2,5

Bas

Nej og bare nej

Sjældent oplevet så dårlig service. Nedladende mand ved navn Bo, der ihærdigt prøver at være bedrevidende, uden nogen form for gennemslagskraft…
Kun 1 ting at sige - Hold jer langt langt væk.

12 mai 2026

HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!

HOLD JER VÆK FEA DETTE FIRMA!
Ejerne Bo og Susanne, er de mest uintelligente mennesker, jeg i mit liv har mødt.
De lever af at udnytte mennesker!
Deres medarbejdere, for ikke den rigtige løn. De nægter at betale feriepenge når man søger dem. Og derudover har de snydt samtlige medarbejdere for pension! Alt sammen noget der et en selvfølge i forhold til overenskomst.
De to overnævnte platugler, truer deres eget personale, i sådan en grad at det burde politi anmeldes!
Jeg er ihvertfald personligt ikke færdig med jer. Jeg vil have mine penge og min pension! Ses i retten!

7 mars 2021

Snyder vagt personalet og kunder.

Har været ansat i en kort periode hos Apollovagt.
I guder hvor er jeg glad for ikke at arbejde der mere. Bo er "dumsmart" overfor personalet, og føre sig frem som om "han kan det hele" (men mangler desværre evnen til bevise det). Susanne er useriøs og strid, overfor både personale og kundens kunder.
Jeg sagde op grundet flere ting, herunder kontraktbrud fra Apollo Vagt, herunder en vagtplan der kom få dage før man skulle møde på vagt. Grundet andet arbejde kunne jeg så ikke møde på en "påduttet" vagt. og efter flere mails valgte jeg så at stoppe med dags varsel.

Blev b.la. bedt om at skrive timer på hos en kunde selv om jeg ikke var der i tidsrummet da jeg skulle køre til en anden kunde.

Da jeg skulle aflevere uniform, fik jeg et tidspunkt hvor jeg ikke levere pga andet arbejde, men de ville ikke ændre tidspunktet så den kunne afleveres Så de har ulovligt tilbageholdt 3000 kr. af lønnen pga
manglende uniform.
De har heller ikke udbetalt feriepenge.
Jeg har skrevet til Apollo vagt vedr. feriepenge men har end ikke modtaget et svar. Sagen bliver nu overdraget til fagforening.

Jeg har selv været afd. leder i en vagt virksomhed, og nettop Susanne og Bo er den type man ikke ville ansætte.

Særdeles uprofessionel virksomhed.
BÅDE VAGTFOLK og KUNDER, bør tænke sig godt om før de kontakter virksomheden.

7 juillet 2020

USERIØST VIRKSOMHEDER..!!

USERIØST VIRKSOMHEDER..!!!
JEG SEND ET UOPFORDRET ANSØGNING TIL APOLLO VAGT I ÅR 2018.
FIK ET OPKALDT FRA SUSANNE FRA " APOLLO VAGT " ANGÅENDE ET MULIGVIS JOB SOM UNIFORMERNE VAGT HOS DEM "..
JEG RINGER TILBAGE TIL "APOLLO VAGT " AT JEG ER INTERESSERET i DENNE STILLING SOM UNIFORMERNE VAGT ,.
SUSANNE FRA "APOLLO VAGT " SIGER TIL MIG AT HUN VAR OPTAGET. AT HUN VIL NOK RINGER TIL MIG SENERE PÅ DAGEN.
( OK DET BARE IORDEN SIGER JEG )
VENTER HELE DAGEN PÅ DET OPKALDT FRA "APOLLO VAGT"..
(INTET OPKALDT FRA DEM),.
DAGEN EFTER SENDER JEG EN SMS TIL " APOLLO VAGT "ANGÅENDE DENNE STILLING SOM UNIFORMERNE VAGT.
FIK SVAR PÅ EN SMS FRA SUSANNE IGEN AT HUN VIL RINGER TIL MIG SENERE PÅ DAGEN .
VENTER IGEN HELE DAGEN PÅ DET OPKALDT FRA " APOLLO VAGT" MEN INTET OPKALDT FRA "APOLLO VAGT"..
USERIØST VIRKSOMHEDER..!!!

5 juillet 2018

Barnlig Vagt Virksomhed

Bo Hansen som driver Apollo Vagt opfører sig barnligt overfor ansatte, der er mangel på sikkerhed og en stor børnehave at arbejde i, vil aldeles ikke anbefale at arbejde for dette firma eller ansætte apollo vagt til at stå vagt for firmaer.

12 octobre 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit