Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har nu haft fornøjelsen af AYA sålerne et godt stykke tid og er super godt tilfreds med dem. Har tidligere prøvet forskelligt for at komme mine akillesseneproblemer til livs, og AYA sålerne er nu en f... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har et arbejde hvor jeg går mellem 15-25000 skridt om dagen i sikkerhedssko. Min akillesscene har gjordt meget ondt og har prøvet en del forskellige sikkerhedssko uden held. (Ingen problemer m... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Oplever du bare det mindste problem, så tøv ikke med at skrive til os på hello@appreciateyourage.dk så finder vi sammen en passende løsning til dig! 💙 Hos Appreciate Your Age sælger skønhedsprodukter til den kvalitetsbevidste forbruger. Vi går ind for at vores produkter skaber synlige, naturlige og langvarige resultater. Vores mission er at hjælpe +500.000 danskere med ét enkelt produkt udstyret med de bedste teknologiske funktioner så det er lettere for dig at få en smuk og sund hud. NO BULLSHIT.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Bedste nogensinde.

De her massagesåle er det bedste jeg nogensinde har købt. Købte lige 2 par mere til de andre sko. Og jeg går ca 10000…15000 skridt om dagen.
Thumbs Up.

1 janvier 2026

Virkeligskønne såler

Jeg er så glad for mine såler- de føles dejlige bløde og støttende og jeg måtte straks bestille et par mere, plus +1 par til min søster og hendes datter, som også er ret så begejstret for sålerne!!
Sålerne fortjener virkelig en anbefaling når man som vi i min familie har rigtig dårlig fødder

11 janvier 2026

Kundeservice i top

Jeg kontaktede kundeservice, da jeg havde brug for hjælp til min maskine. Her fik jeg hurtig og kompetent service. Jeg er alt i alt meget tilfreds med oplevelsen.

11 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter til gode priser og…

Gode produkter til gode priser og hurtigt levering 🚚

17 novembre 2025

Réponse de Appreciate Your Age

Tusind tak for din fine anmeldelse, Maria!

Det betyder meget for os, at du er glad for både vores produkter og den hurtige levering 🚚✨

Vi sætter stor pris på din støtte.

Noté 3 sur 5 étoiles

Fint vare men lidt forsinkelser

Har bestilt massagesål den 24/10 og og har fået den hjem den 1/11 ,er glad for dem men jeg synes det tog lidt tid

31 octobre 2025

Hej Nabil,

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dine AYA Massagesåler 🙏

Vi beklager, at du oplevede lidt ventetid. Produktet var desværre midlertidigt udsolgt, da du bestilte, men vi informerede alle kunder om den forventede levering cirka en uge senere, så de selv kunne vælge, om de ville vente eller annullere ordren.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse – og vi er glade for, at du endte med at blive tilfreds med dit køb.
Hvis du får lyst til at have et ekstra par til dine andre sko, kan du finde dem her:

AYA Massagesål – fås på lager nu: https://appreciateyourage.dk/products/aya-massagesal

Charlotte fra Appreciate Your Age 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er SÅ glad for min AYA Skincare…

Jeg er SÅ glad for min AYA Skincare Expert Pro! 😍 Jeg havde ærligt ikke forventet, at den ville føles så behagelig på huden især den kolde funktion er blevet min absolutte favorit 🧊✨ Den er genial, for kulden føles virkelig lindrende.
At den både har varm og kold funktion i ét og samme produkt, gør den superpraktisk jeg kan skifte alt efter hudens behov. Den varme er perfekt til at åbne porerne før serum, og den kolde er magisk til at køle og berolige huden. TAK <3

11 septembre 2025

Hej Christina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse — hvor bliver vi glade af at læse det! 🥰

Det betyder meget for os at høre, at du allerede har fået så god en oplevelse med din AYA Skincare Expert Pro – især at du bruger både den varme og kolde funktion aktivt efter hudens behov 💆‍♀️❄️🔥

Det er lige præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle – at de får professionel behandling derhjemme på den mest behagelige måde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og for at du er en del af AYA-familien 💙

Charlotte fra Appreciate Your Age ✨

Hurtig levering , god service

3 octobre 2025

Réponse de Appreciate Your Age

Tusind tak for din anmeldelse, Sharon!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og service 🤍

Tak fordi du valgte os.

