Aromexperten Avis

4,6

jag tyckte kratomet funkade bra för mej sen gör dom det olagligt och det kommer en sämre kopia , så jag är inte sur på er för det men jag skulle verkligen vilja ha den glasburk med kork lock med krato... Voir plus

Tack vare ett dynamiskt och intressant sortiment har jag återkommit som kund. Rekommenderar alla som har ett intresse för vad naturen kan innehålla och erbjuda att ta en titt på Aromexpertens utbud fö... Voir plus

Personalen är så otroligt trevlig o tillmötesgående mot sina kunder. Alltid väldigt snabba att återkomma efter att man kontaktat dem. Väldigt mån om att deras kunder ska vara nöjda o lyhörda för kunde... Voir plus

Jag fick leverans inom 24h efter jag beställt, varorna var väldigt bra förpackad i smidiga påsar som är återförslutningsbara. Allting har fungerat felfritt, kan inte mer än rekommendera företaget.

1. Magasin d'aromathérapie

På aromexperten.se har vi noggrant utformat ett sortiment av naturliga och lagliga växtbaserade alternativ. Dessa växter har länge använts i traditionella sammanhang för sina unika naturliga egenskaper. Därför har vi fokuserat på att erbjuda de bästa alternativen för dig som söker växtbaserade produkter av hög kvalitet. Alla våra produkter är noggrant utvalda, kvalitetstestade och framställda under hållbara och etiska förhållanden. Utöver våra växtbaserade alternativ hittar du även ett brett utbud av aromatiska oljor, torkade blommor och aroma diffusers – perfekta för dig som vill skapa en avslappnande och naturlig atmosfär i din vardag. Upptäck vårt sortiment och låt naturens kraft bli en del av din rutin!

4,6

Demande des avis aux clients

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Hög kvalitet snabba leveranser det…

Hög kvalitet snabba leveranser det uppskattas

20 juin 2025

Hej!

Stort tack för ditt omdöme – vi uppskattar verkligen att du lyfter både kvalitet och leveranshastighet! 🙏
Vi jobbar hårt för att hålla en hög standard, så det betyder mycket att det märks.

Tack för att du handlar hos oss!

Teamet på Aromexperten

Överraskande effekt med topping av…

Överraskande effekt med topping av efterlängtad eufori !!! Kommer att köpa denna produkt igen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 juin 2025

Hej!

Stort tack för ditt fina omdöme – så kul att höra att du uppskattar produkten och fått en positiv upplevelse! 🙌
Vi blir alltid extra glada när vi hör att våra botaniska råvaror överträffar förväntningarna.

Tack för förtroendet – vi ser fram emot att få skicka till dig igen! 💚

Nöjd med allt!

Alltid lika nöjd när jag beställer från Aromexperten, snabb leverans och mycket bra produkter. Snabba på att svara om man har frågor också!

21 juin 2025

Hej Louise,

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏

Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både produkterna, leveransen och vår kundservice. Det är precis den upplevelsen vi alltid strävar efter att ge våra kunder.

Tack för att du tar dig tid att skriva – och för att du handlar hos oss på Aromexperten! 💚