Let op mensen
Let op mensen, deze oplichters hebben een nieuwe website. klusapparatuur.nl helaas wordt hier weinig tegen gedaan
Mensen bestel hier niets wand je krijg je product echt niet , het contact is goed tot je het product betaald heb dan hoor je niets meer van hun , oplichters zijn het dat dit nog kan in Nederland is schadelijk
Dus mensen als je je geld kwijt wil zonder dat je het product krijg ben je hier aan het goede adres .
Ik heb dus maar het gemeld bij de politie
Wand deze oplichters moeten gestopt worden
Bestelling geplaatst en was eerst sceptisch over de prijs ,maar toch besteld.
Mails komen niet aan krijg je na een dag te lezen en site is nu deels offline.
Ben benieuwd of hier op gereageerd word voor dat het einde van de week is en ik spullen verwacht binnen te hebben!
Ook hier helaas geen bestelling ontvangen, maar wel betaald. Al meerdere contact pogingen gedaan, zonder resultaat!
*zucht*
Jullie zijn echt oplichters
Ik heb tot mijn bestelling betaald jullie hadden met mij contact gehad
Tot nu heb ik misschien 100 berichten gestuurd maar wordt niet beantwoorden
Ik zal aan politie aanmelden
Geen email bevestiging van bestelling, geen levering, geen reactie op contact-formulier, email komt retour, telefoon staat op voicemail, etc. etc.
Doe a.u.b. aangifte bij de politie en vernoem ook alle gerelateerde webwinkels van apparatuurfactuur.nl
Lijkt erop dat de 5 sterren beoordelingen (grotendeels) fictieve personen zijn.

Réponse de Apparatuurfactuur
Oplichters, zijn dezelfde als toolcomplex.nl maar onder andere naam

Réponse de Apparatuurfactuur
Zeer tevreden met mijn invalzaag, bestelproces ging zeer gemakkelijk en heel gebruikersvriendelijk

Réponse de Apparatuurfactuur
Mensen geloof deze revieuws niet!! Het zijn hun eigen mensen die neppe revieuws plaatsen.Dit zijn grote oplichters..ze laten je betalen en sturen vervolgens niks!! Geloof aub de revieiws niet