I forbindelse med at vi skulle have etableret nyt badeværelse i kælderen, indhentede vi flere tilbud fra forskellige . Vi endte med at gå med Aplus Bad da vi havde den bedste dialog med Agon fra... Voir plus

Lisez les avis des autres
Vi har fået renoveret vores badeværelse af Aplus bad. Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut, med meget dygtige og kompetente medarbejdere som fra første kontakt til tilbud og udf... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Aplus Bad er dit badeværelse i trygge hænder. Vi renoverer samt opfører nye badeværelser i København, Nordsjælland og Rødovre. Med en stor erfaring og passion inden for badeværelser, er vi hos Aplus BAD specialister. Hos os går service og kvalitet hånd i hånd. Vi efterlader aldrig opgaven før vi er 100% sikre på at alt fungerer optimalt – og du er tilfreds. Ved at vælge en autoriseret håndværker er du sikret et flot resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem. Vi er af den overbevisning, at renovation såvel som opførsel af smukke badeværelser, ikke skal koste en formue. Du får er en fast pris så du undgår uventede overraskelser. Hos Aplus BAD er vi medlem af TEKNIQs Garantiordning – det er din garanti for veludført håndværk.
Medlem af TEKNIQs Garantiordning
Få dækket op til 150.000 ved fejl og mangler
Coordonnées de contact
Rødovrevej 24 A st.,, 2610 , Rødovre, Danemark
- 73 70 70 36
- info@aplusbad.dk
- aplusbad.dk
Nyt badeværelse i kælder
Vi endte med at gå med Aplus Bad da vi havde den bedste dialog med Agon fra Aplus Bad i den indledende fase.
Vi har været meget tilfredse med vores forløb med Aplus Bad hvor vi har haft en god dialog med både Agon og Numan. Vi er meget tilfredse med de løsninger som vi har fundet frem til sammen og har fået et badeværelse vi er meget glade for og som er blevet endnu bedre end vores forventninger.
Så en stor anbefaling herfra til Aplus Bad som jeg varmt kan anbefale til andre.
Vi har fået renoveret vores badeværelse…
Vi har fået renoveret vores badeværelse af Aplus bad.
Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut, med meget dygtige og kompetente medarbejdere som fra første kontakt til tilbud og udførelse, har været meget hjælpsomme med at komme med fornuftige og gode løsninger.
Vi har under hele projektet følt os i gode hænder og trygge og har oplevet at opgaven er blevet udført af meget dygtige og erfarne håndværker,
Vi kan klart anbefale Aplus bad
Super flot arbejde
Super flot arbejde og rigtig god service! Alle var venlige og hjælpsomme, og jeg er så glad for mit nye badeværelse. Tak for en fantastisk oplevelse!
Tak for vores flotte nye badeværelse
Tak for en professionel vejledning til et fantastisk flot resultat af det nu gennemrenoverede badeværelse. Med gennemgående venlige og dygtige håndværkere der tålmodigt svarede på vores mange spørgsmål gennem hele processen.
Meget tilfreds
Har haft Aplus bad til at gennemføre en fuld renovation af mit københavnerbadeværelse.
Flot resultat og god kommunikation fra teamet løbende gennem hele processen.
Kan varmt anbefales
Fantastisk service og resultat – varmt anbefalet!
Vi har netop fået renoveret vores badeværelse af Aplusbad, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Hele processen har været præget af høj professionalisme, gennemsigtighed og en utrolig imødekommenhed.
Fra første møde oplevede vi en ærlig og grundig rådgivning, hvor alle vores ønsker og behov blev taget seriøst. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke, og kvaliteten af arbejdet er helt i top – både håndværksmæssigt og æstetisk.
Det har været en fornøjelse at have Aplusbad i hjemmet. De var altid venlige, ryddelige og sørgede for god kommunikation under hele forløbet.
Vi står nu med et smukt og funktionelt badeværelse, og vi kan med ro i sindet give Aplusbad vores varmeste anbefalinger!

Réponse : Aplus Bad
Skønt nyt badeværelse i kælderen!
Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med AplusBad hvor vi skulle have lavet nyt badeværelse i kælderen. Det var både nye afløb, gulvvarme, installation af skillevæg, badekar og toilet samt efterfølgende maling. Gennem hele forløbet har vi haft god kommunikation med Numan omkring muligheder, åbenhed omkring omkostninger og hurtig respons på henvendelser. De er dygtige, professionelle og stræber tydeligvis efter den højeste kvalitet. Kan klart anbefales.

