App Ultimainvest od początk wyglądało…
App Ultimainvest od początk wyglądało jak profesjonalna i nowoczesna pltaforma inwestycyjna. Strona była dopracowana doradcy ilmi i regularnie się kontaktowali zapewniając że inwestycja jest bezpieczna i syzbko zacznie przynosić zyski. Saldo na koncie faktycznie rosło ięc przez dłuższy czas wierzyłem ż wszystko działa zgodnie z obietnicaim. Problemy pojawiły się dopiero wtedy gdy spróbowałem wypłacić śodki. Najpierw zażądali zapłaty „podaktu” później pojawiła się opłata za rzekomą weryfikację AML a na kocu kolejne oszty pod groźbą zablokowania konta. Do etgo dcohodziły uporczywe telefony z różnych numerów w któryhc próbowano nakłonić mnie do dalszych wpłat. Srwaę zgłosiłem na policję jednak po miesiącu otzymałem decyzję o umorzeniu. Zostałm z tym całkowicie sam bez realnje pomocy. Dopiero na orum poszkodowanych trafiłem n konkat do kancelarii. Już perwsz rozmowa pokzaała że t specjalicśi którzy naprawdę iwedzą jak dziłaać w takich sprawach. Kancelaria działa w oparciu o lcencję detektywistyczną znana ejst w całej Polsce – prowadzi szkolenia dla policji z odzyskiwnia kryptowalut i okrzysta z nazrędzi których organy ścigania nie psiadają. Dzięki ich działaniom udło mi się odzyskać wszystkie środki. Jeżel ktoś został oszukany przez App Ultimainvest nei warto zwlekać. Polecma kontakt do kanclairi: 7.9.5 / 2.0.4 / 7.7.0. nMie pomogli w 100% – wam etż mogą.