1. Boucherie

vers en luxe vlees!

2,7

Bas

Les gens ont aussi consulté

OPGELICHT en deze bedrijft werkt met…

OPGELICHT en deze bedrijft werkt met iDeal ook nog. Hele internet staat helaas ineens vol dat mensen opgelicht zijn.

In MEI besteld tot nu toe niks ontvangen. Ook gebeld en geven telkens aan dat het vertraagd is. NIET GELOVEN zijn oplichters !

30 mai 2024

Ik wacht al meer dan 4 weken op mijn…

Ik wacht al meer dan 4 weken op mijn bestelling! Meermaals contact gehad via TikTok want daar heeft hij schijnbaar wel tijd voor. Word steeds afgescheept met een k#tsmoes “morgen wordt het verzonden” of “ excuses we kunnen nu niet werken”
Uiteindelijk maar mijn geld terug geeist, dat zou hij de dag erop over maken. Tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen.
Heel jammer dat dit zo moet 👎🏻

28 mai 2024

Online niks bestellen hier!

Ik heb één bestelling geplaatst, afgerekend maar nooit ontvangen. Na een week probeerde ik contact te leggen met de winkel.. ze zijn onbereikbaar!

15 mai 2024

Nooit producten ontvangen

Nooit producten ontvangen. Na een maand mailen uiteindelijk reactie, door drukte niet kunnen leveren. Daarna mijn geld terug gekregen.

8 avril 2024

Perfect!

De kwaliteit van het vlees is uitmuntend! Kleine tip voor met het bestellen, want rund en lam gaan langer en beter mee, maar de kip kwam heel slijmerig aan dus die heb ik weg moeten gooien helaas. Ik denk dat je het beste rund en lam alleen kan verzenden. Maar de kwaliteit was nogmaals top! 👌🏻

13 mars 2024

Réponse de Aras Food

Zeer bedankt voor uw reactie,
Als kip wordt vers gevacumeerd komt al het sap eruit in de zak. Een optie zou vriezen zijn maar dat willen wij niet. Toch leuk om een tevreden klant te helpen!

Goedenavond,Salamun Alaykum

Goedenavond,Salamun Alaykum

Bestelling niet optijd gelerd Het is teleurstelling.

Groetjes

19 février 2024

U heeft staartvet besteld,
Is serieus moeilijk aan te komen. Ondanks onze uitleg telefonisch heeft u toch geen begrip getoond. Bedankt!

Goed!

Goed, snel en eerlijk.

31 janvier 2024

Réponse de Aras Food

Hartelijk bedankt, tot gauw weer

Ik heb 2 kilo staartvet besteld maar 1…

Ik heb 2 kilo staartvet besteld maar 1 kilo ontvangen ipv 2. Ze zouden gelijk volgende dag nog 1 kilo sturen maar geen reactie meer op me berichten.

16 janvier 2024

Réponse de Aras Food

Wellicht is er een fout gedaan m.b.t
Uw bestelling
We excuseren. Staartvet is zeer moeilijk na te bestellen, omdat het uit turkije komt. We gaan ze morgen naar u toezenden.