Super god service

Super god service. Havde problemer med mit lysapparat men fik hurtigt tilsendt en ny. Er glad for den både fordi jeg synes jeg kan se en ændring men også fordi det er en god mulighed for hyggelig egen omsorgs tid. Kan klart anbefale den.

9 octobre 2025

Réponse de Appreciate Your Age

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Anne-Marie!

Det glæder os meget, at du både er tilfreds med servicen og din nye enhed 🤍

Vi er så glade for at høre, at du allerede ser en positiv forskel – og at den samtidig giver dig et øjebliks ro og egenomsorg i hverdagen. Det er præcis sådan, den er tænkt.

Tak fordi du anbefaler os.

Very good

Very good, love it

4 octobre 2025

Réponse de Appreciate Your Age

Tusind tak for din anmeldelse, Anne!

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds og elsker produktet 🤍

Super god service

Jeg havde problemer med maskinen efter ca 7 uger. Mit problem blev taget alvorligt og efter nogle skriverier frem og tilbage, fik jeg tilsendt en ny maskine. Det er et seriøst firma, jeg bestemt kan anbefale!

9 septembre 2025

Réponse de Appreciate Your Age

Tusind tak for din anmeldelse, Ida!

Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet – og at vi fik løst problemet hurtigt og ordentligt 🤍

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tillid til os.

Noté 5 sur 5 étoiles

En lille maskine med stor effekt

En lille maskine med stor effekt, og så bliver den daglige behandling en lille wellness stund, jeg ikke vil undvære.
Min varmeste anbefaling til AYA 🫶🏻

6 septembre 2025

Réponse de Appreciate Your Age

Tusind tak for din smukke anmeldelse, Jette!

Det gør os virkelig glade at høre, at din AYA-enhed både giver effekt og skaber en lille daglig wellness-stund 🫶🏻✨

Tak for din varme anbefaling – det betyder meget for os.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har været fint tilfreds med…

Jeg har været fint tilfreds med produktet, men efter 5 måneders brug bliver maskinen pludselig voldsom varm ved alle programmer. Det er helt vildt ærgerligt I ikke svarer på kontaktformularen eller på mail, når I selv opfordrer til at man skal skrive hvis der er det mindste 😔

1 septembre 2025

Hej Michelle,

Tusind tak for din feedback – og endnu en gang undskyld for den oplevelse, du havde med vores manglende svar tidligere 💙

Vi har nu haft direkte kontakt med dig og taget hånd om sagen, og vi er glade for, at vi sammen har fundet en løsning. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på fejlen – det hjælper os til at blive bedre.

Vi ønsker dig fortsat god fornøjelse med din AYA Skincare Expert Pro ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Søde piger og rigtig go service

Søde piger og rigtig go service, og er jo så forelsket i den lysterapi maskine, den virker og er lykkelig, min nye bedste ven😃

29 août 2025

Réponse de Appreciate Your Age

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Irene!

Hvor er det dejligt at høre, at du både har haft en god oplevelse med servicen – og at du er blevet helt forelsket i din lysapparat 😃💛

Det betyder virkelig meget for os, at den gør en forskel for dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge…

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge AYA Skincare export pro i et stykke tid og det har jeg været så glad for. Den har virkelig gjort underværker for mine pigmentforandringer i huden og samtidigt hjulpet med hævelse i ansigtet om morgen. Det var en stor tryghed at der vedlagde en dansk manual og hurtigt dialog med kundeservice teamet. Det var også ultra vigtigt for mig at produktet var CE-mærket og at kvaliteten levede op til prisen, hvilket den 100% gjorde. Jeg har været så glad for at bruge den og specielt med de gode resultater og den er blevet en fast del af min skincare rutine!

26 août 2025

Réponse de Appreciate Your Age

Tusind tak for din fantastiske og detaljerede anmeldelse, Pernille!