5 stjerner – Trygt og effektivt badeværelsesprojekt med Aplus Bad
Vi har netop afsluttet en badeværelsesrenovering med Aplus Bad, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Projektet forløb struktureret og roligt – præcis som man håber, når man står foran en større renovering i hjemmet.
Agon Bytyci stod for styringen af entreprisen, og hans måde at gribe tingene an på gjorde en stor forskel. Han var effektiv, dygtig og bevarede roen, også når der skulle træffes hurtige beslutninger. Det gav os overskud og tryghed til at vælge de rigtige løsninger, som vi er glade for i dag.
Selve forløbet var sat til at tage 6 uger, men de blev færdige på 5 – hvilket vi ser som et tegn på god planlægning og fokus hos hele teamet.
Alle håndværkere vi mødte undervejs var både fagligt dygtige og meget venlige. Det betyder meget, når man skal have folk i huset i flere uger. Vi følte os helt trygge og godt behandlet hele vejen.
Resultatet er blevet præcis som vi ønskede det, og vi er glade for både det færdige badeværelse og processen dertil. Vi vil helt klart anbefale Aplus Bad til andre, der skal i gang med en renovering – det er et firma, der holder, hvad de lover.

Vi er super tilfredse med AplusBad ApS
Vi er super tilfredse med AplusBad ApS
Vi har fået lavet et badeværelse i et kælderum i vores hus, og hele processen har været rigtig god. Det startede med, at en arkitekt kom ud og så på rummet. Han lavede en tegning og en visualisering med et forslag til, hvordan det kunne se ud – det gav et virkelig godt overblik fra start.
Derefter kom de forskellige fagfolk forbi og vurderede opgaven. Selvom rummet var lidt tricky at omdanne til badeværelse, og der dukkede nogle uforudsete ting op undervejs, så holdt budgettet – hvilket vi er meget imponerede over.
Vi blev løbende inddraget, hver gang der skulle træffes nye beslutninger, og vi har hele vejen igennem følt os trygge og godt informeret. Resultatet er blevet rigtig flot, og vi kan klart anbefale at bruge AplusBad.
Badeværelse Herlev
Vi har lige fået lavet et nyt badeværelse.
Her valgte vi at bruge Aplus til at udføre arbejdet og det var den helt rigtige beslutning.
Fra start til slut fik vi god rådgivning og gode input.
Vi var hele tiden informeret og aftaler blev overholdt.
Vigtigst af alt var der et godt øje for detaljer.
Vi kan bestemt anbefale at bruge Aplus.
Tak til jer!
Håndværk i øverste klasse
Håndværk i øverste klasse. Drengene kan virkelig deres kram og jeg er utrolig glad for at de totalrenoverede vores badeværelse. En opgave, som ikke var lige til, men de klarede det! Hvis der opstod problemer undervejs var de eksemplariske til at komme med løsninger og man følte sig prioriteret. Hvis der kom forsinkelse har de taget ansvar, og det samlede samarbejder sætter jeg stor pris på.
Super renovering afsluttet før tid!
Aplus Bad & Vvs har netop afsluttet en omfattende renovering af mit badeværelse. Igennem hele projektet har de været super professionelle, overholdt alle aftaler og endda afsluttet projektet før tid. Vi har kun mødt dygtige, venlige og effektive håndværkere, som har løst alle opgaver til UG.
Agon var en super projektleder og var altid opmærksom på, at kommunikere og planlægge ned til mindste detalje med håndværkerne og sørge for at projektet blev afleveret til tiden og til en fair pris.
Vi havde en række forskellige firmaer til at give tilbud på vores badeværelse og Aplusbad var klart de bedste. Jeg vil klart anbefale Agon og AplusBad, hvis du står over for en renovering af badeværelse!
Nyt badeværelse med alt inklusive
Vi har lige afsluttet badeværelsesprojekt med AplusBad. Alt skulle laves nyt og det var en god og tryg oplevelse fra start til slut. Planen blev fulgt (både tidsmæssigt og prismæssigt) og vi mødte kun venlige håndværkere undervejs. Numan var virkelig god som projektleder og tjekkede løbende op på, at vi var tilfredse og var god til at komme med løsninger, når der opstod uforudsete udfordringer eller hvis vi selv havde særlige ønsker. Vi kan varmt anbefale AplusBad.
Flot nyrenoveret badeværelse
Jeg har fået super flot og funktionelt badeværelse fra Aplusbad og der er blevet lyttet til mine ønsker hele vejen igennem projektet. Så jeg kan varmt anbefale Aplusbad
Kreative og løsningsfokuseret
Vores gamle badeværelse trængte til en ny “make over”. En sød nabo anbefalede Aplus bad og allerede ved første møde, var vi ikke i tvivl om at de var de rette til opgaven. Vi følte os hørte og selvom vi havde en masse gode ideer til hvordan vil vi have det, blev vi hele tiden vejledt i de gode og de negative sider til vores forslag og fandt så frem til den bedste løsning. Vi er rigtige glade for vores nye dejlige badeværelse og kan kun anbefale aplus.

