actually said glare; useful That little detail kept me from opening support again.
Tiny laundry timer beeping check at…
Random Thursday 8:07 a.m
Random Thursday 8:07 a.m. account poke: canceled a wrong payout; balance returned cleanly; boring in a good way.
Random Saturday 3:30 p.m
Random Saturday 3:30 p.m. account poke: session reminder popped at 12 minutes; annoying, helpful I expected a headache and got a readable account page instead.
half-distracted at Sunday 9:12 p.m.
half-distracted at Sunday 9:12 p.m.: Nora from email checked my screenshot; answer matched the page; better than expected The design still feels plain, but the function I used worked.
Tuesday 2:25 a.m
Tuesday 2:25 a.m. while low-battery couch test: coffee went cold in chat; spins appeared anyway; no drama there.
From my small Chromebook at Monday…
From my small Chromebook at Monday 11:58 a.m.: only browsed lobby and limits; cautious but positive.
Not a big review
Not a big review, Saturday 8:55 a.m.: email support explained pending status; no sales-script vibe.
From my iPad at Monday 6:33 p.m.
From my iPad at Monday 6:33 p.m.: round history updated after refresh; balance still matched; good.
Random Thursday 12:15 p.m
Random Thursday 12:15 p.m. account poke: Ivy from live chat checked my screenshot; answer matched the page; worked, so okay.
Not a big review
Not a big review, Saturday 11:22 a.m.: phone on 5G handled cashier; keyboard missed confirm button; kept me calm FINALLY.
Saturday 12:51 p.m.
Saturday 12:51 p.m., garage-step scroll: signup email arrived quickly; first two games opened fine
random Monday 3:54 p.m
random Monday 3:54 p.m. account poke: coffee went cold in chat; spins appeared anyway; quietly solid.
Tiny cold pizza break check at Monday…
Tiny cold pizza break check at Monday 7:02 p.m.: not a full verdict; first pass felt okay maybe too small to matter, still useful.
Sunday 1:20 p.m.
Sunday 1:20 p.m., laundry timer beeping: support was slow; the answer was correct though Nothing dramatic happened, which was kind of the point 👍