Gewoon een goede levering. Ik ben nog meer onder de indruk van hun snelle en eenvoudige retourbeleid.
Lisez les avis des autres
Supboard besteld en binnen paar dagen ontvangen. Uiteraard moet deze nog uitgepakt worden. Maar heb goede hoop. Kreeg ook netjes antwoord op mijn vragen binnen een dag. Als ik andere negatieve react... Voir plus
27 november besteld maar nog steeds niets ontvangen. Een keer een mail gehad dat er vertraging door black friday was. Vervolgens meerdere mails naar Apollo Funsport gestuurd waarop geen reactie komt.... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bestelling binnen genoemd tijdvak…
Bestelling binnen genoemd tijdvak ontvangen.
Het volgen van het pakketje was onvoldoende.
Mooie degelijke step
Mooie degelijke step, ziet er goed uit, zorgvuldig verpakt en makkelijk in elkaar te zetten.
Prachtige stevige step
Prachtige stevige step. Maakt wel flink geluid op hobbelige wegen. De doos was volledig kapot. Gelukkig is de step heel en is onze dochter er ontzettend blij mee
Ik heb rolschaatsen voor mijn…dochter
Ik heb rolschaatsen voor mijn dochtertje besteld.Ze zijn van top kwaliteit en het was snel geleverd.
Hele goede service
Hele goede service, stepje besteld voor mijn nichtje. De vraag erbij gesteld of deze zsm kon worden opgestuurd voor haar verjaardag. De step al na 2 dagen in huis! Step zelf is fantastisch mooi degelijk materiaal en een grote hit met de lichtjes die in de wielen zitten!
Dikke aanrader
Great product and great service
De informatie op de site was helemaal in lijn met het product dat wij ontvangen hebben.
Aanrader
Ik heb stepjes voor de kinderen gekocht. Ze waren snel geleverd. Zijn mooi en worden heel veel gebruikt. Zijn het geld echt waard! En kwaliteit!
Its a great step for kids
Its a great step for kids. Stable and cool looking
Snelle levering ook al komt het uit…
Snelle levering ook al komt het uit Duitsland
Top service
Snel geleverd, mooi product. Helaas verloor onze zoon een wiel na een paar maanden, ik vroeg of ik een nieuw wiel/schroefsetje kon krijgen en in plaats daarvan kreeg ik een heel nieuwe paar skeelers. Top service!
Snelle levering.
Duitsland…
Ik wist dat leveringen uit Duitsland iets langer konden duren maar dit viel reuze mee. Gewoon goede levering dus👍
Supboard besteld en binnen paar dagen…
Als ik andere negatieve reacties lees dan zijn het er maar een paar en discutabel gezien de klacht op bezorgtijden in drukke periodes. En ja er kan uiteraard altijd iets mis zijn als je iets koopt. Wel belangrijk dat probleem opgelost wordt maar je kan er soms naast zitten. Betreft levertijd! hier kan de leverancier vaak niets aandoen lijkt mij.
Mocht de supboard bevallen zal ik dit hier ook melden. Kan even duren voor eerste gebruik gezien de aankomende winter. Maar ik ga deze wel uitpakken en opblazen en goed bekijken. Cadeau voor mijn dochter die weer een jaartje ouder wordt.
Makkelijk te bestellen en snel…
Makkelijk te bestellen en snel geleverd! Leuke step! De Apollo
Besteld maar niets ontvangen
Kreeg de vraag of ik blij was met mijn betaalde skatehelm. Betaald maar tot op heden nog niets ontvangen
Niet blij dus
Troep
De kwaliteit van de skates is rampzalig, de positieve recensies op de website van de fabrikant zijn een geruststelling.
Na de eerste rit is de stof al gescheurd! De benen van mijn dochter passen niet goed in de skate. Zonde van het geld voor deze troep.
Goede prijs, snelle levering
Goede prijs, zeer snelle levering. Gewoon super.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.