Réponse : Aplus Bad
Vi har haft den bedste oplevelse med…
Vi har haft den bedste oplevelse med Aplusbad og kan absolut anbefale dem. De sprang til, da vi var blevet snydt af en anden håndværker og lavede vores badeværelse så det blev tip top. De holder deres aftaler, leverer høj kvalitet og har afsluttet opgaven før tid.
Vi kan varmt anbefale dette firma.

Gode hånderværker i Danmark
De arbejder hurtigt, nemme at samarbejde med og så de dygtige i deres håndværk. Hvis du vil have et godt firma tag aplus
Total renovering af 4kvm badeværelse
Vi fik totalrenoveret et ældgammel badeværelse, med alt hvad det indebærer. Alt skulle rives ned og smides ud, rør skulle rykkes rundt, gulvvarme skulle installeres, vaskesøjle blev lavet, loftet blev sænket så der kunne installeres spots og en ventilator. Alt skulle laves. Vi købte derfor hvad man kan kalde "den fulde løsning".
Vi havde Numan på som projektleder, og dialogen og kommunikationen med ham syntes jeg har været rigtig fornuftig. Han inddragede os i spørgsmål og beslutninger, og har haft telefonen åbent i hele processen.
Med så stort et projekt kan det ikke undgås at der sker mindre uheld. Vi oplevede at sensoren til gulvvarmen blev skåret over hvilket krævede at en flise skulle brækkes op - fordelen ved det er at projektet er totalenterprise, så ansvaret er nemt at placere, og fejlene blev hurtigt rettet op på.
Vi startede projektet 12 september. 16 oktober havde vi et funktionelt toilet, 23 oktober havde vi et funktionelt bad.
Jeg har fået renoveret mit badeværelse…
Jeg har fået renoveret mit badeværelse af Aplusbad med Numan som projektleder, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Hele processen forløb som planlagt, og det var betryggende at kunne overlade styringen af projektet til dem. De håndterede både design, samt godkendelsen fra ejendomforeningen, - alt dette uden problemer.
Jeg var særlig imponeret over deres evne til at finde kreative løsninger på mit meget lille badeværelse, hvor pladsen virkelig skulle udnyttes optimalt.
Alt i alt har Aplusbad leveret et fantastisk stykke arbejde, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre, der står overfor en badeværelsesrenovering. Professionelle, pålidelige og dygtige, – det har været en fornøjelse at arbejde med dem:)

En god beslutning
Vi har fået totalrenoveret vores badeværelse af AplusBad og det er en af de bedste beslutninger vi længe har truffet. Vi stod og skulle til at overtage vores nykøbte gamle hus og havde en skarp deadline for hvornår vi skulle flytte ind, så vi var en smule nervøse, men AplusBad holdt fokus og nåede det lige til tiden. I hele processen har vi oplevet AplusBad som yderst kompetente og løsningsorienterede. Vi var sent ude, så tilbudsfasen gik lige vel hurtigt men de uforudsete ting der lige skulle flettes ind blev løst til UG. Blandt andet skulle der lige flyttes et kloakudluftningsrør, radiatorrør til 1. sal skulle flyttes, og det viste sig at der var hele tre gamle lag betongulv der skulle brydes op. En elektrisk defekt ventilator og et par småting blev rettet op uden brok.
Selvom et nyt badeværelse selvfølgelig koster, så var det ikke dyrt sammenlignet med øvrige tilbud og resultatet er blevet lige som vi ville have det og har fået stor ros af venner og bekendte.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.