Det gør os virkelig glade at høre, at din AYA Skincare Expert Pro har gjort en så stor forskel for både pigmentforandringer og hævelser 🤍

Vi ved, hvor vigtigt det er med tryghed omkring kvalitet, CE-mærkning og tydelige instruktioner – derfor betyder det ekstra meget, at du fremhæver netop dét.
Og hvor er det dejligt, at den nu er blevet en fast del af din rutine!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder alverden for os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen virkning efter 2-3 mdr kontinuerlig brug.

Ingen virkning efter 2-3 mdr, måske er jeg som 55 årig for gammel til at se nogen resultater... Veldig skuffende og vil også oplyse om at man får det præcist samme apparat til en meget billigere penge på div udenlandske salgs sider.... Så det er nogen der tjener grovt på at opkøbe billigt, sætte et stempel på og videresælge med meget god fortjeneste. Min anmeldelse inde på hjemmesiden blev også slettet Desværre er det før og efter billeder af personer der også reklamerer for botox og fillers....

17 juillet 2025

Hej Linda,

Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af at høre, at du ikke har oplevet de ønskede resultater endnu.

Vi vil dog gerne fremhæve, at vores AYA Skincare Expert Pro ikke kan sammenlignes med billigere apparater fra udenlandske platforme som f.eks. Temu. Selvom visse produkter kan ligne hinanden udadtil, er det langt fra det samme indhold. Vores model er udviklet i samarbejde med professionelle og lever op til de strenge sikkerheds- og kvalitetskrav, der gælder for det danske og europæiske marked. Derudover tilbyder vi kundeservice, dansk vejledning, garanti, tilfredshedsgaranti og dokumentation, som du ikke får ved at købe produktet billigere andre steder.

Vi bruger klinisk dokumenteret teknologi, og vores kunder opnår synlige resultater – især med regelmæssig brug og den rette hudpleje. Vi forstår dog, at alle hudtyper er forskellige, og derfor tilbyder vi netop en 30 dages tilfredshedsgaranti, så man kan føle sig tryg ved sit køb.

Vi bruger klinisk dokumenteret teknologi og får hver uge positive tilbagemeldinger og før/efter-billeder fra kunder, der ser synlige forbedringer – også i alderen 55+.

Med hensyn til din kommentar om vores billeder:
Vi vil gerne understrege, at vi ikke bruger før/efter-billeder fra personer, der har fået botox eller fillers, og vi låner heller ikke billeder fra andre sider. Alle billeder, vi bruger, er enten fra vores egne kunder, som har delt deres forløb med os, eller fra creators, som udelukkende har brugt vores produkter.

Mht. din anmeldelse på hjemmesiden, sletter vi aldrig anmeldelser, medmindre de bryder med retningslinjerne (f.eks. sprog eller faktuelle fejl). Vi vil meget gerne undersøge det nærmere – kontakt os gerne direkte på hello@appreciateyourage.dk, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Med venlig hilsen,
Appreciate Your Age

Noté 2 sur 5 étoiles

Har ingen effekt

Har ingen effekt. Brugt den i ca 2 mdr
Den første jeg modtog virkede ikke, ville ikke lade selvom der var lys i den
De var ikke meget for at sende en ny, men efter en del skriveri, sendte de i ny og jo den virker, men gør ingen forskel på huden

25 juin 2025

Hej Lisa,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har oplevet den ønskede effekt endnu – men vi er glade for, at vi fik løst problemet med den første maskine og sendt dig en ny, der fungerede korrekt.

Vi vil dog gerne understrege, at mange af vores kunder oplever synlige resultater – især når de følger en stabil rutine med korrekt brug og de rette produkter. For nogle sker forbedringerne allerede efter få uger, mens det for andre tager længere tid afhængigt af hudtype, alder og udgangspunkt.

Hvis du har lyst, hjælper vi dig meget gerne med at gennemgå din rutine og give konkrete råd til, hvordan du får mest muligt ud af behandlingen. Send os gerne en mail på hello@appreciateyourage.dk, så vi sammen kan finde ud af, hvad der skal justeres.

Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder – og vi vil rigtig gerne hjælpe dig godt videre.

Med venlig hilsen,
Appreciate Your Age

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus